icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

mita9
20. jan 2012

@oskvarka my sme uz europu dost pochodili, ale zacala nas lakat exotika a to s malym babom nehrozi tehotna tiez nie.cize asi az ked budeme na dochodku 😀 .....ako ti vysiel dnes testik?

oskvarka
20. jan 2012

@mita9 testik bol biely ako sneh ale testovala som sa prvy krat v zivote tak ma prekvapilo ake to je malinke ruke sa mi triasli namocila som to asi 2 mm nad ciarku max :D... hehe ... kedze v izbe nemam hodiny spustila som stopky na mobile a ani tie sa mi nespustili nadavala som ako pes :D.. hehe :D.. ale druhu ciarku som nenasla... aj ked sme na to zirali z muzom ako puky :D.. hehe ja som to ale fakt vnimala skorej ako chemicky pokus :D....
mi si chceme kupit 22 denny lystok na vsetky vlaky europi a cestovat hore dolu kam nas napadne...

mita9
20. jan 2012

@oskvarka to moze byt super..cize bez cestovky? a ktoru europu? zapadnu?

nufacikmi
20. jan 2012

@oskvarka inak ja som si tiež myslela, že nebudem tehu a stalo sa 😀 také cestovanie po krajine je oveľa lepšie ako niekde vylihovať, veľa uvidíš a zažiješ...my sme tak boli minulý rok, v júni sme prešli celé Švajčiarsko a v auguste sme boli v Chorvátsku, no kúpali sme sa len 1,5 dňa, zvyšok sme cestovali a prešli sme celé Chorvátsko od severu až po juh a bolo to super...tento rok sme chceli prejsť Taliansko a v auguste ísť na svadbu v Prahe, ale drobček nám to prekazil... @mita9 však na také krátky výlety sa dá isť aj s bruškom, my napríklad zajtra ideme na Kysuce a vo februári na lyžovačku - ale ja budem už len pozorovateľ 🙂

oskvarka
20. jan 2012

@nufacikmi co tu matka zem chcete robit je tu hnusne... mali ste dojst pred 2 dnami bolo to tu ako v rozpravke.. teda sneh je aj teraz ale topi sa je mokro a kyda sa zo striech celu noc som pocuvala ako beha po streche... a kam na kysuce??..
ja som inak jednu lyzovacku tuto zimu uz stihla 🙂
a ako ste cestovali ? .. teda akymi dopravnymi prostriedkami ... mi si chceme kupit interrail global vlakovy listok...

@mita9 mame v plane priblizne Praha-Berlin-Malmo-Stockholm-Oslo (tak prespime u kamosa mozno aj 2 dni a kukneme odtial Tronheim a bergen) odtial trajektom do danska - dalej tam kde sa to tak na bicikloch chodi len som akosi zabudla mesto ale uz v europe teda nie v skandinavii.. potom niekam dolu k moru a spet do berlina a domou ale moznno este by sme to aj nejako inak to sme len tak priblizne zatial mali... a pri berline chceme ist do toho aquaparku na jeden den v tej hale.. 🙂

nufacikmi
20. jan 2012

@oskvarka ty si z Kysúc? ideme len tak na otočku, ráno odchádzame a večer sa vrátime a chceli by sme pozrieť Turzovku, Čadcu a Kysucké Nové Mesto...snehu sa nám zažiadalo, tak pôjdeme mrknuť 😉
my sme cestovali vlakom, manžel robí na železnici tak to máme zadara 😀

oskvarka
20. jan 2012

@nufacikmi jaaaj no tak to sa máte aj mi chceme vlakom ale teda na ten interrail.. 22 dnovi stoji 490 eur.. dost ale teda raz za zivot :D.. ale ked vidim ze do 26 rokov stal 320 tak ma sere ze sme nesli uz pocas skoli ale vtedy sme boli zase bez prachov tak aj 320 by mi prislo velaa :D...
aha no tak nas pridite kuknut mi byvame 8 km za cadcou v prvej dedinke smerom na turzovku 😝 ale inak potesim ta prave sa ten snehodazd co husto padal zmenil len na sneh tak sa asi zase ochradzuje

ale inak niesom z kysuc prividala som sa sem byvam tu necele 2 roky

nufacikmi
20. jan 2012

@oskvarka to je teda dosť, ale tak určite to stojí sa zo.. Raková? Staškov? 😀 Čo by si nám odporučila mrknuť? aj v noci by u vás malo snežiť 😉

nufacikmi
20. jan 2012

@oskvarka však ja som tiež do BA len vydala 😉

oskvarka
20. jan 2012

@nufacikmi Raková 🙂 tesne pri staškove ;) ... do kostola to mame asi na obe strany rovnako 🙂 ... co stoji za to hmmm... no v Čadci buraju tatroovku udu stavat kaufland :D 😝 inak niejde v krasne je nejaky kastiel alebo nieco take ale takto v zime.. co ja viem je to tu take na bezky celkom.. mozem sa muza popytat ze co by odporucil lebo ja to tu este moc obehane nemam... ale mozete ist sa vyviest lanovkou na velku raču tam je pekny vyhlad a bombasticka bobova draha fakt odporucam ale neviem ci funguje... ale lyzuje sa tam ale listok s ada kupit aj na jednu jazdu.. hore dolu teda na tu lanovku .. lebo bobova draha je hore...
este je potom to putnicke miesto len si neviem spomenut ako sa to vola to je tam smerom za turzovku... ale inak je tu vsade pekne celkom.. a u nas na bukovine najkrajsie ;) 🙂

oskvarka
20. jan 2012

@nufacikmi ze snezit teraz to skorej vyzera na snehovu vychricu a nie len na snezenie :D

minusko
20. jan 2012

@nufacikmi Ahoj,nedalo mi nevšimnuť si že sa chystate s manželom na Kysuce 🙂 Ja som priamo z Čadce 🙂

nufacikmi
20. jan 2012

@oskvarka tak to búranie by sa môjmu mužovi nesmierne páčilo, dokazal by sa na to pozerať aj 2 h 😠 v Rači sme boli minulý rok lyžovať a tú bobovú drahu radšej vynecham, neviem či by sa to drobčekovi páčilo 😉 no idem mrknuť niečo na nete

nufacikmi
20. jan 2012

ozaj baby, nemala ísť dnes @ktore k doktorke alebo si to pletiem?

ktore
20. jan 2012

@nufacikmi ahojte vsetky baby akurat som zapla.bola som na sone.plodovy vacok zodpoveda trom tyzdnom od oplodnenia.tolko.mam prist na srdiecko o mesiac kym nebude mat 7 tyzdnou.

oskvarka
20. jan 2012

@nufacikmi podla mna by sa to drobcekovy urcite pacilo prinajhorsom by presvedcil maminu aby po ceste hnojila kvietky :D... mojmu muzovi z toho bolo zle a to ani tehotny nebol :D.. taka je rychla... hlavne ked nebrzdis je to pecka :D

katie1
20. jan 2012

ozaj tehulky.....mavate s muzmi sex alebo drzite celibat?

nufacikmi
20. jan 2012

@katie1 my máme, tak 1x do týždňa... ja veľmi ani chuť nemám, keďže mi býva zle, ale mužíčkovi sa žiada 😀

nikol.l
20. jan 2012

@katie1 my sa snažíme toto je 3mesiac 🙂

nikol.l
20. jan 2012

@katie1 my sa snažíme 3mesiac 🙂

monika2712
20. jan 2012

@katie1 my zatial nie, od oplodnenia sme mali len raz, potom som zisitila ze som tehu a teraz sa aj bojim.. radsej pockam nejaky ten mesiac dva a az potom ked bude vsetko OK.

nikol.l
20. jan 2012

@monika2712 ,@katie1 Ahojte dievčatá, myslíte , že by sa mohlo niečo stať? Ja som niekde čítala , že pokiaľ ten sex nie je nejaký búrlivý tak by to nemal byť problém...Moni ale osobne by som sa asi aj ja bála...

zasha
20. jan 2012

@nufacikmi aj ja som sa tu vydala 🙂 v ktorej casti si?

nufacikmi
20. jan 2012

@zasha momentálne sme na Dlhých Dieloch, ale je to zatiaľ len dočasne...manžel pochádza z Lozorna, no my sme už chceli byť sami, tak sme zatiaľ v podnájme...no dúfam, najneskôr do konca roka už budeme vo svojom...a ty si v ktorej časti?

monika2712
20. jan 2012

@nikol.l niekedy sa to neodporuca, tusim hlavne kvoli orgazmu.. tie stahy maternice pri nom by mohlu vypudit fazulku alebo nieco take. .ja sa bojim, manzel nema problem vydrzat, a ja ani nemam chut teraz taka ubolena a unavena.

nikol.l
20. jan 2012

@monika2712 tak jasné ako zase nestojí to za to ak by sa malo niečo stať...Inak včera sme sa bavili o únave a večer som sadla k telke , že kuknem panelák no po 10min hlava dole tak som išla spať 😀

monika2712
20. jan 2012

@nikol.l no to ja mavam bezne ze pri telke zaspim. stane sa mi to takmer kazdy den, zjem veceru, zalahnem a do pol hodky spim 😉
no a idem to iste spravit aj teraz.. rozlozila som si gauc, zapla deku a idem chrnet.. tesim sa lebo dnes fakt nie som vo svojej kozi 😒

zasha
20. jan 2012

@monika2712 este treba rozlisit ci ste byvali v strede petrzalky, alebo kde, ja som hned pri drazdiaku, mam nadherny vyhlad na jazero a lesy za dunajom, vidim az do biskupic a z druhej strany mame krasny vyhlad na cele mesto,hrad,kolibu,rakusko, a kopec nad hainburgom a ked je dobra viditelnost tak aj alpy vidiet... 14.poschodie 🙂 (12+terasa) 2 balkony na slnecnu zapadnu stranu, nikto mi nedupe nad hlavou.. akoze z petrzky som si vybrala to najlepsie dostupne asi... odtial by som sa uz neodstahovala, ibazeby uz len do domcuuuuurika koscuuuurika 🙂 ale to je v nedohladne zatial... najprv je treba dom niekym zaplnit nie? 😀

nikol.l
20. jan 2012

@monika2712 tak to ja tiež keď si ľahnem k telke do izby , ale v sede teda nie síce som sa oprela o manžela , ale proste uff bola som úplne mimo 😀 tak si dobre oddýchni určite ti spánok bodne..Pekný víkend
ja ešte hoďku v práci a potom hurááá domov 😉

monika2712
20. jan 2012

@zasha no jasne, zalezi ze kde. ja som byvala v casti haje. a drahy pri alfe.. dostupnost oK, vybavenost oK. ale mne sa skor zhnusili tie otrasne stare rozpadnute panelaky, otrasne parkoviska a podobne.