Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ivcek no mam prave obavy ze cokolvek poviem bude zle, a on sa nezmeni a bude furt robit to iste, poucovat a robit z nas blbcov.. muz mi povedal, ze nech mu teda poviem co mi vadi, ale sak to by svokor asi stale mlcal!! 😀 😀 lebo mne vadi na nom uplne vsetko hned jak otvori usta.. 😀 😀 takze rozpravat mu co mi na nom vadi.. to by asi nerozdychal s jeho vysokym tlakom a nervami v hajzli.. netesim sa na tu dusnu atmosferu co tam zazijem ked tam prideme, ale tak co uz no... si dam nejaky utlmovak doma alebo pol deci nech som v pohode, mam v pazi.. som povedala, ze ani jest tam nic nebudeme, lebo svokra chcela prehodit veceru na obed teda kvoli mne, tak som povedala,z e ne diky, ale ja nemienim jest aj u nich a potom to iste este aj doma s muzom na veceru.. tak uz vidim ten urazeny uduty ksicht ako som jej cele sviatky pokazila..
@monika2712
no ved uvidis, ze co a ako....mozno ta prekvapia....🙂
..je to samozrejme neprijemne....ale to sa casom urovna....
@monika2712 stale nic monika... kazdu chvilu chodim na zachod.. lebo ma boli brucho... a stale mam pocit ze som dostala... muz mi uz hovori aby som tam ostala.. 😀 . v sept. som tiez dostala na 30 DC... tak asi do zajtra... neviem... uz som z toho nervozna...
teplotka?.. dnes trosku hore... ale len o jeden stupienok.. http://www.fertilityfriend.com/home/3814d4
uz je ale 13 DPO..to by uz malo ukazat... teda ak ovulka nebola 19 DC... to by bolo len 10 DC,.. ale to sme nesnazilkovali... myslim si ze to tie lieky...
@ivcek no nemaju ma cim prekvapit... bohuzial ich ale musim akceptovat, ale zas nenecham sa ponizovat a robit zo seba blbca.. len svokor to akosi inak nevie, jednat s ludmi ako so seberovnymi, stale mam pocit jak keby si neuvedomoval, ze jeho synovia su dospeli ludia, a ze nepotrebuju to poucovanie.. on asi nema koho buzerovat tak si to vybija na nich... a ja som jedina komu to vadi.. lebo jeho synovia si za tych 30 rokov uz zvykli.
@nufacikmi jupiiiiiiiiiiiiiiii dalsia tehulkaaaaaaaaa gratulujem,nech sa fazulka drzi kde ma a nech si buduje domcek a poriadny aby vydrzal 9 m
No ako nam to tu krasne ide,ked uz ja nic,tak aspon vam sa dari
Ja mam volaky zltkasty vytok na intimke ci hlienik ci co to je :D uz som z toho sisi misi...........aaaaaa tak krasne tu od rana snezi az mi to naladu zlepsilo a sa tesim na Vianoce,dufam,ze sa udrzi do Vianoc.Skoda len,ze je mala prechladnuta,tak snad bude cim skor fit a uzije si sniezik
@linuska1 no to som teda zvedava ako dopadnes.. tak ja asi najblizsie mesiace nic.. musim sa preliecit, v januari budem mat vysledky z testov z imunity, chcem si daj aj na toxoplazmozu este spravit. no a uvidime ze co... takze najblizsiu ovulku asi ziadne planovane snazenie sa nebude..iba spontanne ako pride... 😖
@monika2712 u nas to iste monika.🙂 uz ziadne planovane snazilkovanie.... ked bude chut bude sexik... ak chut nebude.. nebudeme riesit nic... nezaujimaju ma uz plodne neplodne... raz sa len trafime... popripade o tri mesiace.. si zase zacnem robit ovu testy. neviem... len potrebujeme prestavku.. hlavne ja..🙂
@linuska1 no sak hovor mi o tom.. posledne mesiace som prerevala kazdu mrchu.. 😖
@monika2712 ja som neplakala len som bola sklamana... lebo som si to predstavovala hravo... a lahko...)
@linuska1 nuz tak aj placem vela, ale aj pre ine dovody... ale bude lepsie dufam.. 😉
@monika2712 bude monika.. pride ked ma prist... poucila som sa ze netreba nic silit.. ked ma prist pride... musime len dufat ze cim skor..🙂 verim ze sa este aj my budeme tesit z 2//.. ci skor ..alebo neskor..🙂
@linuska1 jj bude.. len kedy... to by som chcela vediet..
@monika2712 ja radsej ani nechcem... 😀 aby ma netrafilo... 😀
@esmemia moja tak my pokracujeme do dalsieho kola.. ja asi december uz nic teda, to by musela byt nahoda keby sme sa trafili ked to nebudem sledovat, nebudem uz ani merat tento mesiac.. aj tak sak budu sviatky, budem vselijako chodit spavat, vstavat neskor.. tak by to asi aj tak bolo o nicom.
na mna takto poobede pada taka unava... spala by som strasne...
@monika2712 no veru moja ,my pokracujeme dalej a nikdy nevies prave ked to budes najmenej cakat,tak to pride :D ...mne sa napriklad stale nezda ta moja posledna ovulka podla teploty som ju mala v 13 DC ale bolesti praveho vajecnika som mala az 15-16 DC,tak nechapem a nerozumiem
@esmemia a teraz si kolko dc? si uz nepamatam, tieto dni som nejak mimo... dneska uz koncime, zajtra mam este nejake behacky, kadernicku, odber krvi rano, velky vianocny nakup musim spravit, a potom v piatok uz len vyvarat...
ja by som tento mesiac mozno ani nemala, aby som sa stihla preliecit s tou imunitou, ale necham to na nahodu.. ak sa to ma stat, stane sa, ak nie tak aspon mozem pokracovat v tej kure..
@monika2712 tak tak,len to nechaj tak podari sa prestanes s kurou,nepodari budes s kurou pokracovat a aj ja som bola nakupit este masko do kapustnice a uz mam vsetko,vcera som este robila linecke a v piatok urobim salatik a muffinky a v sobotu kapustnicku a rezne
No ja som dnes 22 DC a 9 DPO,ale neplota je taka nijaka akurat co som zbadala tak druhy den ten hlienik ci co a ked vyndem schody,tak fucim jak furia,nebola som tyzden behat,tak sa to niekde muselo prejavit :D
@esmemia mas graf? posli.
@monika2712 mam ale teplota j eo nicom http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2
@esmemia hm no velmi divne ti to stuplo tento mesiac.. tak ja som schovala teplomer do suflika, ze dovi dopo.. ovulku tento mesiac budem mat medzi sviatkami.. mozno si dam s mm narodkovy keksik.. a mozno motyka vystreli 😀 aj ked teda bolo mi odporucane sa preliecit a dat si mesiac pauzu.. takze vidim to na ten narodkovy, to som 10dc a potom uz asi nic.. 29-30 chcem ist na vylet s muzom, tak uvidime, ani neviem kde prespime, bude to na nahodu 😎
@monika2712 no velmi divne to mam s tou teplotkou,uvidim co z toho,ale povedala som si ,ze na Vianoce si urobim testik ci bude dovod ci nie,aj ja chcem ocikat palicku :D a mam doma 5 tehu testov a jeden ovu,tak jeden tehu test padne :D
No ten narodeninkovy keksik by aj mohol vystrelit ak budes mat ovulku zas tak skoro a potom jeden este na tom vylete a to bude napinavy mesiac :D
@esmemia hm ale tak nemali by sme, lebo potom zbytocne som zacala aj tie lieky brat..ale zas nebudem sa branit, ani kontrolovat, proste ak bude chut, tak si dame.. muzovi som vlastne ani nepovedala, ze by sme mali mat pauzu... len vie ze beriem lieky.. teraz som jak chodiaca lekarnicka.. ja mam inak tiez nakupenych kopec testov doma, tak som zvedava kedy bude najblizsie prilezitost ich pouzit..
@monika2712 ved jasne chapem,ale uz sa potvrdilo vela babam tu,ze ked sa nekontrolovali,tak to klaplo,tak sa na to spolieham aj ja :D
@esmemia hm ja sa uz nespolieham na nic akosi.. 😒
@monika2712 myslim,ze sa ani neda,priroda si do toho aj tak neda kecat :D
@esmemia presne tak.. uz by ale mohlo byt po vianociach.. nech mam za sebou to trapne divadlo so svokrom aspon a mozem si uz uzivat volno a cas s muzom..
@monika2712 No to divadlo ti teda moc nezavidim,nech to mas cim skor za sebou,ale ja by som nepovedala prepac,oen by som mu povedala,ze ma to mrzi,ale nech to viac nerobi. Idem sa venovat mojej choruckej slecne uz je hore,tak do vecera papa
@esmemia no ved to aj tak mam v plane, ze mrzi ma to. bla bla.. ale prepac asi nepoviem..
no utekaj..papa

@monika2712
...tak sa to aspon trosku napravilo...super - a budete mat krasne romantikus Vianoce vo dvojici...😀
Vsak sa svokrovi nemusis nejako prehnane ospravedlnovat...😀 iba tak light....hadam si druhy krat rozmysli ako sa s tebou bude bavit...