Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@mukesina podľa tehu kalkulačky na nete by som mala byť v 7.týždni...mne zatiaľ býva viacej zle doma, v robote to je úplne pohode...mňa tá chladnička naštvala, tak som ju poumývala, no veľmi to nepomohlo a o 2 hodiny som to cítila zase 😒 môj mm zase využíva môj čuch, naposledy chcel nech ovonam koš či smrdí, že či ho má vyniesť 🙂
a vôbec mi ani nechutí jesť
len vam chcem povedat ze zo mna zase nic nebude, v noci som nemohla pre bolesti a krce spat (to sa mi este nikdy nestalo)a nevinne rozove farbenie sa rozbehlo :( takze nic. inak, moze aj tehu zena mršit?
@zasha tehu zena moze mat jemne krvacanie, spinenie,ale ak je to silne, ako normalna, tak urcite nie su tehu.
čaute baby, akosi tu je mrtvo. Ja som dnes bola na gynde. Včera som začala špiniť a to pred dvoma týždňami som mala mrchu, ale slabú, tak nech pozrie čo mi zase je. Tak mi zobrali krv a zajtra mám volať o výsledky. No ale ako minule, nič mi nezistia a ja asi do konca života budem užívať dufaston aby som mala normálne mrchu. takže asi tak, pekný deň
@rysauka pocuj a nemozes spinint z ovulky?
@monika2712 tiež som si myslele, ale dr povedala že je to silné na ovulku
@rysauka aha.. no tak to je blbe..a krv ti zobrala na hormonalny profil?
@monika2712 na všetko možné
@monika2712 a moni dala by si mi recept na ten tuniakový šalát s tými jablkami, čo tam ešte ide? kukurica a ?
@rysauka hej, kukurica a majoneza, a citronovej stavy troska,ale nemusi byt.. a jablcka my davame zelene,ale mozu byt hocijake, ked das sole supku.. niekto nema rad kombinaciu ovocie+slane, tak sa to moze aj bez tych jablk, my sme to povodne robievali tak,a potom muz pridal jablka a zvykla som si aj na to.
@rysauka mnaaaam si mi spravila chut na to teraz 😎
@monika2712 a jablka ako nastrúháhať? na jemno
@rysauka nie nie, my to len na taka kocecky malicke krajame.. ono to nie je tuniakovy salat, ako skor taka natierka, alebo zmes, ktoru si das na chlieb, alebo do peceneho zemiaka. 😉
@monika2712 idem sa trošku lepšie stravovať, aj keď neviem či to urobím s tou majonézou, včera som mala tuniaka s brokolicou a moc som si nepochutila
@rysauka a mas normalne z konzervy hej? ja pouzivam vo vlastnej stave tuniaka na to, ten sa mi zda najchutnejsie.. majozena by sa dala teoreticky nahradit smotanou kyslou alebo jogurtom, ale neviem ci to bude tak dobre chutit 😉
@monika2712 hej v konzerve, no uvidím asi to spravím s tým jogurtom
@rysauka pripadne su aj majonezy light, alebo ak pouzijes tuniaka v oleji, tak by to mohlo dobre chutit aj so smotanou.. ale inak, ta lyzicka majonezy... to zas nie je taka hruza 😉
ja tiez zacinam s dietou aj s muzom.. dnes som kupila dve hlavky brokolice, uvidim ci vydrzi do vikendu, ked nie, spravim ju skor, chcela som polievku,ale mozno aj len tak na pare, posypana parmezanom je dobra.
@monika2712 a na ten wellnes kedy pojdeš, čo máš tu permanentku zadarmo?
@rysauka to mam mesacne clenstvo, v tom je aj bazen a sauny.. zacnem asi koncom januara.
@monika2712 a už máš výsledky od lekárov?
@rysauka ee prave tam idem.. tak zatial pa. potom napisem 😉
@monika2712 ok pa
@rysauka halooo.. no uz som aj naspat, tak v podstate vsetky testy negativne mi vysli, imunita bola prave aktivna v case testu som mala aj nejaky zapal, alergia na pliesne a roztoce mi vysla negativna... co je na jednej strane fajn, na druhej, nezistena pricena mojho 3 mesacneho smrkania.. takze 31.1 idem este na tie testy co sa robia na kozi, ci mi tam daco nove nevyjde, ak nie, tak neviem.. uvidim ako to smrkanie, ci to prejde, kedze momentalne smoklim este z nadchy tak to neviem odlisit.
Ahojte, ak osa vam dari ? 🙂 riadne ste rozpisane.. povedala som si ze sem nebudem nakukovat ale neda sa, sme tam nakuknem aj castejsie ale v robote nemam sancu napisat 😔
@asemilka kraaasne ti tie tyzdne pribudaju 🙂 myslim na teba stale..
@monika2712 pozeram ze ta trapia alergie? ach jaj zeby clovek stale musel nieco riesit 😔 je mi to luto..
a vy ostatne ako sa mate? 🙂
@jasin nuz neviem prave stale ci to je alergia alebo nieco ine, uvidime este po tych testoch, ze ci nieco zistia.
@monika2712 dufam ze nic vazne..snad to nebude nic velmi zle.. 😔 a v snazilkovani ako sa vam dari?
@jasin nie nic vazne to nebude, max mi zistia nejaku novu alergiu... no snazilkovanie na bode mrazu, cakam na mrchu, minulu ovulku sme prepasli vdaka mojej chorobe, takze teraz v piatok cakam, a potom dalsi cyklus uz ideme do toho zase naplno dufam. 😉
@monika2712 pozeram v pase ze si mala asi narodky ci sa mylim? 🙂.. cize mrcha opat dorazi... ale raz sa vam urcite podari treba verit nadej umiera posledna 🙂

@yasmin0001 byt po mojom, tak tri roky... ale uvidime, ako na tom budeme s peniazkami... dva roky by som ale urcite chcela byt doma