icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
16. máj 2011

@lenkasop este nedosli 😀 😀 😀 nouvidime uvidime ak do piatku nedojdu piatok kupujem test uz to viac nevydrzim som ako na ihlach zeby som bola ja ta vinimka otehu cez menzes 😀

jk77
16. máj 2011

@bugynka Ahoj. No ja som si tehotenstvo uzivala, bolo to moje najkrajsie obdobie v zivote 🙂 . Ked sa narodil maly, je pravda, ze som to dost prezivala, kazde zamrcanie, asi tak 3 tyzdne, potom som sa rozhodla, ze si tie krasne chvile chcem uzivat, tak to aj tak bolo... 😀 az kym neprisiel zapal prsnikov a s tym spojene komplikacie 😎 ... Tak Ti prajem, nech co najskor uvidis svoje dve kolajnicky na tehotenskom teste a budesmsi to krasne uzivat.... 🙂

lenkasop
16. máj 2011

janka9898....super, držím šete viac palčeky, aby to vyšlo. No ja by som to nevydržala 😀

janka9898
16. máj 2011

@lenkasop no ja tiez nie ale co mam robit ked do mesta je cca 30km a to sa mi neoplati prevazat 3eura len koli testu ale vo stvrtok sa dozvieme mozno aj zajtra ideme s malym k dr tak uvidim ci v tej nasej slavnej lekarni budu mat testy lebo nikdy skoro ich tma nemaju povedia vzdy ze vypredane 😀 😀 tak uvidime drzte palceky 😀

lenkasop
16. máj 2011

to máš pravdu, tak kúp do zásoby ak by si výsledku neverila 🙂 ,ja som pri Kristínke mala 3 testy,lebo som tomu neverila 😀

sjuzan77
16. máj 2011

janka9898 - ze by si bola prva? drzim palce 😉 a tiez sa pridavam k tomu, ze uz by som to nevydrzala, asi by som tych 30 km sprintovala aj pesi 😀

zabka60
16. máj 2011

ahojte babeny tak pridavam sa aj ja,my sa snazime uz rok a pol 😒 meskaju mi ako stale od nedele a mam strach,ze zas bude leen jedna ciarka 😠 😠

sjuzan77
16. máj 2011

@zabka60 vitaj u nas 😉 rok a pol je dost dlha doba, tak dufam, ze uz budes mat stastie a najdes aj tu druhu ciarku..

zabka60
16. máj 2011

@sjuzan77 no ak do piatku nepridu tak kupim testik,ale neviem bo mam velkyy strach,ze zas tam bude len jedna,to ma ubija,inak som v pohode,len nenavidim jednu ciarku 😅 😅

sjuzan77
16. máj 2011

@zabka60 to verim, ze negativny test na nalade neprida 😖 aj si uz navstivila lekara, ked sa stale nedari?

zabka60
16. máj 2011

@sjuzan77 ano bola som aj na laparke,ako som vyssie spominala a vsetko je v poriadku a partner ma s manzelstva synacika,takze je v poriadku... 😢 neviem kde je chyba,ale este nechcem ist do nejakeho centra,aby do nas sparali,myslim,ze na to mame este cas a chceme babatko splodit prrirodne,no ked to dlho nepojde,tak nam nic ide nebude ostavat 😠

rajeca1
16. máj 2011

dakujem vam dievcata za pekne prijatie, ja som sem volakedy chodievala,este som bola medzi snazilkami,snazili sme sa s manzelom o prve dieta, no a teraz som tu opat a chceme sa v lete pokusit o druheho potomka,takze hadam sa podari 🙂

janka9898 aj my chceme az v juli na dovolenke az to vyjde 😉

jerryjanka
16. máj 2011

@zabka60 nechcem ti brať iluzie ale to že ma tvoj partner syna neznamena že je stale ok, mal by isť na vyšetrenie aj on, aspon pre istotu, my sme sa snažili takmer tri roky takže viem ake to je čakať.

oktavia
17. máj 2011

@janka9898
no som zvedavá na výsledok testu 😉 ale držím palčeky, nech sú dve čiaročky, nech sa nám to tehulkovanie rozbehne 😀
@lenkasop si teraz spomínam, že aj ja pri malej som nechcela veriť a pre istotu som si urobila asi zo 4 testy 😀

lenkasop
17. máj 2011

oktavia... presne človek tomu fakt nechce uveriť, skutočne som bola milo prekvapená, že sa zadarila ma prvý šup ( tak ako všetky moje tehu, ktoré žiaľ skončili skôr ako mali ☹ ), stále som si myslela, čo keď je to chyba a tak som testovala a testovala 😀 😀

Sjuzan77....Asi aj ja by som išla peši do lekárne 😀 😀 , predsa len zvedavosť je zvedavosť a hlavne keď sa človek snaží o niečo tak úžasné ako je dieťa 🙂

Janka 9898..... ako???????

zabka60
17. máj 2011

@jerryjanka nechcem ho hnat na nejake vysetrenia,sadne mu to na psychiku a potom mu to bude vrtat v hlavicke pri milovani,o com to je...ked sa nezadari,bohuzial,ale ja nechcem ist tiez na nejake umele oplodnenia atd...moj nazor

jerryjanka
17. máj 2011

@zabka60 ja som umele brala len ako uplne poslednu možnosť, a dlho som ho odmietala, nakoniec sme šli len na inseminaciu, a z nej mame malu Janku, a stalo to za to, neviem si predstaviť nemať ju, ale je fakt že prve dva roky som umele vravela ani za svet, potom som sa na to pozerala už inak, naštastie k tomu nedošlo. Prajem vam aby sa vam zadarilo prirodzene.

sjuzan77
17. máj 2011

@zabka60 je v tom nieco pravdy, ze psychika zohrava dolezitu ulohu, ale mas vyhodu, ze ta este netlaci vek, tak sa teda snad zadari aj normalnou cestou 😉
@lenkasop no ja som az priserne vzdy zvedava, tak uvidim, ze ako to budem znasat ja, ale uz sa vidim, ze ked sa zacneme snazit, tak si kupim do zasoby aspon 1 test 😀

jerryjanka
17. máj 2011

baby ja som vždy mala doma aspon 10 testov 😀
a k tomu tak 20 ovulačnych 😎

janka9898
17. máj 2011

@oktavia ☹ ☹ ☹ ☹ no dnes sme isli s malym k dr a ako naschval nemali v tej nasej zazracnej lekarni tie lieky ktore mu predpisala tak sme chceli ci nechceli museli ist do cadce ale brali sme aj maleho a v cadci boli kolotoce a vystupenia tak maly sa vysantil a mama uz sa chcela ist domou testnut ale neboli tam kolajnicky iba jedna takze keby som bola tehu to by ta druha tammusela ziarir 😒 ale nevadi uz som s tym zmierena a ked manzel videl ze tehu nebude a videl aka som smutna z toho tak ma objal a povedal ze neboj ved si ho este urobime 😀 😲 tak ale teraz sa idem venovat mojej zalube a to gelovym nechtikom a meakapu a ucesom na kazdu prilezitost moje velke hobby za smiesnu cenu 😀 to iba koli tym cenam gelou a vlasovych pripravkou a pod ved to poznate my zeny 😀

lenkasop
17. máj 2011

Janka9898.... mne najskôr vyšiel test negatívny a až po pár dňoch vyšiel pozitívny, neboj sa podarí sa 🙂

janka9898
17. máj 2011

@lenkasop ved ja viem len to uz je mesiac od oplodnenia a kupila som si ten z drahsich tkaze tehu nie som

oktavia
18. máj 2011

@janka9898 mne mesiac od oplodnenia, tiež vyšla len jedna čiarka, až v nejakom 7 tt mi ukázalo kolajničky, to bol piatok, a celý víkend som sa testovala, či to ozaj alebo sa mi to len zdá 😀

lenkasop
18. máj 2011

Janka 9898...Tiež si myslím, že keď máš taký cyklus a aj prvé si zistila neskôr, tak by som počkala a potom sa opäť testla. Koľko ti mešká?

zabka60
18. máj 2011

@sjuzan77 no bola by som najradsej keby to bolo normalnou cestou,no meskaju mi 3 dni,ale to je u mna bezne a to ma hneva,ze viem,ze mi meskavaju,takze neviem na com som,keby nahodou 😒

zabka60
18. máj 2011

@jerryjanka vdaka,dufam,ze sa zadari,no ale keby nic ine nezostavalo,tak by som sa nechala nahovorit,bo neskutocne tuzime po babatku,takze by to slo 😉

jerryjanka
18. máj 2011

@zabka60 ono to pojde len to chce pevne nervy lebo to je na hlavu tak dlho čakať, viem to sama, už mi z toho šibalo... 😢

zabka60
18. máj 2011

@jerryjanka a vam sa preco nedarilo??no je to tazke,ale su aj zeny,ktore su na tom ovela horsie ako my,to nas musi udrzat v pozitive 😒

janka9898
18. máj 2011

@oktavia no ale ja uz ako som vam hovorila dnes rano dosla 😕 😕 😕 mrcha sprosta ale idem si aqko mi skoncia tak si idem merat bazalnu teplotu a pekne si to zapisovat aby som do leta vedela presne ako moj cyklus funguje kedze mam v tom chaos a nemate niektora link kde su tie tabulky na zaznacenie bazalnej teploty ak si niektora meriate poradte mi ako co dakujem 😎
a dneska tak urobena ze az maly bol pri svokre a my sme isli z drahym pokosit travu okolo chaty tak lepsie povedane ja kedze manzel je chory a nemoze take prace moc robit hned by sami unavil a dobre ze maaly s nami nesiel take hadisko som presla ale fakt ze presla kosackou 😝 😝 😝 😝 fuuj ale kusok z chvosta som mu asi zobrala chudak ale rychlo este odlazil prec takze dobre ze tam maly nesiel lebo ked si predstavim ze co by mu mohol ten hadisko sposobit 😖
a ako bytoho nebolo malo akrat mi manzel vola ze aj teraz pri psovy jedneho zbadal na dvore tak teraz musim davat sakra pozor kde maly uteka a kde sa hra 😠

jerryjanka
18. máj 2011

@zabka60 my sme mali problemov viaceri PCO, nepriechodny vajcovod, zly spermiogram.
@janka9898 ja som si to zapisovala na fertilityfriend.com