Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
To sa nam tu kolko tehuliek nazbieralo tento mesiac???4-5??? Nadhera
@esmemia no neviem ci aj viac ich neni.. 😉
@monika2712 No ved toto,ze uz mam z toho mis mas....tak hlavne nech im tehulkovanie dobre dopadne
Mam pocit, ze tieto vsetky kocky su tehulky, ak nie opravte ma... 😀
asemilka
linkuska1
jarkova
dajaja
nufacikmi
mukesina
@ivcek myslim ze mas vsetky.. tusim.. 😎
dievcata .. zvysilo sa mi 10 ovu testov. .ak ma niekto zaujem...🙂 napiste mi do posty.. a zadarmo vam poslem postou...🙂
Kocky....ja uz pomaly idem z prace.... 😀
Este raz krasne Vianoce v kruhu svojich nablizsich, vela zdravicka, stasticka a lasky..... 🙂
Zienky, neviem ci som to uz sem pisala alebo len do inej temy, tak Vam prajem stastne a vesele! vela pohodky, krasnych darcekov, vela lasky od vasich muzikov a deticiek! 😉
@linuska1 jeej tak nakonec vyslo no super drzim palce 🙂 ja tiez cakam mrchu mam ju na 26dca nic a zajtra 28dc tak som zvedavaa ale aj brucho ma nejak poboluje tak asi zajtra zavita 😒 ale ja sa tesim s tebou .... 😀
Kocky prajem Vam krasne a pozehnane sviatky nech sa vam splnia vsetky tajne sny .... 🙂 🙂 🙂
ahojte dievčatá, gratulujem tehulkám 🙂 ja stále čakám len na prvú MS po potrate, ale už do nejakých 2 dní by mala doraziť a potom sa už teším na tú tretiu 🙂) a verím, že budem decembrovka 2012 🙂
tak sa držte a hlavne tie malinké škvrniatka nech sa vás držia!!!!!
@ludka77 ahoj... mne uz prichadza mrcha, zajtra to uz bude liat mam taky dojem.. moja prva.. presne o 4 tyzdne po potrate prisla... a ze sestonedelie ako po porode... 😀 kdeze, nie u mna.. u mna bola vzdy presna na den. tak som rada ze prisla uz teraz.... 🙂 😵 😵 😵 a potom ideme na vec. ja chcem byt najneskor novembrovka 🙂
Baby ja to vidim na rok 2013 :D
@bambi2 ahoj aj u mňa sa už blížia príznaky, mala by prísť 24-25 🙂) tiež u mňa neplatí, že 600nedelia, ale ani doktorka o ničom takom nehovorila, iba, že také 3-4 týždne si mám dávať pozor na také veci ako kúpanie, sexík.. kvôli prípadnému zápalu
tak sa teda teším s tebou 🙂 a idete hneď na to či si idete dať pauzu, sa mi niečo také marilo, že ty si chcela ísť hneď na to 😀
@ludka77 no my ideme hned na to. odsledujem ovulku, zacneme ale hned po mrche... ja sa tesim vies ako ale prsia neskutocne bolia... takto nikdy neboleli... ale aj tak sa tesim 🙂
babulky, prajem vam vsetky stastne a vesele, vela lasky, sexu a pohody... a same pozitivne testy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
@esmemia no je to fakt na prd. ja som sice problém s otehotnením nemala ale pri malej som podstúpila v 20tt serkláž, lebo sa pýtala von a veru nevyzeralo to ružovo a teraz sa mi stalo toho!! Fakt som nikdy ani nepomyslela na to, že by sa mi niečo také stalo. Vždy som ľutovala a zároveň aj obdivovala baby, ktoré potratili, že kde nabrali silu. A vidíš stalo sa to aj mne. A to som nikdy nefajčila, pila som len ako puberťáčka (také disco pitie) a vždy som športovala a to som nepila ani kávu fuuj
Fakt neviem čím to je, že sa takéto niečo človeku stane :(
Idem radšej spať, lebo ma asi porazí a teraz pred vianocami to by nebolo moc dobré 😀

@linuska1 Jeeeeeeeeeeeej,to je ake super .Takze Vianocny darcek a aj darcek k vyrociu :D