Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Ahojte snazilky. Rada by som sa k vam pridala ak mozem. Uz MK dlhsie sledujem ale az teraz som sa prihlasila. My sa s drahym snazime od Juna. Aj tento mesiac sme sa snazilkovali pred, pocas aj po ovulacii, takze pevne dufam ze nam to tentokrat vyslo. Teraz som 21 DC takze este musim pockat kym mozem testovat. Dufam ze tento mesiac tam budu kolajnie 🙂
@blackswan75
@tannia87 baby, drzim vam palce 🙂
@tannia87 zatial nic, ani naznak, a merala som si bazalnu a 37,5 tak dufam, ze nepride a test si v ponelok zopaknem to bude 30 DC ty ako?
@orchis dakujem 🙂
kocky, neviem co mam robit v juli mi vynechalamrcha a tak som bola v auguste na vyvolavacke ta mi prisla potom a teraz som ju mala dostat vcera ale stale nic, ani sa necitim akoby mala prist a bojim sa ze budem musiet znova ist na injekciu, a to prave teraz ked chceme babo. chcem sa vas opytat kocky ako mam si sledovat ovulaciu ked mi mrcha zacala chodit resp. nechodit ako sa jej zachce??? dakujem vam babulky moc . drzim vam palceky 🙂
@zuzanka9999 ahoj, ja som mala presne toto zaciatkom roka. bola som 2x na vyvolavacke a potom mi hned nasadil na tri mesiace lutenyl, ze mi pomoze otehotniet. cyklus sa upravil a ja stale len 1 v 1. ja by som pockala este tyzden a potom by som sla k dr.
@manamani1 no prvy krat som som zacala spinit a krvcat sla som k lekarovy a povedal ze hned do nemocnice kym som prisla do nemocnice plod bol uz prec potrat 😢 😢 no a teraz to bolo to iste bola som tiez v nemocnici zo spinenim a nad ranom ma zacalo velmi boliet brucho uz som vedela ze co sa deje lekar to len potvrdil a sla som na kyret 😢
@lienkalienocka joooj no tak pockam tyzden a ked nic tak pojdem znova na vyvolavacku, toto mi pride ako naschval cely rok mi chodi pekne a ked sa rozhodneme uz o babatko tak mi to zacne haprovat. no co uz, budem musiet byt trpezliva. Dakujem za radu, dufam ze aj mne sa upravi. vy sa kolko uz snazite?
ahojte no mne mrcha meska stale
@zuzanka9999 ja som vysadila hak a mne to zacalo vtedy. uz to bude pol roka. len mam dost velke stresy v praci a to robi ten problem. a nemozes byt tehotna? ja som tiez zacala sledovat BT kvoli tomu ze kedy sa mame snazit. baby v teme Grafy BT mi dost pomohli lebo som o tom nevedela nic. ked chces tak kuk tam 🙂
@rajeca1 a snazite sa ci nie?
@blackswan75 yzera to tak ze ja ju dostanem dnes od rana mi je blbo mne byva vzdy dost zle prve dva dni takze nic :(( tebe drzim palce
ahojte,ak môžem pridam sa medzi vás aj ja.... Mne moja mrcha meška už 13 dní. No v 8mom mi brala lekarka krv a povedala že niesom tehotná.Tak neviem čo si mám myslieť.... Dnes ma ale začali bolieť prsia. Tak som z toho mimo. A o vyvolávačke ešte nebolo ani reči. Veľmi by som aj ja chcela druhe mimi.
@minusko vitaj medzi nami 😉 btw, velmi sa mi paci ako sa vola tvoja dcerka 🙂
velmi ma prekvapilo, ze po 8 dnoch meskania ms a negativnych testoch ta lekar poslal domov bez toho aby to nejako riesil. ale pozeram, ze dcerka je este malicka mozno ju este kojis, alebo sa ti este cyklus nestihol ustalit?ako si na tom bola s ms doteraz?
Mne meska.len.1 den, mam ale taky zltkasty hlien, ale test som robila a nic, ale nebol.z ranneho mocu kolko.dni mam pockat a test zopakovat? Ale z ranneho mocu asi vsak?
@lienkalienocka ja som vysadila minuly rok v decembri a chodila mi pravidelne z kym som neneastupila do prace, tam mam stresy a uz sa stalo, hapruje to. no pozriem si tu temu lebo ja este tiez nemam s tym nejake skusenosti. dakujem za radu si zlata.
@blackswan75 skus pockat podla mna tak do stredy sprvait test a vyhladat lekara
babule neviete mi poradit ako je to so spermiogramom?moze tam chlap ist sam alebo musi mat nejake doporucenie ineho lekara?
to cakanie do stredy bude hrozneeee 😀 ale snad vydrzim, asi mi sibe a riadne si namyslam.... ale zial sme v tomto vsetky snazilky rovnake a nedockave 🙂)) 😉
@tannia87 spermiogram je v pohode, moj muz ho tiez uz absolvoval ked som nemohla otehotniet, a mal super vysledky, vraj poldnost ze by oplodnil polovicu Bratislavy :D :D :D u mna bol problem, a bojim sa ze bude opat... ale v kutiku duse verim ze ak nie tento na bud tyzden sa podariii...
co sa tyka spermiogramu, je lepsie ak ides s nim, ale do kabinky nech ide sam, tam si to "urobi "do poharika 😅 a odovzda tej pani vysledok byva do par minut..... myslim ze sa aj nieco plati, nepamatam si uz kolko, asi 500sk to bolo, neboj ziadna bolest to nie je...
@tannia87 nepotrebuje odporucanie pojde a povie ze sa szazite otehotniet a ze sa nedari a chce si dat urobit spermiogram 🙂
takze staci s aobjednat a ist teda no priatel uz vie co ho caka ale nechce s amu do toho teraz sme skusalid ruhy mesiac skusim to dalsi podporit cajmi nejakymi aak sa nepodari pojdeme tam az mam istotu lebo my zacina sibat uz som si dnes aj poplakala uz :(
@blackswan75 dnes mas dostat nie tak si sprav test zajtra aj pondelok auvidis 🙂

@orchis uz som v poho, treba mysliet pozitivne a nevesat hlavu. drzme si palce 🙂