icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
23. dec 2011

@linuska1 Jeeeeeeeeeeeej,to je ake super .Takze Vianocny darcek a aj darcek k vyrociu :D

esmemia
23. dec 2011

To sa nam tu kolko tehuliek nazbieralo tento mesiac???4-5??? Nadhera

monika2712
23. dec 2011

@esmemia no neviem ci aj viac ich neni.. 😉

esmemia
23. dec 2011

@monika2712 No ved toto,ze uz mam z toho mis mas....tak hlavne nech im tehulkovanie dobre dopadne

ivcek
23. dec 2011

Mam pocit, ze tieto vsetky kocky su tehulky, ak nie opravte ma... 😀
asemilka
linkuska1
jarkova
dajaja
nufacikmi
mukesina

monika2712
23. dec 2011

@ivcek myslim ze mas vsetky.. tusim.. 😎

linuska1
23. dec 2011

dievcata .. zvysilo sa mi 10 ovu testov. .ak ma niekto zaujem...🙂 napiste mi do posty.. a zadarmo vam poslem postou...🙂

ivcek
23. dec 2011

Kocky....ja uz pomaly idem z prace.... 😀

Este raz krasne Vianoce v kruhu svojich nablizsich, vela zdravicka, stasticka a lasky..... 🙂

ktore
23. dec 2011

@linuska1 kedy mas dostat ms?boze ja citam este len stranu 500 a teraz pozeram ze uz ti vysiel pozit test.to je super.tak predsa to vyslo presne na vianoce.gratulujem

linuska1
23. dec 2011

@ktore dnes mam 31dc..🙂 dakujeeem..🙂

monika2712
23. dec 2011

Zienky, neviem ci som to uz sem pisala alebo len do inej temy, tak Vam prajem stastne a vesele! vela pohodky, krasnych darcekov, vela lasky od vasich muzikov a deticiek! 😉

marcovka1
23. dec 2011

@linuska1 jeej tak nakonec vyslo no super drzim palce 🙂 ja tiez cakam mrchu mam ju na 26dca nic a zajtra 28dc tak som zvedavaa ale aj brucho ma nejak poboluje tak asi zajtra zavita 😒 ale ja sa tesim s tebou .... 😀

Kocky prajem Vam krasne a pozehnane sviatky nech sa vam splnia vsetky tajne sny .... 🙂 🙂 🙂

esmemia
23. dec 2011

Veselé Vianoce a Štastný Nový rok 2012 Vám maminky a budúce maminky prajem 😵

asemilka
23. dec 2011

@linuska1 nabuduce mi uz ver 😀 tesim sa s vami 🙂 a kedze si augustovka... nechces prist k nam do sukromky?

ludka77
23. dec 2011

ahojte dievčatá, gratulujem tehulkám 🙂 ja stále čakám len na prvú MS po potrate, ale už do nejakých 2 dní by mala doraziť a potom sa už teším na tú tretiu 🙂) a verím, že budem decembrovka 2012 🙂

tak sa držte a hlavne tie malinké škvrniatka nech sa vás držia!!!!!

bambi2
23. dec 2011

@ludka77 ahoj... mne uz prichadza mrcha, zajtra to uz bude liat mam taky dojem.. moja prva.. presne o 4 tyzdne po potrate prisla... a ze sestonedelie ako po porode... 😀 kdeze, nie u mna.. u mna bola vzdy presna na den. tak som rada ze prisla uz teraz.... 🙂 😵 😵 😵 a potom ideme na vec. ja chcem byt najneskor novembrovka 🙂

esmemia
23. dec 2011

Baby ja to vidim na rok 2013 :D

ludka77
23. dec 2011

@bambi2 ahoj aj u mňa sa už blížia príznaky, mala by prísť 24-25 🙂) tiež u mňa neplatí, že 600nedelia, ale ani doktorka o ničom takom nehovorila, iba, že také 3-4 týždne si mám dávať pozor na také veci ako kúpanie, sexík.. kvôli prípadnému zápalu
tak sa teda teším s tebou 🙂 a idete hneď na to či si idete dať pauzu, sa mi niečo také marilo, že ty si chcela ísť hneď na to 😀

ludka77
23. dec 2011

@esmemia čooo? prestaň, všetky budeme 2012!! 🙂

bambi2
23. dec 2011

@ludka77 no my ideme hned na to. odsledujem ovulku, zacneme ale hned po mrche... ja sa tesim vies ako ale prsia neskutocne bolia... takto nikdy neboleli... ale aj tak sa tesim 🙂

babulky, prajem vam vsetky stastne a vesele, vela lasky, sexu a pohody... a same pozitivne testy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

esmemia
23. dec 2011

@ludka77 No neviem neviem vyhadzali sa mi pupaky na brade a tak podla vsetkeho ju mozem ocakavat fnuk,ja ju uz nechcem

ludka77
23. dec 2011

@bambi2 ja idem čakať tie 3 cykli, pre istotu, lebo keby sa mi to stane ešte raz tak Ľudka ostane jedináčik.
@esmemia do marca musíš byť tehulka a basta, proste budeš a hotovo!!!!

esmemia
23. dec 2011

@ludka77 No ja som aj 2x otehotnela v marci,skoda,ze v aprili som o to prisla,teraz 27 by som rodila 😉

ludka77
23. dec 2011

@esmemia bože je to hrozná, ja tiež teraz rozmýšľam nad tým, že by som bola tehulka v 11tt a nechcem vedieť čo budem zažívať v júly :(

esmemia
23. dec 2011

@ludka77 No je to cele prevratene na ruby,predtym nase stare mamy otehotneli ani nevedeli ako a teraz je taky problem otehotniet,este vacsi to udrzat a donosit a porodit zdrave ....ale tak snad bude novy rok lepsi a krajsi

ludka77
23. dec 2011

@esmemia no je to fakt na prd. ja som sice problém s otehotnením nemala ale pri malej som podstúpila v 20tt serkláž, lebo sa pýtala von a veru nevyzeralo to ružovo a teraz sa mi stalo toho!! Fakt som nikdy ani nepomyslela na to, že by sa mi niečo také stalo. Vždy som ľutovala a zároveň aj obdivovala baby, ktoré potratili, že kde nabrali silu. A vidíš stalo sa to aj mne. A to som nikdy nefajčila, pila som len ako puberťáčka (také disco pitie) a vždy som športovala a to som nepila ani kávu fuuj
Fakt neviem čím to je, že sa takéto niečo človeku stane :(

ludka77
23. dec 2011

Idem radšej spať, lebo ma asi porazí a teraz pred vianocami to by nebolo moc dobré 😀

esmemia
23. dec 2011

@ludka77 Veru nie moja utekaj ,dobru nocku prajem

linuska1
23. dec 2011

@asemilka chcem..🙂) prist.. aky je nazov,🙂

linuska1
23. dec 2011

@esmemia ja som sama vyrazka..🙂