Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@katie1 Drzim palce!.. inak mozem otazku aku si mala prvu ms po potrate? normalnu ci slabsiu nejaku?
@monika2712 dodatocne vsetko najlepsie k narodkam 🙂 drzim palce snad sa vam do leta podari..stale je nadej..
A inak ahojte.. asi ako prvu mrchu od toho dna budem brat to slabe jednodnove spinenie na zac. mesiaca, kedze ina mrcha nedorazila. A mam toho na hlave tolko ze k dr. tak skoro nestihnem ist 😔 ale snad je vsetko v poriadku 🙂
@ktore @vladka1828 gratulujem!
@nufacikmi neboj, urcite bude vsetko OK, drzim palce, daj potom hned vediet! V ktorom si tyzdni?
@monika2712 Moni a ako casto ma tu anglinu? No nic, ked nanho castejsie vecer cakas, tak si pospi po robote hodku, hod potom kafe, aby si o tej 22h vladala nanho vyskocit 😅 Ci on by odmietol ked je unaveny? A rano tiez nie je cas? Lebo ak nie je len cas, ale tuzba ano, tak to sa da vsetko v podstate stihnut aj za par minut 😅 Berte to tak, ze jeden mesiac skusite maraton a potom mozte mat 9 mesiacov ,,pokoj" 😀 Nastastie ten moj povazuje sex za liek na unavu a stres 🙂
@jasin dakujem, ja verim ze sa podari 😉
@katie1 no takto... ked je unava, nie je tuzba.. vacsinou... a ja kavu vecer nemozem, lebo ja by som potom celu noc nespala, anglinu bude mat 2x do tyzdna, dalsi den futbal, plus ja cvicenie, takze neviem ci sa vobec cez tyzden stretneme doma skor ako o 9-10tej... ale vies co, ja to nechcem takto prehanat a silit, verim ze ked sa raz podarilo, a dokonca niekolko dni pred samotnou ovukou, tak sa to podari znova, len proste este nenastal ten spravny cas... zacinam verit tomu, ze jednoducho to ma svoj dovod, preco som este neotehotnela, a az teraz od januara mozem konecne vyhlasit, ze sa citim vyrovnana, nevystresovana, zmierana s tym co mi zivot nadelil, a hlavne konecne sa liecim na to na co som sa mala uz davno, a verim ze prave to mi pomoze k tomu aby som otehotnela..
@jasin nie je za co. Tak ten 1 den to asi bola MS, nabuduce uz bude normalna, uvidis.
@monika2712 tak nasilu to nie...to nie je ono...musi tam byt tuzba, to je jasne...
Moj chodi 2 krat do tyzdna trenovat thajsky box a chodi odtial dobity o 21.30h, tak tie dva dni v tyzdni nemavame vacsinou sex. Ja mam totiz vtedy uz nocny rezim...a uz sa s tym aj on zmieril, ukecala som ho, ze potrebuje vtedy aj on ,,odpocinok" 😀
@nufacikmi budem na Teba zajtra mysliet! Ides rano?
@katie1 no tak bohuzial moj drahy nebol nikdy taky chtivy, takze ta tuzba nie je taka casta.. a bohuzial uz ani u mna nie.. kedze ju mam momentalne otupovanu jednymi liekmi (nie zamerne samozrejme,ale je to ich vedlajsi ucinok)
@monika2712 no nic, babo pride kedy ma prist, treba to tak brat 🙂 Vidis, nam sa zadarilo na prvy cyklus a kedze asi nemalo prist, tak nam odislo 😒
@vladka1828 gratulujem ,suoer,ze dalsie tehulky pribudaju
@ktore no moja,takze sviatky s muzickom doma,priniesli svoje ovocie,super,nech sa dusik udrzi a silnie
@katie1 no ved prave.. ked na to bude spravna doba, tak to pride.. verim tomu.. priroda vie co robi 😉
Zienky, tak prave som prisla z lekarne, kupila som drahemu Selezin ACE a sebe novu k. listovu, som sa rozhodla, ze nech ma aj on daco na podporu plodnosti, tak mu to pekne naordinujem, mozno to pomoze 😉 nastastie to nie su take drahe vitaminy, tak to moze brat aj dlhodobejsie, co sa aj odporuca, nejake 2-3 mesiace tusim minimalne.
@gretkav ahoj, aj ja zacnem tento cyklus znova s alchemilkou. mrcha tak do dvoch dni by mala dojst.
Baby, neporadite niektora ? Co moze znamenat pichanie vajecnika pred mrchou? uz od vcera citim dost pravy, sem tam take silne pichanie, nemoze to byt neprasknuty folik alebo cysta? Lebo tento cyklus som vobec nemala ovulacne bolesti, sice bol hlienik 1-2 dni, a kedze nemeriam teplotu tak neviem ci vobec ovulka prebehla.. len ten vajecnik ma trocha znepokojuje..
Ahojte dievcata, tak prisla som mrknut... 🙂 Citam ze pribudli nove tehulky, tak vam dievcata GRATULUJEM, prajem vela zdravia, nech to dotiahneme uspesne do konca 😵 Ja som mala prve vysledky z krvi v poriadku a na dalsi tyzden idem opat na krv... Drobatko som videla uz dva krat, prvy krat to bola len taka machulka so srdieckom a druhy krat uz bolo krasne vidno rucicky aj nozicky 😀 tak sa tesiiiime 😀 Drzte sa babeny 😀
@monika2712@gretkav baby tá alchemilka je dobrá na úpravu cyklu že, či má ešte nejaký iný účinok?
@nikol.l vseobecne je dobra pre maternicu, cyklus, bolesti pri mrche..
@monika2712 ďakujem 😉 nemám zatiaľ skúsenosti , ale sú aj nejaké dôvody kedy by sa nemala piť?
@nikol.l mala by sa pit od prveho dna menstruacie a iba do ovulky, potom uz nie.. po ovulke sa uz nesmie v pripade mozneho tehotenstva.
@monika2712 dobre vedieť 🙂 len keď ja vôbec nemám rada bylinkové čaje ☹ dá sa to piť? Nemáš skúsenosť s gynexom?čítala som , že podporuje plodnosť 😉 😀
@nikol.l mne alchemilka celkom chuti, mohlo by to byt aj horsie, o gynexe som vela citala ale odskusany ho nemam, ja teraz riesim muzovu plodnost a ako ju zvysit, nasla som ze korejsky zensen je dobry tak mozno skusime.
@monika2712 tak uvidím počkám ešte do ďalšej mrchy (dúfam , že už nepríde 😀 )a keď sa bude stále posúvať tak začnem niečo riešiť...tak to držím palce 😉 ja zatiaľ riešim len seba , je to krátko čo sa snažíme , ale myslela som , že sa hneď na prvý krát podarí - naivka som😀
@nikol.l no ja si tiez nasadim teraz alchemilku, mrcha za dverami, tak dufam, ze ju vydrzim pit viac ako dva dni 😀 ja by som mala byt OK v podstate, ovulujem, takze tam problem nebude.. bud sa nam len nedari alebo je problem u muza..

Dievčatá tak samé dobré správy čítam to je skvelé 🙂 dúfam , že aj aj my ostatné sa čoskoro budeme tešiť 😉 @minika2712 sakriš tak nejak to musíš naplánovať a kusnúť sa určite ten výsledok potom bude stáť za to 😀