Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@rysauka fuuuuha tak to mas riadne posahane, tie probiotika som ti presne chcela napisat, ze skus si dat, mozno to pomoze, a to mas akoze bezne take cykly kratke? ci to len teraz? nemoze to byt z toho zapalu len rozhadzane?
@katie1 no super! vidis to! uz len presvedcit manzela a idete na vec! 😉
@monika2712 no od cisárskeho, keď som prestala kojiť tak som krvácala ako prišlo, myslím že niečo pri tom pôrode museli spackať, ono to nie je ako normálna mrcha, je to slabé krvácanie, keď som jedla dufík tak všetko bolo OK, asi ho budem musieť brať stále,
@rysauka aha no to ma mrzi.. porod je pre zenu velka zataz urcite aj po hormonalnej stranke, aj nasledne kojenie.. tak drzim palce nech sa to nejak vyriesi, aj keby si mala brat dufik stale, hlavne nech si OK, a nech sa vam podari dalsie tehu.
ja rozmyslam ze kedy zavita mrcha, dnes som 26dc, tak zajtra alebo v sobotu by mala prijst, tiez uz dufam, ze bude pravidelny cyklus konecne po kyrete,lebo zatial sa to tak netvarilo,hlavne uz chcem mat po nej a ist znova na vec.. 😉
@monika2712 díky, aj tebe prajem veľa šťastia
baby citam citam neviem sa docitat 😔 pri vsetkom moznom pise ze je priaznive uzivat pred otehotnenim, lenze zas sa nechcem zbytocne totalne napchavat chemiou, ale zas len tak bez vsetkeho sa bojim ostat aby sa to neskoncilo tak ako predtym 😔
Dobre ranko baby. Dlho som odolavala,..ale po par mesiacoch som sa nakoniec aj ja rozhodla merat BT. Snad to pomoze pre lepsiu orintaciu v mojom cykle. Ale aka som zostrala vysokovana,..ked som si vcera a dnes namerala ze cca 36,8. Teplota by mala byt o dost nizsia, ci nie? Som dnes 9 DC. Viete mi to prosim nejako vysvetlit. To potom pri ovulke mi na aku hodnotu stupne teplota? , ked teraz je takato 😲
Baby, tak vyslo to 😀 Drahy si dal povedat a uz vcera sa ,,cinil", takze opat menim status na ,,snazime sa otehotniet" 😵
Zeny moje co sa to stalo???? Sak my sme sa tento mesiac ani nesnazili! ja som brala trilion liekov, niesla tazke drevo... a hlavne nic okrem prs ma neboli!! ja nechapem.. to je cista haluz toto! akurat som objednala milion pripravkov aby sme otehotneli... som 27dc, a teplota bola 37.2, tak mi to nedalo, ze skusim mamatest jeden.
@monika2712 tak vidis...))) to su krasne ciarocky.🙂)) asi sa fakt treba prestat snazit.. my sme sa tiez prestali...🙂) som rada ze si to teraz prave ty..u.z len nech je vsetko v poriadku..🙂
@monika2712 jeeeeeeeej 🙂 hura
Baby ja som v soku uplne, aj manzel, ten ma este uzemnuje, ze klidek, este neni nic iste.. ja proste neverim... to som chcela ist chudnut, cvicit, brat vsakovake pripravky aj s nim... a bola som na 100 percent presvedcena, ze sme sa ani netrafili, boli sme spolu len raz, 11dc. uplne sa klepem!
@monika2712 moniika ja sa uplne tesim az mi slzy vyhrkli.boze viem aky sok prezivas ja som tiez takto prezivala.nevedela som co zo sebou.a moja presne tak ako ty teraz som ja bola z dcerou ked som zistila ze som tehotna.brala som mnoho liekov a potom test pozit
@monika2712 monika mas krasne kolajnice.ja som dnes robil ainy test vola sa baby komfort a neukazalo mi nic.zachvilu idem do lekarne kupim iny ak tu budu mat.monika som stastna ideme dalej spolu nevies si predstavit ako som to chcela a ako ze ta napadlo robit si test?kedy ste boli spolu?JE TO TAK BABY ZE SA NESMIE NA TO MYSLIET
@monika2712 jeeeeeeeeeeej tak to uz co toto 😀 a vies ze som to tusila za teba tento mesiac 🙂? gratulujeeeeem
@monika2712 NO MANZEL MA SILNYCH PLAVCOV
@monika2712 huraaaaaaaaaaaaa, to je supeeeeeeer, ja sa tesiim
@monika2712 my sme boli spolu tiez len 2x a to nie cez ovulku..🙂)
@monika2712 aj ja sa klepem, paradaaaaa 😵 😅
@monika2712 monika kedy mas mat termin porodu?natukaj rychlo.boze ideme spolu dalej pravdaze ak mi ukaze na druhom teste ciarocky este.este stale sa bojim ze to neni pravda.monci juuuuj aj ja som bola v soku a teraz ked si dala fotky tak by som znovu vyskocila z koze.boze monika som taka stastna.moja zlata krasna juchu.revala si co ?ja uplne stavy placu.
@monika2712 tak tomu sa hovori na ,,prvy sup" v danom mesiaci 😉 😀
@monika2712 monci mal by byt medzi nami jeden den.
@monika2712 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau úzasnéeee. aj ja chcem... si mi dala nadej lebo ja zase tento mesiac vobec ziadne priznaky....
@ktore moja nejaky 22 september vychadza, ale este na to nemyslim, vies ako po tom mojom potrate sa bojim tesit, az ked bude srdiecko si poplacem, zatial to beriem s rezervou, baby musim do roboty potom sa vam ozvem a dakujem!
@monika2712 monci mne to vychadza na 24 sept.ale tiez sa snazim uzemnovat ale je to šok tak ci tak.tesim sa ti velmi.spolu sme aj zacali.

@monika2712 hej zápal, myslím že som ho mala dosť dlho lebo každý mesiac som mala mepríjemný pocit dolu, a hej dostanem kvasinky, že to mám užívať s probiotikami, to by mohlo zmierniť, no ale čo je najhoršie nemá šajnu v akej časti cyklu som, pred dvoma týždňami mi skončila mrcha a v utorom som dostala ďalšiu