icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
13. jan 2012

@ivcek na 3 tyzdne, jupi 😅 po ani neviem kolkich rokoch budeme na niekolko dni spolu cela rodina 🙂 uz bolo na case..... 🙂

ivcek
13. jan 2012

@orchis
...to musi byt super pocit...tak si to poriadne uzi... 🙂

ivcek
13. jan 2012

@monika2712
kedy chces riesit doktorku? 😉

monika2712
13. jan 2012

@ivcek asi az v 6tt.. povedala mi posledne, ze ked budem tehu, nech skorej nechodim, ze to nema vyznam, lebo na sone nic nebude vidiet aj tak.

jucuska
13. jan 2012

Ahojte babenky...snažíte snažíte? Zablúdila som sem do témy, lebo som prispievala aj ja, no nám sa podarilo na prvý šup...vidím, že ste tu ešte @oskvarka , @orchis vás si pamätám...Všetkým vám držím palce a prajem veľa veľa šťastia v snažení a majte na mysliá, že všetko je tak, ako má byť 🙂 medzi nami júlovkami sú baby, č sa snažili 3,5,7 rokov , takže nevešajte hlavu, že sa vám nedarí pár mesiacov...a nanešťastie sú aj také, ktorých bábätká opustili predčasne a sem tam nám ešte s bolesťou napíšu...taký je život...ja som šla na prvé usg s toľkým očakávaním, pretože som všetko bralap pozitívne, vždy som varvela, že nám to výjde na prvý krát a vyšlo...tak som šla na usg ako žena...no natrafila som na doktora, ktorý ma na istý čas uzemnil...na monitore už bolo vidieť plod, no lekaár bol ticho...a ticho a ticho...opýtala som sa, či je všetko ok a on, že nevidí biť srdiečko!!! spýtala sa ma, či som nekrvácala a ja že áno, pred týždňom...bola som v koncoch, rozplakala som sa na posteli, lebo som si myslela, že bábetko nežije...potom prepol sondu, aby mu ukazovala odysličenú a okysličenú krv a bolo vidieť biť srdiečko a ten chumaj bol zas ticho a zas som sa pýtala ja, či už vidí a on že áno...toľko...vyšla som s plačom,takým, že zo mňa nevyšiel ani hlások, kamarítka sa zľakla že čo je a hned pozerala papiere ze je vsetko ok...to bol najhorší deň môjho doterajšieho tehotenstva...potom som bola až donedávna skeptická, bála som sa každej bolesti brucha,z&ľakla som sa aj toho, že ma už prsia neboli, že to určite veští niečo zlé, ale tak to proste neide...čo má prísť, príde...teším sa bábätku v brušku, no čo bude ďalej...to vie len Boh, lebo som sa mu oddala a verím, že vie čo robí...veľa šťastia baby

ivcek
13. jan 2012

@monika2712
..no to hej..to by bolo zbytocne....
...len ci by ti neporadila, resp. nepredpisala nejake lieciky - aby sa sa fazulka dobre uchytila... 🙂

oskvarka
13. jan 2012

@orchis wow potapanie na to ma drahy lamal na svadobnej secte ale muselo mu stacit snorchlovanie :D... ides na SR.. teraz ked konecne zacala riadna zima.. dobry vyber... dojdi na kysuce kuknut .. mame aj sneh normalne ;)
aj som sa bola predvcerom lyzovat... 🙂
@monika2712 drzime palcekyyyyyy....

monika2712
13. jan 2012

@ivcek neviem, nemyslim si, ze by mi nieco dala.. zavolam asi buduci tyzden, nech mi vezmu krv niekedy takto o tyzden v piatok mozno.. budem sa este priebezne testovat, nech viem na com som.. a potom uz len dufat ze kontrola dobre dopadne 😉

orchis
13. jan 2012

@oskvarka no ved prave toho sa obavam, tej zimy 😕 este si musim pozhanat sal a nejaku ciapku 😉 som narodena v januari ale zimu nesnasam 😀 asi budem vacsinu casu zalezena, pekne v teplucku 😉 btw, potapanie bolo fantasticke a ak sa mi nepodari otehotniet do maja, juna tak si idem urobit potapacsky kurz 😉 to je taky nahradny plan 😅

ivcek
13. jan 2012

@monika2712
neboj vsetko dobre dopadne..mas silnu podporu tu na MK....vysielame vsetky pozitivnu energiu... 😀 😀

orchis
13. jan 2012

@monika2712 anembriomola, to je chyba plodu a nie nejaka predispozicia mamicky, nie? teda len som si rychlo nieco k tomu precitala a vyznelo to tak.... 😕

oskvarka
13. jan 2012

@orchis neboj sa zimi je tu nádherne musis si ju vychutnat (ale na to treba dobre oblecenie)... ako hovori segra neexistuje zle pocasie len zle oblecenie 😉

orchis
13. jan 2012

@oskvarka no to je dalsia z veci, ktore na zima nemam rada, ze sa musim neustale naobliekat ako medved 😀 zimu mam rada sledujuc ju spoza okna dobre vyhriatej miestnosti 😀 ale tak snad bude snezit aj u nas kym budem doma 😉 som z juhu sk tak neviem, neviem.......

monika2712
13. jan 2012

@orchis hej chyba plodu.. preto si nemyslim ze dostanem nejake lieky na udrzanie.. v podstate ide o bezplodove tehotenstvo, muselo prijst k oplodneniu, aj sa vytvoril gestacny vak, ale plod tam nebol, resp.zanikol skor ako ho bolo mozne zachytit na ultrazvuku.

orchis
13. jan 2012

no idem sa trosku ucit franinu a cez obed tu zase nazriem 🙂

orchis
13. jan 2012

@monika2712 tak tento plodik je a bude silny a bude sa vyvijat tak ako sa ma a mamicka mu pomoze svojim kludom a pozitivnym myslenim 😉 ciarku mas silnu to znamena ze sa pekne vyvija 🙂

monika2712
13. jan 2012

@orchis dakujem moja, no musim verit, ze to bude tak tento krat.. ja som inak aj minule mala velmi vysoke hcg, dokonca podozrenie na dvojicky bolo, lebo to vyzeralo na dva gestacne vaky... a nakoniec nic.. tak u mna to je asi normalne take silne palicky 😉

natalinda88
13. jan 2012

@monika2712 🙂 krásne čiaročky 🙂 zo srdca ti gratulujem a prajem ti, aby vám to vyšlo 🙂
určite bude dobré... 🙂 teším sa s tebou 🙂

monika2712
13. jan 2012

@natalinda88 dakujem velmi pekne.. dufam ze to vyjde 😉

orchis
13. jan 2012

@monika2712 bude to v poriadku 🙂 minule tehotenstvo bolo minule, toto je ine, uplne nove 🙂 zdravo sa stravovat a pozitivne mysliet 🙂

ktore
13. jan 2012

@monika2712 monci ja som dnes robila iny test ako mamatest a nich len slabulinky duch som bola uplne zhrozena.nekupuj si ani ty iny zatial.ja som vystresovana z toho

orchis
13. jan 2012

@ktore a tiez bol desiatkovy?

gretkav
13. jan 2012

@ivcek @oskvarka @zasha baby aj ja som tiez stale s vami 😉 raz sa aj nam zadari 🙂

monika2712
13. jan 2012

@ktore ja mam doma este dva mamtesty a jeden rapiclear, tiez 10tkovy, tak asi najskor spravim dalsi az v nedelu alebo pondelok.

ivcek
13. jan 2012

@gretkav
a ty sa mas inak ako? 🙂
... poctivo snazilkujete alebo nechavate volny priebeh? 😝

oskvarka
13. jan 2012

@orchis no ja som bola pred dtroma rokmi na novy rok v Osle... a to este len bola zima ;) ... som si dala 15 vrstiev a jak som vysla von tak som mala pocit ze za 5 sekund vsetky tie vrstvi na mne zmrzli :D

gretkav
13. jan 2012

@ivcek no snazilkujeme kedy to ide...teploty ani ovu nejak zatial nesledujem...nechcem velmi na to mysliet (aj ked sa to nie vzdy da🙂)...a momentalne som 3DC a mrchujem...

ktore
13. jan 2012

@monika2712 monci ja som dostala sok ked som to citala ze mas pozit test akoby som sa vratila o dva dni spet.sa tesim neskutocne moc ze obe pojdeme dalej lebo pojdeme urcite a bude vsetko ok.

ktore
13. jan 2012

@monika2712 ja som volala dokt ze skvor ako 20 januara nemusim prist lebo este nebude nic vidno.aj to bude este skoro ale aspon krv mi zobere.a ja budem aspon kludnejsia

monika2712
13. jan 2012

@ktore no ja tiez asi zavolam az buduci tyzden nech ma objednaju na krv, apotom nejak v 6tt na sono.