icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

asemilka
21. dec 2011

@anastacia242 necham sa prekvapit... 🙂 a jasne, ze dam vediet... lebo bud sa budem potrebovat podelit s radostou, alebo budem potrebovat utechu... 😉 🙂
@nufacikmi tisko gratulujem 😵 🙂 nech palicka pekne silnie 🙂

gretkav
21. dec 2011

@nufacikmi akurat vcera skoncila mrska a teraz som 5DC takze mam cely mesiac snazenia pred sebou 🙂 inak ja si nejak ovu dni nesledujem ani nemeriam teplotu ani nic...keksikujeme kedy mame chut 🙂

nufacikmi
21. dec 2011

@ivcek ďakujem moja, ten najkrajší 😀 žeby dvojičky?

nufacikmi
21. dec 2011

@asemilka dakujem 😉

nufacikmi
21. dec 2011

@gretkav super, takže teraz sa môžte naplno snažiť 😀 tak to sme na tom rovnako, my sme to tiež nechali na prírodu... muzicek už vstal, práve volal že čo to znamena 😎 chlapi...

asemilka
21. dec 2011

@nufacikmi moj po prvom teste tiez nevedel, co su to tie // 😀

nufacikmi
21. dec 2011

@asemilka ja som mu nechala lístoček, na ktorý som napísala: Dobré ránko tatko 😀

gretkav
21. dec 2011

no ked ti nasi chlapi si nevedia nic domysliet..im treba vsetko polopate vysvetlit 😀

asemilka
21. dec 2011

@nufacikmi tak este sa nezobudil, preto nechapal 😀 inac... chlapi si jasne veci nedomyslia... ale zase vedia si domysliet take veci, co nikoho ineho nenapadnu 😀

nufacikmi
21. dec 2011

@asemilka a ja, že mu spravím prekvapko 😀 veru, máš úplnú pravdu

ivcek
21. dec 2011

@gretkav
to mas pravdu...😀 uz viac krat som sa presvedcila, ci sama..ci u kamaratok v okoli....chlapom treba vsetko narovinu povedat....oni nechapu tie nase naznaky...😀

oskvarka
21. dec 2011

caute babenky.. gratulujem vam.. vseci ste tento mesiac pekne pokrocili len mi sme chorobovali takze tento mesiac nic.. uz sa tesim na dalsi dufam ze uz budeme zdravi.. (hlavne muzik lebo ten si do tej chorobi stihol aj ruku narezat ze mu museli 1 steh tam dat... ach jo...total kriplik je teraz :D...)
ozaj som sa chcela opytat poculi ste o caji MACA ??... kde sa to da kupit?.. pomaha to a kedy to treba pit ...? :D...

oskvarka
21. dec 2011

@ivcek jj presne .. inak to je obcas dobry terc na robenie srandy.. a vcera uz aj moja svokra povedala drahemu (jeho mamina) ze on je niekedy ako z toho v tipu o blondinkach .. tak sme sa pobavili...
ale dobrych mame muzov.. len su to skratka chlapi.. potrebuju pochopenie :D... (aj za to ze niekedy normalne chapu oni nas :D... co niekedy nieje jednoduche :D)

mukesina
21. dec 2011

@nufacikmi moja gratuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, itaj v klub tehuliek 😉 .Moj tiez zo zaciatku nechapal, ze co .ale uz teraz kazdemu vysvetluje 😉 .On ze nevydrzi ze sa musi pochvalit 😉

mukesina
21. dec 2011

@asemilka no vcera vecer som si dala pomaranc a nieako zarakom mi aspon trosku pomohol.manzel este do mna napchal o pol 10 aspon kusok chlebika, z emusim teraz jest, tak noc som mala pokojnejsiu a dnes citim zaludok, ale menej snazim sa nieco zut, le na varene mam uplny odpor 😝 😝

asemilka
21. dec 2011

@mukesina ja by som si aj nieco dobre dala. ale neviem co. na nic nemam chut, ked to uz je predomnou

mukesina
21. dec 2011

@asemilka presne to iste, zaludok chce jest , ale ja nie. prostepozriem an jedlo a mi je na z........

nufacikmi
21. dec 2011

@mukesina dakujem moja 😉 aj sa teším, ale zároveň mám obavy, aby sa malinké udržalo...moj to praveže nechce ešte nikomu povedať, že až po 3. mesiaci...Len neviem ako to schováme pred rodičmi..Dnes cestujem k rodičom na východ, vraciame sa až 27.12., tak neviem čo poviem, že si s nimi nemôžem pripiť, keď včera mal mm narodky, dnes má môj brat narodky a ešte nás čaká návšteva u tety a bratranca, tam sme si furt dali vínko...

mukesina
21. dec 2011

@nufacikmi nebij malinke sa udrzi 😉 no ani moj nechcel, ale po 2 tyzdnoch uz nevydrzal tak to uz musel vytrubit, ale len tu v Spanielksu, na SK nik to nevie.Nasim sa to ideme oznamit na stedry den. Aj kd to nebude este potvrdene u lekarky, ale ani ja uz nevydrzim 😉 . Hlavne mamina si to vsimne, ze mi nechuti papat a tiez ako pises, ze si nepripijem. Ja mam este stretko s mojimi kamoskami 26,mali sme oslavovat moje narodky, ale z oslavy nic, neivem kedy mam im to povedat.Budem ale nutena toho 26.

nufacikmi
21. dec 2011

@mukesina jeeej, tak to im dáte pekný darček 🙂 uvidím, možno to mm trošku preležalo v hlavičke, tiež by som to rada oznamila rodičom, aj keď je ešte dosť skoro..veď ďalší test si viem spraviť až 28.alebo potajomky doma..rodičia by sa strašne potešili, ocino sa furt vypytuje že kedy bude dedo..však oslaviť môžte, len budeš na nealku 😉

linuska1
21. dec 2011

@nufacikmi gratulujem moja..🙂 ale sa nam to tu rozrasta..🙂)

nufacikmi
21. dec 2011

@linuska1 ďakujem moja 🙂 a ty ako? mrcha už prišla?

nufacikmi
21. dec 2011

babulky, pre dnešok sa s vami lúčim, čakám má 6h cesta vlakom domov. Neviem kedy sa mi tu podarí prísť...Prajem vam príjemné a pokojné vianočné sviatky, snažilkam skoré tehu a tehulkam vela zdravia, aby sa malinkému darilo 🙂

asemilka
21. dec 2011

baby... chlebik so syrom na obed... mnaaaaaaaam... vcera som totiz prisla domov a bola leniva cokolvek robit... padla som do postele a uz vstala az rano 😀

@nufacikmi stastnu cestu a potom stastne a vesele 🙂

mukesina
21. dec 2011

@nufacikmi aj tebe stastne a vesele 🙂 🙂 🙂

mukesina
21. dec 2011

@asemilka tak to mas dobry obed 🙂 .Ja aukurat idem do prace za manzelom ,maju tam posedenie.Hadam nieco tam aj zjem 😉

linuska1
21. dec 2011

@nufacikmi nie.. dnes mam 29 den... ale ja mam len 25 dnovy cyklus....a test dnes rano snehobiely... :(

ivcek
21. dec 2011

@linuska1
a nespominala si, ze aj prve tehotenstvo ti test ukazal ciarocky az tak neskor? ....mozno je to aj tento pripad...😀

monika2712
21. dec 2011

@anastacia242 no uz sme ako tak udobreni, a vydupkala som si aj vianoce doma, co znamena ze musim varit, ale nevadi, ale muz trva na tom ze sa mam ospravedlnit svokrovi, takze 24teho tam asi pojdeme okolo obeda, pokecat, urobit divadlo pred svokrom ako ma to mrzi, a ist domov... netesim sa ale som rada ze tam aspon nemusim kysnut vecer s nimi... strasne sa mi vsetci sprotivili, jaki su falosni, jak sa pretvaraju a hraju to na stastnu rodinku uz dlho..

monika2712
21. dec 2011

@linuska1 stale nic??? a to co uz toto.. nebudes ty nahodou tehu len ti to este neukazuje? teplota je stale dole?