icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

oskvarka
29. dec 2011

caute babenky ako ste sviatkovali .. ja celkom dobre az na to ze mrchovo co sa vlastne aj cakalo... 23.12. vecer prisla reku nech mam pekne vianoce... (t.j.) zase o 3 dni skorej.... 😠
tak sa drzte ja letim a dufam ze januar to isti 🙂

rysauka
29. dec 2011

@bambi2 ja si prosím tie bylinky

dajaja
29. dec 2011

ahojte babulky. dlho som tu nebola a uz to asi ani nestihnem docitat vsetko. len tak narychlo som si prebehla par stran a vidim, ze nam pribudli nove tehulky. gratulujem vam moc 🙂
ja som bohuzial zazila tento rok najhorsie vianoce v zivote. moj ocko den pred stredrym dnom nahle zomrel. uz som mu ani nestihla povedat, ze bude mat dalsie vnucatko 😢
zajtra idem prvykrat ku doktorke, tak dufam, ze vsetko bude v poriadku..

marcovka1
29. dec 2011

@bambi2 aj ja si poprosim ... 🙂

linuska1
29. dec 2011

@esmemia ☹ 😢

@marcovka1 na ktory dc si dostavala mrchu?..

linuska1
29. dec 2011

@dajaja moja zlata.. uprimnu sustrast... a drzim palceky aby bolo vsetko ok zajtra....

dajaja
29. dec 2011

@linuska1 dakujem.. trosku sa bojim toho zajtrajska. snad bude vsetko v poriadku. chudatko moja fazulka si so mnou dost prezila posledne dni. este som aj ochorela, tak sa velmi bojim, aby to nemalo nejake dosledky na babetko.
a inac gratulujem ti moc. este nedavno sme si pisali ohladom DNP, ze musime otehotniet, co najskor. som rada, ze sa nam to obom podarilo 🙂

natalinda88
29. dec 2011

@dajaja bože tak to mi je moc ľúto... :( úprimnú sústrasť prajem a hlavne sa teraz opatruj, predsa nosíš nový život pod srdiečkom 🙂

asemilka
29. dec 2011

@dajaja uprimnu sustrast ☹ a neboj, zajtra bude vsetko dobre 😉 🙂

blackswan75
29. dec 2011

@asemilka neboj strie si po tretom vsimat uz nebudes 😀 😀 😀 😀 a nepotesim ta stie sa robia aj ked sa natieras ☹ ☹ ja uz ich nerisim ja uz mam aj na prsiach aj bruchu od prvej dcerky takze sa mi teraz nove nerobia 😀 😀 😀

blackswan75
29. dec 2011

@yasmin0001 juj zlato to mi je velmi luto, viem ze si mala julovy termin s Barborkou,...... ☹ ☹ ☹ ☹

linuska1
29. dec 2011

@dajaja tvoj pracovny pomer stale trva?...

dajaja
29. dec 2011

@natalinda88
@asemilka dakujem vam.. odteraz nam uz bude kazde vianoce smutno ☹ ale zivot ide dalej, musime sa s tym zmierit..

dajaja
29. dec 2011

@linuska1 nie, ja uz nie som zamestnana. ja som brala matersku este z UK a ked som sa nechcela vratit do roboty po roku, musela som dat vypoved..

dajaja
29. dec 2011

@blackswan75
@asemilka no podla mna to natieranie moze pomoct. ja som sa poctivo natierala od zaciatku 2 krat denne a nemam ani jednu striu. aj ked vela zavisi aj od pokozky, niekto ma na to vacsie predpoklady, niekto mensie.. ja sa budem natierat aj toto tehu, aspon nebudem mat potom vycitky, ze som to zanedbala.

linuska1
29. dec 2011

@dajaja ja som sa tiez natierala kazdodenne... a cele brucho mam popraskane... by mi nepomohlo ani kedy som sa v kremem kupala asi..🙂) asi ide skor o typ pokozky a predpoklady... kamoske zase brucho nepopraskalo vobec... lebo dieta skor nosila v bedrach mala male brusko .. ja som malu mala v bruchu.. mala som ho strasne velke...ale jej zase popraskali prsia... 🙂) to zase mne nie..🙂))

esmemia
29. dec 2011

@linuska1 😔 😢 😖 ☹ 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

esmemia
29. dec 2011

@dajaja moja to mi je strasne luto,prijmi moju uprimnu sustrast 😔

linuska1
29. dec 2011

@esmemia
a je to uz iste?.. vsak mne tiez klesla teplotka na 2 dni a potom zacala stupat.....

esmemia
29. dec 2011

Neviem,testy vsak stale biele a uvidime,myslim,ze uz zajtra pride uvidime,zatial nic a uviidime aka bude teplota
😠

linuska1
29. dec 2011

@esmemia ak nedostanes.. tak si skus kupit ten digitalny... mne hned ukazal... 😉

esmemia
29. dec 2011

@linuska1 no vyckam uz do nedele ak by ze nahodou neprisla,ale podla mna pride,lebo uz som minula testov a prachov

linuska1
29. dec 2011

@esmemia ja viem.. je dost drahy ale podla mna najlepsi..) vlastna skusenost.🙂

esmemia
29. dec 2011

@linuska1 No to ano,ja som aj rozmyslala nad nim vcera,ale kedze som dneska klesla,tal som to nechala tak,lebo by mi bolo luto vyhodit prachy len tak :D

linuska1
29. dec 2011

vsak uvidis..ked do pondelka nedorazi..tak to nebudu len tak vyhodene peniaze.... 😉

esmemia
29. dec 2011

@linuska1 no to veru nie,uvidim,zajtra je uz piatok,tak uvidime,aj ked ked som klesla,tak ratam s MS

bambi2
29. dec 2011

@rysauka
@marcovka1 tu su tie bylinky... ja ich uz mam namiesane a zacinam pit v druhej polke cyklu.. hadam to pomoze druhe tehotenstvo udrzat... 😵 😵 😵 ja som o tom presvedcena... radi to jedna prirodna liecitelka, pomohla uz x parom co im aj umele oplodnenie nepomohlo, lekari proste nevedeli rady a ona sup a tehotni boli... 😕
dam aj sk aj latinske nazvy...

alchemilka obycajna alchemilla xanthochlora 50g
vitex jahnaci vitex agnus castus 50g
rebricek obycajny achillea milefolium 30g
pakost smradlavy geranium robertianum 40g
medovka lekarska melissa officinalis 30g

dokopy je to 200g, dost velke balenie... takze na zaciatok staci hadam aj polovicna davka... a dokupit.. ja mam uz zasoby hadam na pol roka 😀 davaju sa 2 cajove lyzicky do salky na 200ml vody, 10- 15 min nechat luhovat, caj treba pit 2- 3x denne v 2pol. cyklu, teda od zaciatku ovulky po zaciatok mrchy... a este jeden mam na podporu ovulky ak by ste chceli... 😉

asemilka
29. dec 2011

@dajaja tak mne sa podla mna strie spravia... ale natieranim ich hadam aspon trosku zmiernim 🙂

asemilka
29. dec 2011

baby... stal sa zazrak.. ja mam zajtra dovolenku 😀 a zistila som, ze moja polovicka usilovne studuje, co tehulky mozu a co nie... napr. mi hlasil kavu, ze tu nemozem... neva, ze ju uz tri tyzdne nemozem ani citit 😀 ale zlaty bol.. 🙂 posledny tyzden mi idu zemiaky.. na vselijaky styl... 🙂 a mam strasnu chut na kuraciu pecienku.. znie to divne mozno, ale taaaaaaak by som si dala... 😀

dajaja
29. dec 2011

@esmemia dakujem moja