icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika2712
4. jan 2012

@asemilka no vcera som sa o to pokusila takou pipetou,ale on zrejme pije, len to nevidime, chodi do wcka sa napit... a dnes vypil fakt vela mlieka, tak dehydrovany asi nie je.. len uz to trva od toho piatku cca co poriadne nezere, tak neviem co snim je, ale bol napr celu noc vonku uz druhy den, tak mozno zerie vonku daco.

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 mozno ma len nejake cudne obdobie..

monika2712
4. jan 2012

@asemilka napadlo nas ci neni len zalubeny.. 😀

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 no aj to moze byt 😀 🙂 teraz maju take prve obdobie ruje... tak sa mozno zalubil chlapec 🙂

linuska1
4. jan 2012

@ivcek ja uplna pohodicka.. ziadne zvracanie.. len neskutocna unava.. pri prvom som si mohla lahnut aspon hocikedy.. teraz o tom mozem len snivat...🙂 ale inak pohodicka... pojdem tak okolo 15-teho... mozno trosku skor... nechcem tam chodit ako na klavir... tak pojdem ked uz bude srdiecko.)

ivcek
4. jan 2012

@linuska1
no pri malej si asi moc neoddychnes... 😉 ale aspon ze ti neni zle... 🙂

asemilka
4. jan 2012

babyyyyyyyy... tu to v poslednych dnoch uplne zije 😀 😉

monika2712
4. jan 2012

@asemilka no veru, kde su vsetky?? asi este prazdninuju s detickami alebo co?? ja som uz doma. sef ma pustil skorej dneska, zajtra uvidim ze ci pojdem vobec, zacalo ma skrabat v hrdle, mimo toho ze kaslem a smrkam.. 😠
ozaj a Jozko sa dnes konecne normalne najedol! tak ma potesil... uz bol vyziabli...

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 no vidis. tak je fajn, ked uz papa 🙂

monika2712
4. jan 2012

@asemilka no ale aj sa doma vykakal vo svojom wcku dneska a to co som tam nasla... brrrr... asi predsa len nieco chlpate papal vonku 🙄 🙄

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 mozno si posmakol na nejakej myske 🙂

monika2712
4. jan 2012

@asemilka no tak nejak to vyzeralo.. tfuj.. ale dnes natlacil jeden a pol misky maska z konzervy, tak snad uz bude dobre..
inak tento mesiac sa mi tak vlecie ako nemeriam teplotu ani nic... normalne kukam kalendar ze kolky som dc, ze to este len... jak sme sa tento mesiac nesnazili aktivne, tak mam pocit ze ten mesiac je ovela dlhsi..

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 ale zbehne ti to.. uvidis 🙂

monika2712
4. jan 2012

@asemilka no som nad tym chvilu rozmyslala, a asi sa mi to vlecie preto ze sa nesledujem.. vtedy som mala zamestnanu mysel kazdy den pocas ovulky, po ovulke, ze ci vyslo nevyslo... teraz ani neviem kedy bola, boli sme spolu len raz, dokonca som nemala ani ovulacne bolesti tento cyklus, takze nic necitim, a ani si nerobim nadeje.. len ta mysel ostala taka prazdna, ze nema sa zrazu cim zaoberat a tak sa akoby nudim a vlecie sa mi vsetko.. 😒

linuska1
4. jan 2012

maximalna precitlivelost.. plakat pri princezne fantagiro...🙂))))))

anastacia242
4. jan 2012

@monika2712 ahojky, ved to je dobrééé...myseľ nech je kludna prazdna, pokojná a vtedy sa zadarí 😉 😉 😉 😉 😉 😉 nestresuj sa ziadnou ovulkou...
@asemilka ahojky mamina a ty ako sa máš, bruško rastie?? 😅

monika2712
4. jan 2012

@anastacia242 no asi hej, asi je to dobre, len ked ani neviem ci vlastne prebehla ovulka, ked ani bolesti ani nic..ale tento mesiac je mi to fuk, lebo sa liecim, takze mame vlastne pauzu, len mi zrazu chyba taky ten pocit, toho stresovania sa?? 😀 😀 alebo sledovania sa.. uz som si na to akosi zvykla za tych par mesiacov 😀

anastacia242
4. jan 2012

@monika2712 no jasne, ze ti to chyba kazdodenne sa clovek sleduje, tak to potom fakt, ze chýýba 😀 😀 ja som tiez v decembri ani sem tam ako zvyknem sledovat aspon zvys teplotky, nejak nestihala, kedze sme prerabali este pred Vianocami kupelku tak, tiez som nemala pocit, ci vobec bola ovulka 😉 a akurat teraz spatne co som si pozerala cyklus, tak akurat sme cely ten tyzden, ked mala byt podla vypoctov ovulka nesexovali... 😠 😠 a na silvestra sup mrcha...hnusna...ale kedze som aj tazke dvihala, tak aj asi dobre...Jožo pojedol nejaku myšku vykŕmenú po sviatkoch?? 😀 😀 😀

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 tak skus zase hackovat 🙂 aspon dokoncis tu deku 🙂
@anastacia242 rastie 😵 rano je viditelny taky hrbcek pod pupkom 🙂 to uz nie su len moje sunky 😀 a dnes vecer manzel na to pozera...ze faaaaakt.. tebe tam uz nieco rastie 😀 🙂

monika2712
4. jan 2012

@anastacia242 no hej, chyba mi to... my sme boli spolu len 11 dc a odvtedy nic lebo som ochorela akurat, tak super, akurat sa ma manzel pytal, ze ci nie som tehu, lebo mi strasne chyba kysele, stale mam chut na pomarance, citrony, ale to bude podla mna skor deficit vitaminu C kedze som chora, telo si to proste pyta.. 😉
@asemilka no veru strikovat by som mala... asi to zase vytiahnem dneska.. 😎

prave som dokoncila sosovicovu na kyslo, uplne jak od maminky.. mnam.. zajtra som doma, marodim, tak aspon nebudem hladovat 😵

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 ja tlacim paradajkovu polievku 🙂 ale aj sosovicovu lubim 😝 😀

monika2712
4. jan 2012

@asemilka fuuuha nemas z nej zahu? ja paradajkovu mozem iba taku sladucku, lebo inak mi je z nej paradne zle.. nemas so zahou problemy?

asemilka
4. jan 2012

@monika2712 ja zase lubim taku kyslejsiu paradajkovu 🙂 a zaha.. niekedy ma potrapi... hlavne ked zjem velmi pikantne, alebo velmi kysele... ale teraz mi prave kysele robi dobre na zaludok 🙂 konecne mi je o nieco lepsie 🙂 vcera som o pol noci papala kysle uhorky 😀

anastacia242
4. jan 2012

@asemilka tak super len nech rastie...inak mas super tehu chute..kysle uhorky 😀 😀 😀 to je také milé....ňuňu..
@monika2712 no vidis tak asemilka ti uz aj pripomenula deku...to je super na odreagovanie-štrikovanie 😀 😀
inak baby ja som vcera navarila brokolicovu kremovu polievocku s oprazenym chlebikom...a kedze sme boli s muzom na silvestra len dvaja zvysila mi zeleninka na chlebiky a urobila som lečo ( z papriky, paradajok a klobasky,..)

anastacia242
4. jan 2012

@asemilka
@monika2712 inak baby sak ja mam brucho jak v 4.mesiaci ved to obžerstvo cez sviatky to je hrooooznééé 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄 akurat dojeme este kolace co ostali a sup to na dieetu...ved keby som teraz otehotnela, tak by som asi fakt mala 100kíl ☹ 😒 😒 ved ja som od leta pribrala 4kg, co stale cakam ze uz budem tehu tak, co netreba si davat pozor, ze aj tak priberiem, a tehu nikde a sunky nalepené 😀

monika2712
4. jan 2012

@anastacia242 no hej, len som teraz bola par dni v kome kvoli chorobe, tak sa mi nic nechce.. ani dneska sa mi este velmi nechce strikovat, som este KO.
brokolicu sme mali my dnes na veceru, uvarenu, aj s mrkvou, polliate maslom a posypane parmezanom.. tazka dieta 😀
moj drahy muz sa totiz rozhodol ze bude zdravsie jest, a ze schudne.. huraaaa.. lebo uz ma 99kg, tak sa konecne spamatal, ze treba chudnut.. ja tieto dni vela nezjem, lebo aj tak nic necitim, sa aj cudujem, ze ta sosovicova bola dobre ochutena, lebo moje chutove bunky zabila nadcha 😀 ale muz ju pochvali, tak som sa dobre trafila 😎

dajaja
4. jan 2012

@monika2712 no moja, aj ja som dost chora. stresujem, lebo to trva uz tyzden a vobec sa to nezlepsuje. zda sa mi, ze sa to skor pomalicky zhorsuje. velmi sa bojim, aby ta choroba neublizila babetku. ☹ ☹

monika2712
4. jan 2012

@anastacia242 no moja, ja som od juna 2010 pribrala 10 kil.. takze hovor mi nieco 😀 😀 citim sa desne, ale vzhladom k tomu aky som mala minuly rok, je to asi normalne, hormony, depky, stresy spravili svoje... ale hned ako vyzdraviem zacinam cvicit, a uz sa tesim, mesacne clenske mam, tak uz sa len prihlasit a zacat makat.. tesim sa na tie saunicky a bazenik 😉

monika2712
4. jan 2012

@dajaja a co ti je? tiez nejaka viroza? ☹ neboj, pokial si nedavas ziadne lieky ktore sa v tehu nesmu, tak by to malo byt snad OK. ... je teraz nieco v ovzdusi, vela ludi je chorych.. mna to tiez neminulo a cakam kedy to chyti manzel. ☹

dajaja
4. jan 2012

@asemilka wow, to ti uz vazne rastie brusko? ja tiez cakam, ze teraz pri druhom rychlejsie vypukne. pri prvom sa mi ukazalo az v piatom mesiaci. a ake beries vitaminiky? ja pomaly dojedam femibion, ale rozmyslam, ze si kupim len obycajnu kyselinu listovu + zelezo. Zda sa mi, ze z toho femibionu velmi priberam..