Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@janka9898 Super,veľmi Ti to prajem🙂Ja som bola dnes a som hotová-mne ešte nevedela ani nájsť-hovorila,že je to normálne-ale ak ty máš taký veľký vačok aj takmer nič-no neviem,neviem....Mám trošku strach kedže sme obe mali rovnako poslednú menštruáciu....Už mi aj hematologička predpísala fraxiparín na riedenie krvi....Ale to nevedela,že sme videli len akusi machuľku aj to neviem ako dlho hľadala.....Fakt sa bojím-myslíš ,že to je ok keď v porovnaní s Tebou tam skoro nič nie je?
@blackswan75 jeeeej tak tebe prisla, no mne ked nepride do nedele idem v pondelok zasa na vyvolavacku.ach jaj.
Ahojte. Tak sa k Vam pridavam. My sme sa zacali snazit od zaciatku septembra. Neviem sa dockat. MS ocakavam ku koncu mesiaca. Ale nedufam, ze sa to moze podarit na prvy pokus 😒
@nena13 neboj noc sa nedeje mozno si mala len posunutu ovulaciu ja som mala podla ms byt uz v 7-8tt a este len 4ty zacinam tekze netreba sa bat a ten vacok ma priemer len okolo6milimetrou iez to musel dlho hladat ale nastastie nasiel a este dobra sprava
doktor NEVOLAAAAL talkze hcg he uz 1000 a to je supeeeer kontrola o dva dlheee tyzdne to uz hadam uvidime aj srdiecko dufam
a k tym vitaminom mne zas doktor povedal ze netreba tie komplexy brat ze staci cista kyselina listova tak mi predpisal len tu a takuz poctivo uzivam
BAbulky asi vas zo mna porazi,dnes som si merala teplotu a vyskocila mi na 37 ale ja mam pocit ,ze zajra kramose pridu ,viete mi povedat ak teda pridu,preco som mala tu teplotu taku ako som mala a mam?
ahojte, idem sa k vam pridat 😀
aj my sa sme sa rozhodli zacat snazit od oktobra, sice priatela som musela troska presviecat, lebo stale mal pocit, ze je skoro a treba vyckat na spravnu dobu (mame 26 obaja) -ale ta nieje nikdy, no nie 😎 byt mame, robime obaja tak na co cakat 🙂 len najprv si chcem zacat priplacat nemocenske, a zacnem brat kyselinu listovu a asi aj s priatelom vitamin E, citala som ze to pomaha, zatial pijem caj alchemilka žltozelená taka mala prevencia 🙂 tak som zvedava ako dopadneme, ked zacneme 😀
zelam vam vela stastia a 2 ciarocky 😉
ahojte 🙂 ja sa k vam tiez pridam 🙂 v piatok by mrcha mal neprist.. tak som zvedava..
@esmemia a merala si ju rano v rovnakom case? lebo mne pred kramami zacala klesat. ... zeby ti nedossli?
kurnik.. ja som nedockava uz teraz 😀 teraz sa tu vytesujem a potom pride sklamanie... aaaaaaaaaale bocian raz priiiiiiiiiide 😉
@blackswan75 ano vzdy o pol 7 rano,no vytesovat sa budem ako blcha ak nepride,ale ak pride,tak tej teplote potom nechapem
@esmemia treba to brat aj z tej druhej strany, to snazilkovanie zase nie je az taka drina 🙂 treba si to uzivat 🙂
@nikinka1111 jeeej ahoj.. aka znama tvar .. vitaj 😎 😉 ... a hlavne hlavu hore a mysliet pozityvne... matka priroda vie ako to ma zariadene ;) ...
@minusko jj velmi milu zensku mam ;) .. a jej ze "no neviem ci sa zadari".. a ona "co by sa nezadarilo" 😀 tak som hned mala vecer dobru naladicku ;)
@oskvarkaa jeeeeej, teším sa že tu niekoho "poznám" najskôr spolu chudneme a hádam budeme teraz spolu aj priberať 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@nikinka1111 tak tak dufam aj ja.... take radostne priberanie 😉 ale aj tak treba vela bielkovin ... hehe...
@blackswan75 no nie je to drina,ale u nas je to zlozitejsie 😉
ahojte, tak ja som z toho srnka 😀 meriam si aj bt, ta neklesla pod 37 a vcera na 21 DC som zacala spinit, takze asi mi uz prisla ms, aj ked este to je len take nejake hnedaste, moje telo si robi, co chce. A cyklus mavam 25 dnovy, tak neviem, ci uz budem mavat 21 dnovy, ci co. No nic, nabuduce to vyjde. 😉 ved sme sa aj tak tento mesiac milovali "az" raz naplno, takze to este nie je ani snazenie 😉
@esmemia ahoj, aj aj som mala dva dni pred ms 37a zrazu bum 36,6 a ms. tak som rozculena ale tento mesiac to bude uz urcite 🙂 u nas to niekedy aj drina je lebo robime na smeny a ked to prave ma vyjst tak aj desat min pred odchodom. bohuzial 😒
@lienkalienocka No my sa zas milujeme tak 2x do mesiaca,takze dosiahnut vyssi pocet je niekedy obtiazny,tento mesiac bol uspesny,tak by sa mohlo zadarit
No stale tajne dufam,ze nepride
@esmemia drzim palce aby prisla 🙂
@esmemia no to veeriiiim, pri malej 🙂
@lienkalienocka prepac som sa pomylila! to ti urcite neprajem. drzim palce aby neprisla

Ahojte uz sa vam stalo ze vam nevysli 2 testy a meskali vam kramy??? Testovala som sice hned asi 7 dni po styku ale pri prvom babu nam to hned ukazalo // teraz nic a 2 dni mi meskaju .... Uz nechcem dalsie sklamanie tak nekupujem test....Tento mesiac mam cely rozbity...pri ovu som grcala a teraz mam pocit ze to kazdu chvilku dojde a nic...akurat pred vcerom asi par kvapiek co som si myslela ze uz to prichadza a nic...