icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

tweetyna
28. dec 2011

@orchis teplotu si nemeriavam ale snazime sa myslim ze poctivo len tento mesiac to nejako ani nevychadzalo ale ktovie mozno predsa sa to podari ja vzdy pri ovulacii mavam aj vytoky tak priblizne viem

asemilka
28. dec 2011

@tweetyna skusala si v prvej polovici cyklu pit alchemilkovy cajik? nam to pomohlo 🙂

asemilka
28. dec 2011

@linuska1 uz ta tam vidiiiiiiiim 😉 🙂

linuska1
28. dec 2011

@asemilka uz som sa votrela.🙂)))

tweetyna
28. dec 2011

@asemilka priznam sa ze som pila ale nie kazdy den, nemam niekedy nato cas ale viem ze to pomaha

alyce
28. dec 2011

@linuska1 ty sa volas ako ja? Jeeeej teraz som kukala tabulku 😉

alyce
28. dec 2011

@asemilka no pred chvilou som hodila kapitalnu grcku, z nicoho nic to prislo. Fuuuuu, hned som kludnejsia. Len skoda toho rizota 😀

alyce
28. dec 2011

@tweetyna mojej kamoske sa nedarilo rok, tak dostala od doktora kalendrik, kde si mala znacit frekvenciu sexu. Tak aby sa nemusela hambit, isli cely mesiac kazdy druhy den a prave vtedy otehotnela 😀

tweetyna
28. dec 2011

@alyce 🙂u nas je to oto horsie ze niesme vzdy spolu a ja mam este endometriozu takze moze to dlhsie trvat aspom ze mam cyklus presny 27 -28 dnovy

asemilka
28. dec 2011

@tweetyna ja som jeden mesiac pila tak striedavo oblacno... 😀 ale dalsi svedomite a sme traja 🙂
@alyce ja som ti hovorila. len si si nasla nejaky system, preco ti bolo dobre... 🙂 klud moja, vsetko bude zajtra ok 🙂

alyce
28. dec 2011

@tweetyna endometriozu? To ti ako zistili? 😕

katie1
28. dec 2011

@alyce ja si tiez myslim, ze sa vela parom nedari hlavne preto, ze maju sex iba cez vypocitanu ovulku.

tweetyna
28. dec 2011

@asemilka musim asi aj ja skusit svedomito pit ak sa to tento mesiac nepodari. strasne ma bolia prsia u 2 tyzdne a za tyzden to mam dostat to sa mi este nestalo no uvidime

asemilka
28. dec 2011

@tweetyna to moze byt dobre znamenie 🙂

tweetyna
28. dec 2011

@alyce ja som o nej nevedela tiez zistili mi to pred 3 rokmi zrazu mi prislo zle strasne bolesti v bruchu isla som na pohotovost a nevedeli mi zistit co mi je tak mi urobili laparoskopiu a povedali mi ze mi praskla cysta endometricka potom som sa liecila hormonalne ale zas tam bola a potom som este 2 razy bola na operacii potom chvilku som brala antikoncepciu a teraz sa snazime

tweetyna
28. dec 2011

@asemilka praveze neviem mna normalne bolia prsia 2 tyzdne pred menstruaciou ale 3 tyzdne to sa mi este nestalo 6.1 mam dostat tak uvidim

alyce
28. dec 2011

@tweetyna tak to si mala riadne problemy moja, taka mlada... No nic,zle je uz za tebou a ide sa dopredu 🙂

tweetyna
28. dec 2011

@alyce teraz endometriozu ma kazda 2 zena neni to prijemne a najhorsie na tom je ze je to chronicke ochorenie a hovori sa ze ked zena otehotnie to je najlepsia liecba a nemusi si sa uz nikdy vratit. presne tak 🙂

tweetyna
28. dec 2011

@asemilka a teba boleli prsia?

asemilka
28. dec 2011

@tweetyna asi tydzden predtym, nez som mala dostat... mala som v nich skor akoby tlak... nie tak bolest, ale citila som tlak.. a bradavky citlive.. a ostalo mi to doteraz 🙂 tlak uz tolko necitim, alebo som si zvykla 😀 ale zato sa zmestim uz len do jednej podprdy... 😀 manzel sa smeje, ze sa mi prsia dofukuju kazdy den 😀

alyce
28. dec 2011

@tweetyna mna neboleli prsia,mala som ich male a makke, dokonca som nemala ani ziadny iny priznak tehu a predsa 😉 Takze je mozne ze ti to vyslo, ked ta boli, uz mozno hormony funguju 🙂

tweetyna
28. dec 2011

@alyce bodaj by uz niekedy som z toho taka smutna al,ed ufam ze coskoro sa aj na mna usmeje stastie 🙂

tweetyna
28. dec 2011

@asemilka no ved uvidim. tak manzel ma radost z vacsich prs 🙂

mukesina
28. dec 2011

@alyce jeeeeeeej tak to ti gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 😉 .No uz mi nebyva tak zle ako predtym. Uz sa tro trosku zmenilo. ALe citim sa ako gulicka taka nafuknuta. a ty ako?

mukesina
28. dec 2011

@linuska1 JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ aj Vam to vyslo?gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

alyce
28. dec 2011

@mukesina vidis moja, takto sa to sype, tak si drzme palce,nech je vsetko ok.

ivuss01
28. dec 2011

ahojte, vidim tu kopec novych tvari, nam to nevyslo, dnes som 5dc 🙄 a alchemilkujem, dufam, ze sa v novom roku podari 🙂

mukesina
28. dec 2011

@alyce tak tak,nech sa len male fazulky drzia, a ty si v ktorom? no mna este trapi cysta ☹ ,ale gynda povedala, ze sa to samo vstrebe

linuska1
28. dec 2011

@mukesina ano.. aj na nassa usmialo stastie..🙂)) aj ked som tento mesiac nedufala..🙂

asemilka
28. dec 2011

@tweetyna skorej sa stazuje, ze sa mu zacinaju liat z ruk.. ze uz su vacsie ako jeho dlan 😀 co by ini chlapi za to dali, a on sa stazuje... 😀
@ivuss01 nam pomohla 🙂