icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

janka9898
18. sep 2011

@sjuzan77 dakujem aj ja dufam ze v utorok bude vsetko oki

janka9898
18. sep 2011

@blackswan75 no uvidis za to ze skusis nic nedas uvidis ak ti nepride mrcha do tyzdna a ani na teste nic nebude objednaj sa na gyndu ako ja a zoberie ti krv a budes si ista na 100percent verim ze ot bude tehu a ze buideme mat spolocny termin.-)

tannia87
18. sep 2011

@blackswan75 no co ako to vyzera dufam ze velmi dobre u teba 🙂 ja som dnes pretrpela krce som mala riadne leje zo mna uz nech je po nej a idem odznovu vsetci mi nadavaju ze sa mam ukludnit hlawne ziadne ratania dni nic lebo vtedy to je najhrosie ale ke dto nejde :(

esmemia
18. sep 2011

@janka9898 treba mysliet pozitivne a gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
No ked tu pisete o kadejakych priznakoch,tak tlaky a bolesti v podrbusku som mala aj ja.ale test bol negativny a teplotu som si aj ja zacala merat,tak vam hodim graf co si o nom myslite? a vo stvrtok by som mala dostat tetku
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf...

blackswan75
18. sep 2011

@tannia87 ahoj, ja stale rovnako, tlak v podbrusku a mrcha sa nedostavila meska 3 den 🙂 citala som kopec clankov o testoch a nap aj 4 vysli negat a priyom trhulka pomaly v 4 tyzdni. Ak nedostanem, do konca tyzdna iem k dokimu, nech testne krv... Ja veriiiim ze to bude ok a ak nie snazilkujem dalej 🙂

blackswan75
18. sep 2011

@janka9898 tak budem trpezliva! 🙂

oskvarkaa
19. sep 2011

caute babenky ... som tu nebola cely vykend vidim ze ste nezahalali.. a mame tu uz jednu tehu a jednu potencialnu... tak uvidime co my tento tyzden... 🙂... ten calibrum babyplan sa dal rozpolit tak som si dala polku tabletky... najskorej v sbotu pred spanim (ale mala som tazke sny asi z toho zeleza :D.. a nemohla som spat) a dnes som si dala rano zatial mi je dobre.... ;)... drzim palce nech nam to vsetkym uz tento mesiac vyde 🙂

orchis
19. sep 2011

@janka9898 GRATULUJEM 🙂 prajem ti krasne, bezproblemove tehulkovanie 😉
@blackswan75 drzim palce aby sa ta mrcha nedostavila skor ako o nejakich 10 mesiacov 😉 ale paci sa mi tvoj pristup, ak to nevyjde teraz tak to vyjde na buduci mesiac 😉 ale vyzera to u teba slubne, tak pockajme si..... 🙂
@oskvarkaa no nakoniec by asi fakt bolo lepsie ak by si skusila len cistu kys listovu a nejake baby friendly vitaminy. som zvedava co ti na to povie tvoja dr. aj ja by som bola neskutocne rada keby nam to tento mesiac vyslo, uz teraz sa obavam toho co tu budem vystrajat v druhej polovici mesiaca 😕 budem sa musiet niecim naplno zamestnat 😨

oskvarkaa
19. sep 2011

@orchis hehe no mi sme si to tento mesiac uz nenasilne naplanovali lebo casovo sme take sportove kinove a ine typi tak aby sme si aj na ine povinnosti nasli cas.. nie ako predchadzajuce 2 mesiace a potom sme sa cudovali ze nic z toho 😝 ...ale ja sa nebudem .. naozaj uz tento mesiac si slubujem ze uz sa nebudem pozorovat :D:D.... hehe ale si verim co :D:D...no ved opytam sa tej doktorky ale polovica tabletky zatial vyzera v pohode... len ci sa to moze polit.. ale isla lahko rozdelit...

petka296
19. sep 2011

takze pred chvilou som dostala vyvolavacku a uz sa neviem dockat mrchy. hadam nebude nejak silna...

blackswan75
19. sep 2011

@orchis ako pekne sa to cita 🙂 dakujem, tiez verim ze to vide, meskame 3 den a mrcha ani naznak 🙂 len sa citim ako spuchnuta 🙂

zasha
19. sep 2011

@tannia87 3 mesiace

zasha
19. sep 2011

@janka9898 supeeer! tak dalsia 😀 to sa mi paci, nech sa to uz aj na mna nalepí 😀 a nech mame vsetky podobne terminy... vela zdravia janka 9898!

zasha
19. sep 2011

@blackswan75 ahoj, aj mne meska 3.den, az na to, ze som v neistote, medzitým som mala zapal mocaku a brala silne lieky, co nemozu tehotne, ale spravila som si test pred uzivanim a bol negat. takze som sa neobavala nicoho... ale teraz ked mi meska... bojim ci nahodou test "neklamal" a ja som si neuskodila alebo neskomplikovala nieco. inak, teraz je ta zadarmo akcia zisti aku mas krv, v sobotu bude v auparku, viete aky mate vy a vasi partneri rh faktor? asi tam zajdem zo zvedavosti 🙂 viem ze ked ma zena minus a muz + a plod po partnerovi +, tak vtedy je problem... ale nestudovala som to viac

meatfly24
19. sep 2011

@esmemia no tak graf vyzera vyyyborne 🙂 este nech tak aspon tri styri dni teplota drzi a sa testnes a je to tam 🙂 drzim palce 🙂

inak dievcata mozem sa k vam pridat?? vidim ze nie som jedina co kazdy den si pcha teplomer do pusy a caka ze teplota zavratne vyskoci hore a uz sa odtial nepohne, a dopuje sa femibionom a alchemilkovym cajikom a kazdy cyklus ma vsetky priznaky sveta 🙂))))
sa mi paci tato skupina lebo sa v mnohych spravach spoznavam--- neustale sa pozorujem, meriam kontrolujem...ale osobne si myslim ze aj to je na nieco dobre - mozno nie na psychiku ale aspon na to aby sme svoj cyklus lepsie spoznali
tak drzim vsetkym snazilkam prsteky nech je september co najplodnejsi 🙂

daskabaska
19. sep 2011

ahojte,
chcem vas trochu povzbudit.. ja som si robila dva krat test, co mi meskala tyzden a vsetko neg. Ale po dalsom tyzdny stale nic, tak som si spravila cez vikend dalsie dva a tie uz boli poz. takze niekedy sa to neukaze hned. Zajtra idem lekarovi, tak dufam ze mi to potvrdi, lebo ta jedna ciarka bola dost slabsia ako ta kontrolna.

tannia87
19. sep 2011

@blackswan75 drzim palce ale mylsim ze nebude uz dovod na snazilkovanie 🙂 ale na tesenie sa

orchis
19. sep 2011

@meatfly24 ty si merias si bazalnu teplotu v ustach? robis si aj tabulku?ja zatial nic take nerobim, ved teraz september bude nasim prvym mesiacom snazilkovania sa 🙂zatial beriem len femibion aj to este len niekolko dni, bazalku zacnem meriat asi az po dvoch nevydarenych pokusoch. este stale si naivne myslim, ze to vyjde na prvykrat 😀 este som nestratila svoje snazilkovske pannenstvo 😀

esmemia
19. sep 2011

@blackswan75 prajem Ti aby Ti to vyslo
@daskabaska snad doktorka potvrdi a budeme tu mat dalsiu tehulku

@meatfly24 vitaj medzi nami a dakujem,dufam,ze sa teplotka udrzi a ja s abudem vytesovat...ale zacina sa nam to tu pekne rozbiehat,tak snad sa ten skvely detickovsky virus sireny netom nalepi postupne na kazdu
@petka296 Tak sup sup ,nech pride cim skor a mozete pokracovat moja...inak som ti chcela dnes pisat,len mala dlho zaspavala ,tak si ma predbehla 😉

blackswan75
19. sep 2011

@daskabaska ja to mam dost podobne, tiez som 2 mala.negat, ale meska aj nadalej, zajtra.rano si chcem urobit test, v lekarni, mi taka mila lekarnicka povedala, ze na testy pisu 99% ale vraj tomu tak nie je lebo v moci je HCG nepresne lebo jeho hodnota pocas dna kolise, ze najprewnejsia je krv, tak aj ja uvidim,

meatfly24
19. sep 2011

@orchis no ono da sa meriat hocikde - teda aj v posve aj v ustach, aj pazuchy...docitala som sa ze najlepsie je merat v posve, aj som si tak zozaciatku merala a potom prisla mrcha chcela som mat vsetky teploty tak som dalsi cyklus zacala amerat v ustach cize aj pocas mrchy mozem merat... no ja som inak tiez zo zaciatku nemerala ale teraz akurat je treti mesiac snazilkovatnia a po dvoch pokusoch a neustalom sa tesstovani lebo som vobec svoje telo nepoznala som sa zacala poctivo merat aj sledovat hlien - ci uz to vynde alebo nie - aspon viem co sa s mojim telom deje... takze je to celkom fajn... ja som brala femibion aj zelezo - lebo som anemicka - ale neskutocne ma nafukovala tak som prestala brat ... nafukovanie ustupilo ale papam MACU - to je taky prasok, kamoska rok nemohla otehotniet ...mesiac to papaala a hned po mrche otehotnela...tak uvidime... akurat dnes som 13ty DC a mi je cely den zo vsetkeho na vracanie...neviem z coho to bude lebo som brala aj ATB aj som bola chora tak neviem ale je mi desne bleeee. . . aj ked by som sa celkom potesila tehu nevolnostiam 🙂

@esmemia dakujem no mne sa presen preto paci tato skupina lebo sa to tu nejak mnozi... tak fakt snad september bud nejplodnejsi 🙂

meatfly24
19. sep 2011

@blackswan75 juj drzim vlemi palce... a teplotu si nahodou nemeras? podla nej by si aspon tusit mohla ci vyslo alebo nie...ale ved uvidis ...no som zvedava 🙂 drzimp prst

blackswan75
19. sep 2011

@meatfly24 ano meriam mam stale okolo 37 dnes rano 36,8 tak myslim ze to tehu moze byt, ale som netrpezliva 🙂 ako kazda z nas 🙂 a na wecko chodim kazdu pol hodinu tak ma tlaci mechur 🙂

esmemia
19. sep 2011

@meatfly24 ved aj mne sa zapacila tato tema,som aj v sukromnej,lebo tam mame rovnako stare deticky a zo snazilkovskych tem sa mi pacila tato naj a snad bude september najplodnejsi,aby sme cez leto mali babatka pri sebe a uzivali si a myslim,ze pre tie co uz mame jedno mensie,tak sa bude lepsie hladat system cez leto ako zimu :D
Prosim ta a co je to za prasok?JA doberam akurat prve balenie kyseliny listovej a mam kupene uz aj druhe,ak by sa nepodarilo vyskusala by som ten prasok

meatfly24
19. sep 2011

@esmemia vola sa to MACA - da sa to kupit v zdravej vyzive alebo napriklad my mame v Maxe taky obchod ze Darceky - Sypane caje - a tam to maju - stoji to cca 3,50 a je to taky hned yjemny prasok, nie velmi prijemny na chut 🙂 a konkretne to sluzi na zlepsovanie imunity, pri menstruacnych tazkostiach ale tiez pri reprodukcnych problemoch a na zvysenie plodnosti... a ako som pisala...kamoska mi to poradila, oni sa snazili rok a hned po mrche otehotnela... jedla to mesiac vzdy pred spanim jednu lyzicku... tak to som dodrzala este uvidime ci pomohlo... ale vravela ze pozna dost zien co sa im takto podarilo otehotniet tak uvidime... 🙂

meatfly24
19. sep 2011

@esmemia
@blackswan75 dievcata neviete mi poradit, dnes je prvy den co pijem alechemilkovy caj, som 13ty DC a od rana mi je zo vsetkeho na vracanie, po vsetkom ma napina a neskutocne ma boli hlava... moze to by t z caju alebo co mi je... lebo ani neviem co si mam na to dat...

esmemia
19. sep 2011

@meatfly24 no ak ho pijes prvy den,tak neviem,jedine ak ti nesadol na zaludok,tak by to mohlo byt mozne a mne tak bolo zle,ked som v aprili otehotnela a nemas ovulku?

blackswan75
19. sep 2011

@meatfly24 moze to byt ovulka

meatfly24
19. sep 2011

@esmemia to hej len mne je tak od rana a to som medzi tym aj jedla ine veci a stale :( no praveze neviem lebo som si vcera robila test ...mama ho aj vo svojovom fotoblogu len neviem z neho urcit nic...asi bol neplatny... tak skusim dnes... ale teploty mam nizko takze tehu to nebude takze fakt neviema :(

meatfly24
19. sep 2011

@blackswan75 no ved to ze som mala dom jediny test vcera vecer som si ho spravila a takto dopadol : vid moj fotoblog :(