Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
dievcence, ked sa nam nedari pol roka, ako mam poslat manzela na ten spermiogram? to len poviem mojmu gynekologovi ci ako? som z toho jelen
Baby som úplne pako na sledovanie plodných a neplodných dní, na meranie BT a podobné vecí....už skoro 2 roky beriem Duphaston, ktorý vyzerá, že po určitom pravidelnom užívaní zabral, takže mávam cyklus tak 30 dňový 🙂 Ja si to rátam takto: 12.9. som dostala krámy, ktoré skončili cca 18.9., takže ak by sme sa s manželom tento víkend veeeeľmi snažili, mohlo by to vyjsť? Totiž sme spolu len cez víkendy, ja pracujem v Bratislave, on je na Kysuciach ☹ Čo vy na to? Bojím sa, že potom to zasa zmeškáme ☹
@blackswan75 aj mne dosla, na 35DC, takze znova -dokolečka dokola 😀
@fide jee potichucky gratulujem ani mne nevisiel z lekarne tiez iba ten pepino z drogerky mi ukazal ducha to je iba marketingovy tah ze uz 7dni od oplodnenia co je blbost pretoze vajko este len dochadza do maternice a az ked sa zahniezdi zacina produkovat hormon takze preto netreba skoro robit test aj ked je to tam napisane🙂))
urob si este jeden najlepsi je aspon podla mna mamatest aj pruzkovy🙂)
@blackswan75 Aj pri malej,ale aj priatel je teraz menej naladeny volaky no nevadi
@lienkalienocka neboj moja ja som to pochopila uz aj pri tom preklepe :D vies,ze zakon schvalnosti funguje :D
@fide juj tesim sa...ja som nevydrzala a testla som 4 dni do zadu,ale asi bol vadny test,lebo na mieste kde mala byt druha potvrdzujuca ciarka bola mala vzduchova bublinka,tak ma to miatlo,nedalo sa urcit ci je tam duch,alebo nie je
No a dnes citim pichlavu bolest v podbrusku a citim aj pichanie v pravom vajecniku 😖 ...zatial nedorazila :D ...teplota sa stale drzi na 36,9 a vcera bola 37,0
@martinka15 no neviem vykend zni najpravdepodobnejsie ak ti to ide presne podla ucebnicoveho prikladu... ale moze byt kludne uz aj neskoro... (alebo aj skoro...) ale ratas to dobre...
baby, potrebujem vediet vas nazor, ja mam uz po mrche a s priatelom by sme sa chceli znazilkovat kazdy druhy den bez ohladu na to ci uz mam mat ovulku alebo je este v nedohladne. ide o to, ze neviem ci to nebude nakoniec posobit kontraproduktivne. ved chlapy potrebuju nejaky cas na to aby doplnili svoj arzenal a teda aby bol aj kvalitny, nie?teda ja si myslim, ze by to malo byt uplne v poriadku ale je mozne, ze sa mylim.
@oskvarkaa Jeeeej, ďakujeeem🙂 I keď malá nádej je, ja budem dúfať a snažiť sa 🙂 Čo iné mi aj ostáva, nie? 🙂
@orchis ja som niekde citala, ze potrebuju 48 hodin, ale neviem isto
no priatel sa ponukol, ze on kludne by na tom "makal" aj kazdy den, to som ho hned zrusila 😉 byvame spolu, aj ked je cely den v praci, vecere travime spolu, no a on aj ked je neskutocne unaveny, na toto si energiu vzdy najde 😀 no a tie kazde dva dni sa mi zdali take najrozumnejsie. ja skutocne dufam, ze to vyjde na prvy krat alebo max druhy ako u esmemie, lebo potom bude zle nedobre 😀
fide aj ja ti potichucky gratulujem.... 🙂
zacalo sa to tu krasne rozbiehat koceny... 🙂)) mne ma prist mrska koncom mesiaca tak som zvedava, no dufam ze nedorazi... :D
@janka9898 ja som mala prve tehhu potvrdene hned na 7 den... preto som sla testovat aj teraz..ale nezohnala som ten test s kvapkadlom ako pred tym...tak som zobrala nieco podobne pruzkove a nic... trocha som sa zlakla ci som v poriadku lebo na mna prichadzali navaly horucavy a aj ma zo zubnej pasty naplo 😎 no ale ked test nic tak nic...a v pondelok som slabunko zaspinila tak som si myslela ze uz je to tady mrcha jedna..a potom do vecera nic...a od vtedy nic...tak mi manzel vravi aby sme spravili test nech vieme na com sme... a zrazu rovnako tmave// na prve babatko sme cakali skoro rok a teraz na prvy krat nemozem tomu uverit...uz mam ani nezaujima ci mi vyjde DNP materska kedze som len od 12.9 zaevidovana... 🙂
a vsetkym vam dakujem za prejav radosti...
mne už mrska konči tak dufam že toto už bola posledná 🙂 Minuly mesiac sme sa tiež snažili asi každy druhy deň ale bohužiaľ..... nevyšlo.
@jucuska vypomsti nevypomsti.., DNP je super vec... ja si ho plati od 2007meho roku... o bejby sa pokusame treti mesiac ale nemam pocit ze som doteraz platila zbytocne... dvakrat som ochorela a krasne sa mi vratila marodka z toho 🙂 takze je to super poistka... prajem ti aby si ju coskoro potrebovala....samozrejme na matersku 🙂))
@meatfly24 ja sa v tom DNP veľmi nevyznám, neviem ani na čo mám nárok, na čo nie...no spravila som si ho hlavne kvôli materskej, lebo som bola doteraz "študentka" a aj keď som mala prácu, tak len na dohodu...a vtedy sa asi nič nevypláca, aj keby so ochorela, či? Sociálka by mi platila, keby som bola na marodke z normálnej práce a nie z práce na dohodu, že? ináč ďakujem 😉

@esmemia takze este raz lebo som napisala sama sebe. ospravedlnujem sa za preklep. prajem ti aby NEPRISLA 🙂