Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@asemilka ja neviem ale chova sa inak, predtym vela jedol, aj sa blaznil, teraz len spi, umyva sa stale, a nic mu nechuti.. vo stvrtok alebo piato grckal jak sme boli prec akurat a odvtedy skoro nic nejedol.
@monika2712 tak ked to uz nejaky den trva, tak kludne chodte k lekarovi...
Ahojte dievčatá , prajem Vám všetko dobré v Novom roku 😉
@monika2712 ja by som s nim isla radsej k lekarovi, hlavne ked ani nepapa 😕 nasa cica ma zase pre zmenu asi akne tak sme sa objednali k vet na stredu, ma to uz dlhsie a nevieme si s tym rady.....
@orchis no dnes pojdeme ked sa vrati muz z prace a ak tam bude veterinar. ja neviem co mu moze byt, je to divne.. este sa takto nikdy nespraval...
@monika2712 a tebe je ako? naordinovala si si niečo?
@rysauka ahojky, no ja som dnes prespala dalsi den, necitim sa najlepsie, ale dnes uz aspon tolko nekaslem, aj v noci sa dalo celkom pospat, tak asi nejdem ani k doktorovi, mam sirup na kasel, tak snad to pomaly prejde, len sa mi nechce zajtra vobec do roboty, by som najradsej este marodila,ale tak na par hodin pojdem a potom naspat do postele..
inak kocur nieco malo zjedol a isiel von, tak dnes s nim nejdeme.. mozno ho to pomaly prejde.
koceny, prajem vsetko najlepsie v novom roku vela zdravia a babatka v brusku 🙂
ahojte.. ja dievcata nic nestiham.. som nenormalne unavena.. priznaky tehotenstva absolutne ziadne.. no unava taka ze by som postojacky zaspala opreta o dvere.. keby nie mojho dietata a stale do mna nestuchala...tak by som si normalne postojacky pospala.🙂) a dnes som sa ku vsetkemu vymkla.. takze s malou sme trcali vonku 2 hodiny.. a nakoniec nam aj tak rozbili dvere... zajtra musime ist kupit nove...)) muz ma zo mna neskutocnu radost..🙂)) ale nahodila som ocka ako kocurik v shrekovi.... tak len mavol rukou ze su to len dvere..🙂)))
@linuska1 ze priznaky ziadne 😀 inak kluc od domu, bytu nemas u nikoho? ja som mavala u svokry, tak som ju navstevovala kazdy mesiac s tym, ze som sa vymkla, rsp, ze som zabudla doma kluce, teraz mam kluc u susedky, je to blizsie 🙂
ty si tiez pila alchemilku? hladam o nej rozne veci, no cim viac citam, tym zistujem viac nazorov 😕
Ahojte, síce oneskorene, ale prajem vám všetko naj v novom roku , nech sa rýchlo podaria tie detičky a zdravučke ich môžeme stístať v náručí.
@ivuss01 ja som alchemilku pila, prvý mesiac ako kedy, ale druhý som sa snažila 1 denne a pekne mi to posunulo ovulku z 22DC na 16DC a v ten mesiac sa nám podarilo. Držím palce
@jarkova ja potrebujem perinku v maternici nariasit, uz som 6 mesiac od vysadenia hak, a je stale nizka, no dnes dr povedala, ze sa zlepsila o 1mm, tak ju mam 4mm ale na otehu treba 8mm, tak alchemilka ti hned takto pomohla? super 🙂
@linuska1 aha, tak tu bol problem, moj dal obojstranny zamok, ze ked je kluc zastrceny v zamke, tak otvoris z duhej strany, skuste dat taku zamku aj vy 😉
tak... skoro som dnes na obede hodila tycku do kosa v kuchynke... tak mi obratilo zaludok z vone mojho obeda... kolegyni som sa vyhovorila, ze maso bolo pokazene... jedla som len suchu ryzu s calamadou... a po chvili som ani tu ryzu nezvladla... len calamadu kyslu som pchala do hlavy... zle je mi jak psovi... a hladna som ☹ ale vsetko mi smrdi..
@ivuss01 no asi pomohla, ale asi aj presne načasavanie o ktorom mužík nevedel, aby nebol v strese. Tieto dva mesiace som merala aj BT aj ovulačné testy, lebo som mala rozhadzane cykly od HAK a ovu bola hociako a na začiatku možno vôbec nebola, ja som mala ovu bolesti vždy cca od 10DC a pri prvom meraní som zistila že bola až 22DC. HAK som vysadila na začiatku jula, mesiac sme nechali pauzu a od augusta aktívne snažili. Prvé dva cykly som bola na vyvolávačke čo sa mrche akosi nechcelo. ďaľší cyklus 35dní, potom občas alchemilka - 33dni a ďaľší cyklus od 1dc do ovulky jeden čajík a pred vianocami som našla //.Takže nepodarilo sa moc rýchlo ale hlavne že to vyšlo. 🙂
@asemilka tiez si mala nizku sliznicu?
@jarkova tak mne sa neda uplne presne nacasovat, lebo mi mm chodi domov v stredu vecer, stvrtok rano odide a pride na sobotu a nedelu a pondelok zas hajde do roboty, tak sexik je pravidelny 3x do tyzdna, ja som hak vysadila v auguste a odvtedy som udajne nemala ovu, cykly som mala od 35 do 45 dni, vcera som bola pri dr, som 11 dc, a ovu nevidno, a pritom ma vo vajecnikoch picha, prsia sa mi akosi naliali...alchemilku som zacala pit tyzden pred vianocami..
@ivcek dalsi cyklus to uz bude......kolko sa snazite?
kocky moja mrcha staale nikde a som 38dc ☹ 😕 este skusim digitalny test ake mate snim skusenosti? aked nic tak uz len vyvolavacka ... 😖

@monika2712 nejaky cas trva, kym sa mu vyplavia z tela vsetky tie hormony.. ale to je par mesiacov... mozno sa iba nudi