Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Inak tehulky nemate problem s takymi zmenami tepla a chladu? ja som nad ranom zobudila aj na to ze mi je hrozne teplo, ked som sa odokryla za chvilu zase zima. a to iste mam dnes v robote.. hore dole vyzliekam obliekam sveter na seba..???
@anastacia242 no, ja velmi nemam kde vyskusat, ale raz sme boli na navsetve s rocnym chlapcekom a vobec si ho nevsimal, a bral mu hracky ! pes dietatu 🙂 lebo je nauceny aj na plysakov, tak si myslel ze to jeho :D
@monika2712 mne je uz dlhsi cas stale zima. chodim aj po byte riadne naobliekana, ak nemam na sebe aspon 3 vrstvy, tak zacinam kychat.. v predchadzajucom tehu mi bolo skor teplo..
@katie1 ja dnes uz 20 DC, a teraz mam cyklus niekedy 30 DC inokedy 25-26 DC, takze uvidime....ale akosi sa mi nezda teplotka, nerobim si graf,ale si len zapisujem a akosi sa mi nezdala ovulka,ale tak aj som brala lieky,lebo som bola chora, takze podla mna theraflu, paralen, zaucinkovali aj na bazalnej teplotke....necham to tak neriesim 😉 inak aj ja som taka rozožratá,ale uz som s tým skoncila po 18ej nejem, ked tak len ovocie a pijem čaj bez cukru,...lebo doteraz som jedla stale,ze sak aj tak priberiem, ked budem tehu a kila nalepené a tehu nikde 😎 takze chudnem 😀
@dajaja no ja som bola uzimena tie prve dni a par dni pred tym ako som to zistila.. a vlastne aj teraz som na striedacku uzimena alebo sa potim ... asi hormoniky pracuju.. 😀
@monika2712 to som zabudla povedat ze sa viac potim aj ja.
@monika2712 no veru hormony pracuju naplno 🙂
@zasha joooj no nas je tiež zaťažený na plysakov, ved ich aj ma plný kosík...taktiez ale pred deťmi uteka 😀
@dajaja no uz sa tesim na tie dalsie neprespate noci.. moj plan na sobotu? spat -jest-cikat-spat-jest-cikat 😀 😀
@monika2712 toto presne mam ja posledne dni ten chlad a teplo
@oskvarka no moja, aby si ty tehu nebola!! 😀 som zvedava na testik 😀
@monika2712 mne skôr býva zima...doma na gauči musí byť pod dekou
@monika2712 dobrý plán na sobotu 😀
@nufacikmi no doma som aj ja pri telke pod dekou, dokonca elektrickou, ale v noci mi bolo fakt brutal teplo. mam take riadne vykyvy..
@nufacikmi no sak musim dospat cely tyzden, uz od piatku zle spim.. ☹
@monika2712 jasne, treba dospať 😀 ja by som už teraz spala
@oskvarka fuha to je riadna kosa. my mame nastavene cez den 22 a v noci 21, ked je chladnejsie tak neviem spat v tej izbe
@nufacikmi ved aj ja, ked vidim ten dazd vonku. uz by som sla domov.. este hodinuuuu brrrr 😠
@monika2712 tak nebola som sama... 🙂 ja som sa cele noci budila na to,ze zhorim.. teplo mi bolo.. dusno.. okno som si otvarala a to mame necelu dvacku v izbe, kde spime. a aj tak mi bolo teplo..
ahojte babky 🙂
tak ja som dnes takto.... http://www.fertilityfriend.com/home/3a0015
neviem sa dočkať testovania, ale zároveň sa bojím sklamania.... :/
keď tak veľmi by som si to želala......
@asemilka no ja som rada ze nie som sama co v noci hori .. 😉
@natalinda88 drzim palce. podla grafu zatial fajn. uvidis ako to pojde dalej.
@monika2712 manzel sa mi divi.. ze okno rozcapene na vetranie a ja sa stazujem, ze horko... potom mam sucho v ustach, tak pijem. ked pijem, tak cikam... a tak dokola 🙂
@asemilka no to aj ja. dost ma smadi v noci, a potom cikam.. klasika 😉

@katie1 diky tesim sa 😀 😀