Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@alyce ja som o nej nevedela tiez zistili mi to pred 3 rokmi zrazu mi prislo zle strasne bolesti v bruchu isla som na pohotovost a nevedeli mi zistit co mi je tak mi urobili laparoskopiu a povedali mi ze mi praskla cysta endometricka potom som sa liecila hormonalne ale zas tam bola a potom som este 2 razy bola na operacii potom chvilku som brala antikoncepciu a teraz sa snazime
@tweetyna asi tydzden predtym, nez som mala dostat... mala som v nich skor akoby tlak... nie tak bolest, ale citila som tlak.. a bradavky citlive.. a ostalo mi to doteraz 🙂 tlak uz tolko necitim, alebo som si zvykla 😀 ale zato sa zmestim uz len do jednej podprdy... 😀 manzel sa smeje, ze sa mi prsia dofukuju kazdy den 😀
ahojte, vidim tu kopec novych tvari, nam to nevyslo, dnes som 5dc 🙄 a alchemilkujem, dufam, ze sa v novom roku podari 🙂

@orchis teplotu si nemeriavam ale snazime sa myslim ze poctivo len tento mesiac to nejako ani nevychadzalo ale ktovie mozno predsa sa to podari ja vzdy pri ovulacii mavam aj vytoky tak priblizne viem