Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia no ja v maji, ale tak verim ze to bude skorej teraz 😉 neviem preco, mozno si namyslam ale tak nejak mam zvlastny pocit, ze mozno predsa len motyka vystreli... ale to asi len som zas nabudena z toho babatka co som dnes videla a zase to vo mne vzbudilo nadej ze to mozno pojde bez vysetreni a komplikacii.. len aby som zas nebola sklamana 😒
@monika2712 noooooooooo taketo napinave mesiace budu faaaaaaaaaaaajn :D
@esmemia no to teda bude.. ked nebudeme ani jedna tusit, ze ci sme sa vobec trafili.. teda ja som s meranim uz skoncila.. ty asi po tomto cykle tiez koncis nie?
@monika2712 veru ano a uplne so vsetkym :D
@esmemia no moja, takze v januari sme tehu! 😀 uz to tu viacerim tusim vyslo, ze ked prestali riesit tak sa podarilo.. ja to na sebe citim, ze som taka kludnejsia,jak to teraz menej riesim a viem ze aj prichod mrchy uz lepsie zvladnem urcite. 😉
@bambi2 co je to za caj, co si spominala? Na tu podporu zlteho telieska? 🙂
@bambi2 aha, prepac uz to vidim. Ale kde sa to da takto zohnat? Ved ked pridem do lekarne a toto im nadiktujem, tak budu na mna kukat jak na blazna 😅
A to kto ti poradil tuto kombinaciu?
@monika2712 drzme si prstoky :D ja budem mat teraz narodky ,tak by som sa potesila // na teste
@yasmin0001 je to od jednej prirodnej liecitelky. Asi bude najlepsie objednat cez net ak nedostanes v lekarni. U nas je jedna super lekaren- bylinkaren ale je to strasne drahe. Ja som platila za ten 200g caj 30chf.. ale s radostou, za chemiu by som tolko veru nedala.. 😉
Bre ranko baby, ako silvestrujete? ja uz od vcera nejak kaslem a dnes sa uz ani necitim najlepsie, kasel uz je horsi.. tak super, asi som v tych tatrach ochorela... 😠 😠 ze by mi neprospieval horsky vzduch?? nechapem...
my mame ist vecer k susedom, tak dufam, ze mi bude lepsie... zatial veget pred telkou...
@monika2712 bre aj tebe 🙂 my prave ranajkujeme 🙂 a poobede pojdeme k nasim.. 🙂 nechceme, aby bola mamina na silvestra sama, ked je otec taky dilino, aky je... tak silvestrujeme s maminou 🙂 a asi aj so sestrou a jej priatelom. len oni chcu ist potom v noci do mesta 🙂 a najmladsia sestra isla k frajerovi uz pred par dnami..
@asemilka preco je otec dilino? to je inak aj moj.. ale co uz... 😀 to su ti chlapi... akurat mi volal, a este mi vynadal ze mu furt kaslem do telefonu.. no mozem ja za to 😀 😀 kurna dufam ze to neni zapal priedusiek alebo co.. 😒
@monika2712 to by bolo na veeeeeeeeeelmi dlho... a nie je tu na to vhodne miesto ani cas 🙂 proste je to kreten... a nechceme, aby ostala mamina sama, tak ideme papucovat k nim 🙂 a niekedy potom po polnoci, ked prestanu delobuchy, pojdeme domov. lebo mamina aj tak pojde spat 🙂
ked ti kasel nebude prestavat, tak chod k lekarovi v pondelok .. 🙂
@asemilka idem tusim v stredu na kontrolu k tej imunologicke, ze ako dopadli testy, tak mozno ma moze aj ona vypocut, ci to neni nieco vaznejsie.. je to taky prieduskovy kasel.. 😒
@monika2712 ved uvidis... ale keby sa to nelepsilo, tak do stredy necakaj
@mukesina jej super, tak to budeme mat naraz poradnu. ja mam prist rano nalacno na vsetky odbery. potom mi spravi ultrazvuk. vcera este na normalnom nebolo vsetko vidiet, tak mi musela robit vaginalny. asi aj preto, ze som neprisla s plnym mechurom. jednoducho som nedokazala vypit vela vody. to by som sa asi pozvracala..
aj mna obcas zaboli ten vajecnik, kde mam cystu.
@yasmin0001 tu je jedna stranka, mali by tu mat vsetky bylinky, daju sa objednat... http://www.carovnacajovna.wbl.sk/Bylinna-lekare...
@asemilka neviem co vyviedol tvoj ocino,ale tak mamina bude urcite rada a vdacna,ze ste s nou
@monika2712 ahojky no moja tebe skore uzdravenie a vecer si uzite u susedovcov posedenie
Ja varim a mala mi spi,idem sa vyvalit na gauc a vegetot,budeme domka :D
Takzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee babulky snazilky a uz buduce mamicky vsetko dobre do Noveho roku a krasny Silvester prajem
@esmemia moja dakujem, ja som prave asi hodku pospala, a asi idem pokracovat... nejak ma ten kasel unavil.. ☹
@monika2712 ahoj monci uz som tu nebola asi aj tyzden.ako pokracujes?ovu uz je na dosah ja by som mala mat dnes ,zajtra
@ktore ahoj, ja netusim kedy, podla mna uz bola asi. a som chora, takze nic tento mesiac. 😖
@monika2712 ahoj moni, tak prajem skore uzdravenie
@mukesina dakujem, neviem co z toho este bude, ale mam kasel, strasne ma skrabe v hrdle.. ☹ do kelu.. zrovna dneska.. no co uz... moja drzim palce z malinkym aby vsetko dobre dopadlo!
A vsetkym zienkam co sme tu, vsetko dobre v novom roku, hlavne vela pozitivnych testov ale aj dalsie uspesne mesiace tehotenstiev a v roku 2012 vela vela porodov!! 😉
dievcata.. ja nic nestiham.. krasneho silvestra a stastny novy rok vsetkym.. tym ktorym to vyslo prajem prijemne tehulkovanie..aby vsetko dobre dopadlo..🙂 tym ktorym nie.. silno drzim prsteky... aby sa k nam co najskor pridali..
krasny novy rok 2012 babulky 🙂 a nech ste kazda na buduci rok pekne zagulatena 😅
Po Silvestri ešte asi každá spííte, tak vás pekne predbehnem a budem prvá prispievateľka v Novom roku 2012 NÁM PRAJEM HLAVNE VEĽA ZDRAVIA, ŠŤASTIA, LÁSKY A ABY SME SA KAŽDÁ DOČKALA TOHO PO ČOM NAJVIAC TÚŽIME.... 😅 😅 😅
@anastacia242 ahojky, ja nespim, ale som od rana v posteli, som strasne chora ☹ asi zapal priedusiek alebo co, hrozne kaslem ... uz mam asi aj teplotu, aspon ze zajtra este nejdem do prace, az v utorok musim aspon na par hodin, a potom si mozno vezmem volno, lebo toto asi tak lahko neprejde.
tak dodatocne, aj tebe vsetko to co si ty napisala! 😉
ahojte dievcata 🙂 vsetko dobre v novom roku prajeme 🙂

@monika2712 no ja som otehotnela v marci tohto roku a ani neviem ako :D,tak sa nechame prekvapit :D