icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

zuzanka9999
20. sep 2011

@blackswan75 boli ta ajj sem tam podbrusko??? mna vcera velmi a dnes tak normal.

blackswan75
20. sep 2011

@zuzanka9999 ano, podbrusko take napnute. aj prsia boleli, ale uz trosku menej... vela som citala clankov, ze negat testy a pritom tehotne.... tak neviem... k doktorovi sa dostanem az na bud tyzden. lebo mam poobednu smenu v skolke a nema ma kto zastupit ...

hoogy
20. sep 2011

jaj kocky ja mojmu telu tiez nerozumiem. po vysadeni HAK som pribrala ale to sa mi stalo aj minule a je mi stale zle. mne je vlastne dobre len ked veriem tabletky a ked som tehotna :D mne mrcha meska uz skoro viac ako tyzden tak dlho mi nezvykne,ale este dufam v posunutu ovulku lebo aj maleho sme splodili asi tri dni pred mrchou

janka9898
20. sep 2011

@blackswan75 nevcesaj hlavu ber si zo man priklad mne test neukazal ani po dvojtyzdnovom meskani menzesu az z krvi mi visiel ze som tehu takze utekaj na krvicku za to nic nedas🙂)

@meatfly24
@nena13 no ved az teraz som sa sem dostala tak sprava je takato v maternici sa nachadza gestacny vacok o priemere 6,6mm v nedelu bolo iba 2,5mm takze rastie zajtra idem este na krv a poton asi az o mesiac na sono kde uz dufam bude aj babo s krasnym tlcucim srcieckom🙂))

meatfly24
20. sep 2011

@janka9898 jeeeeeeej boze to je krasna sprava. Tak hlavne vela zdravicka ;) juchuuuu tak este cakam taku spravu aj od neny13;) a potom ja;))

janka9898
20. sep 2011

@meatfly24 tak tak cakam aj ja na nenu ze ako dopadne aj na ostatne koceny boze keby to islo vsetkym tak hladko ako nem blby zaciatok ale dopadlo to dobre 🙂 som necakala ze po rok a polrocnom snazeni pri prvom sa nam to zadari na druhy sup.-)

blackswan75
20. sep 2011

@janka9898 dakujeeeem za dodanie dovery... nejak vnutorne citim, ze to moze byt tehu.... ale tie testy. a moj manzelik sa na mna hneva ze na co si ich robim, ze to snad musim citit, ved to bude uz tretie 🙂)) no ale ked tie dve predchadzajuce boli kazde ine 🙂)))

janka9898
20. sep 2011

@blackswan75 neboj sa daj na tvoj pocit mne tiez nikto neveril ze som tehu ked mi testy vysli negativne ale ja som vedela jednoducho som citila ze som tehu a vidis isla som na krv ze pre istotu a je z toho tehu takze neboj bude dobre

lilac
20. sep 2011

Ahojte, mozem sa k vam aj ja pripojit? My sa tiež od tohto mesiaca začíname naplno snažilkovať, doteraz som si len merala BT, ale aj mrcha mi chodila hore dole, tak som dostala Duphaston. A ešte k tomu mám aj PCO tak uvidíme :/ Manžela som poslala na spermiogram, ide v stredu a ja som na 3 týždňovej služobke :( budem doma len cez víkendy tak uvidíme či tento mesiac vôbec bude mať zmysel. Ale už by sme veľmi chceli bábätko. Dúfam ze ten Duphaston nebude mať neaké vedlajšie účinky...

hoogy
20. sep 2011

@janka9898 gratulujem🙂 ja som tu sice nova,ale tesim sa s kazdou tehulkou.

dufam,ze toto bude aj moj pripad.

janka9898
20. sep 2011

@hoogy dakujem aj tebe zelam skore tehu.-))

esmemia
20. sep 2011

@janka9898 No to je super sprava na dnesny vecer,som zvedava na nenu,potom na @blackswan75 a potom by som snad mohla aj ja ci? :D

zuzanka9999
20. sep 2011

@blackswan75 ja tiez chcem ist doktorovi ale ma teraz dovolenky cely tento tyzden tak k nej dostanem az dalsi tyzden. len sa bojim trosku ze by bol pozitivny i ked snazilkujeme ale to iba z toho dôvodu ze sme boli na troch svadbach v posledne tri tyzdne a som aj popijala alkohol.:( snad by to neublizilo.

jorgie
20. sep 2011

@janka9898 gratulujem!!! prajem krasne tehulkovanie 😀

blackswan75
20. sep 2011

@lilac duphaston som brala aj ja pri mojich babulach, nemalo to ziaden vplyv, je to na udrzanie ak si tehu, brala som ich do 16 tyzdna

blackswan75
20. sep 2011

@zuzanka9999 neverim, ze si toho koopec popila 🙂 a ja som zase brala sumatriptan, lebo mavam silne migreny a ten by sa v tehotenstve nemal brat,ale to bolo este pred uhniezdenim, teda aspon tak pocitam podla ovulky, ovsem ak som ( v co veriiiiim ) 🙂 teraz aj keby som mala aj dva dni v kuse lezat, tak si tu tabletku nedaam 🙂

blackswan75
21. sep 2011

Babulky, tak dnes dorazila mrska, pekne silna, tak a snazilkuje sa dalej 😉

orchis
21. sep 2011

@blackswan75 no skoda moja, ja som si myslela, ze to uz jednoducho musis byt tehotna. ale tak ako vravis, nevadi, ide sa dalej 😉 aspon ze sa vsetko dalo doporiadku aj bez vyvolavacky 🙂 tak sa teraz pekne vymrskuj a sup do snazenia sa 😎 aky dlhy mas cyklus?

orchis
21. sep 2011

@janka9898 a nena13 no len prihodte fotky svojich testikov 😎 nech sa aj my, este cakatelky, mozme vynadivat do sytosti tych krasnych // 🙂

blackswan75
21. sep 2011

@orchis vzdy som mala 28 na den, teraz sa to oposunulo na 32 tak uvidim ako pride dalsia 🙂

jucuska
21. sep 2011

Ahojte baby...aj mne dnes ráno dorazola mrcha...asi sa zľakla zajtrajšej vyvolávačky 😀 ale pre prípad navštívim zajtra gyn.aspoň pre ten duphaston a aj my budeme ďalej snažilkovať 😉 pekný dník

nikinka1111
21. sep 2011

baby, môžem sa k vám pridať? aj my sme sa tento mesiac už snažili, chcela som darček na 1.výročie ale dnes dorazila mrcha. prvé sklamanie ☹

janka9898
21. sep 2011

@blackswan75 hadam uz nepride.-)

janka9898
21. sep 2011

@orchis rada by som pridala no mam telefon s fotakom aj s kablom do pc ale nejde mi to nainstalovat uvidim vecer sa s tym pohram a uvidime ci to pojde

jucuska
21. sep 2011

@nikinka1111 nezúfaj...ono to je tak, že čím viac chceš, tým menej sa ti darí...aj ja som si vymyslela, že musím mať do Vianoc fotku mimina- aj keď pár týždňového a bude to darček pre blízkych...no už vidím, že z toho nebude nič 🤐

mimi1111
21. sep 2011

@lenka112 kedy zacnete so snazenim my by sme chceli hned no aj sa troska bojim lebo este mi nezacal robit lekar vysetrenia ☹

esmemia
21. sep 2011

@blackswan75 to mi je luto,skoda,uz som myslela,ze nepride,ale paci sami ,ze to beries v klude a spravne po mrske sup na dalsie snazilkovanie
Ja mam dostat mrsku zajtra,tak dufam,ze nepride

oskvarkaa
21. sep 2011

tak som pridla od doktorky doporucila mi femibilon... nie to calibrum ale ze kludne aj oboje ze kyselinou listovou sa nepredavkujem... a ze sa to calibrum nemoze polit... ze radsej si mozem dat len obcas ked ma napacne.... ale ze ten femibion (to je skoro cista kyselina listova a to je vraj to najdolezitejsie...)mam ist na preventivku v novembri tak sa so mnou rozlucila so slovami "stretneme v novembri a to uz budete tehotna ;)" .. zlata .. heh

blackswan75
21. sep 2011

@oskvarkaa potvrdzujem ,aj mne odporucil moj lekar femibion, a nie je to o reklame ale je najlepsi, vela snazilkam pomohol 🙂 aj my budeme patrik k nim 🙂

minusko
21. sep 2011

@oskvarkaa veeľmi milá lekárka,to naozaj. Držím palce aby to tak bolo 🙂