Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@oskvarkaa Presne, kašlime na to....i tak to asi moc neovplyvníme, treba len čakať a dúfať 🙂 Máme len jedny nervy, tak si ich strážme na naše ratolesti 🙂
@martinka15 no to hej na ne ich budeme potrebovat ... (hlavne ak bude mimi po mne.. ja som prvy rok revala v kuse 23 hodin denne ...oo... uz sa tesim 😝 )
@oskvarkaa Fuuuu, tak sa možno máš na čo tešiť....ale mám v rodine veľa ľudí, ktorí boli ako detičky zlí a ich vlastné deti boli úžasné a dobručké 🙂 To je asi individuálne 🙂 Ja osobne som vraj bola skvelé dieťa, horšie to bolo s manželom 🙂 Tak uvidíme, čo sa nám podarí urobiť, či poslušného chlapčeka po maminke, alebo nerváka po tatinovi 🙂
no baby, som rada, ze ste upustili od politizovania 🙂 rano som si precitala vase prispevky a potom ked som sa dostala k problemom, ktore nam sposobuje spinava politika, vzkypela vo mne zlc ako vzdy a musela som sa niecim odreagovat, teraz som uz v pohode 😎 ved zivot moze byt tak krasny, na co si ho zneprijemnovat 😉
takze vsetkym vam prajem krasny den 🙂
@martinka15 no ja tiez dufam lebo vraj sa to dedi obgeneraciu tak to byva na striedacku... 🙂... takze nezavisi aka som bola ja dieta ale aky boli moji rodicia deti.. vraj ;)
@orchis Máš pravdu, v dnešnej dobe sú dôležitejšie veci ako riešiť našu nepodarenú vládu 🙂 Treba si vážiť to, čo máme..... 🙂
@jucuska niee, nic nie je 100-ne.. Je to len navrh. Tazko povedat ci teraz zacat platit ci nie.. Toto ti momentalne nepovie nikto. 😒 Momentalne to plati.. No co bude zaciatkom buduceho roka, su zatial vsetko len nase dohady.. 😒
@oskvarkaa vies, ono je to dvojsecna zbran.. Lahko nam je kritizovat.. Faktom je, ze stat ma velke dlhy a treba niekde skrtit.. No smutne je to, ze setria prave na mamickach a mladych rodinach, kt. sa tazko rozbiehaju.. 😒
V kazdom pripade, ako sama pises.. zatial im to nepreslo.. A pokial viem, uz sa o tomto hovori dlhooo (uz aj za minulej vlady) a zatial sa na tom nic nezmenilo.. 😉
@genialna setria tam kde je to pre nich najlahsie. ved zeny budu mat deti aj ked im na to stat nebude prispievat, nie? treba kritizovat!!! vlada na sk sa svojich obcanov vobec neboji a to je zle. ja aj ked zijem vo francuzsku, povahou som stale slovenka 😒 tu sa strajkuje neustale, co mi zo zaciatku prislo smiesne ale postupom casu som tym ludom na uliciach stale vdacnejsia, lebo len vdaka nim si tu vlada dava vacsi pozor na to co robi. boja sa ludi a to je dobre 😉 politika a politici su vsade rovnaki, lisia sa len jazykom ktorym rozpravaju 😠 nasi ak by chceli tak by peniaze nasli aj niekde inde, ver tomu.
uffff a dohorila som na tuto temu 😎 juuuuuj, vazne ma to dokaze rozohnit.
idem si dat dobru kavicku na ukludnenie 😉
Ahojte, aj ja sa chcem pripojit do temy. Tiez sme si naplanovali, ze sa zacneme snazit o druhe baby hned po lete. A tak trosku sme sa aj posnazili. Teraz mi uz meska 2 dni a ja som ako na ihlach. Vcera som si robila test, ale bol negativny. Som zvedava ako to dopadne. Hlavne musim odolavat pokuseniu urobit si dnes dalsi test. Uz by som velmi chcela vediet na com som..
ahojte baby tak az teraz som docitala vsetky prispevky fuu chcem sa vas spytat lebo uz mi asi sibe..vysadila som antikoncepciu a od tej doby som mala menzes asi jeden krat a uz 3 mesiace nic... boli ma podbrusko mam citlive prsia mavam obcasnu nevolnost a tesy mi ukazuju negativ pri prvej dcete som nemala 6mesiacov menzes po vysadeni taketo iste priznaky samozreje aj spavost co aj teraz ale test mi ukazal pozitiv a teraz som uz na nerw k lekarovi idem v pondelok ...len by ma zaujimalo co si o tom myslite dakujem a inak rada by som sa ku vam pridala ak mozem 😉
@jucuska Ahoj, ja mám tiež trochu dilemu či si dať DNP od októbra , ale asi to risknem a uvidíme čo nakoniec vymyslia...Myslím , že zaplatiť si to na 3-4 mesiace to neni až také zlé ako keby som si to nezaplatila a oni by to náhodou nezrušili a potom ak by sa zadarilo tak by bolo neskoro 😒 Tak si môžeme akurát držať palce a uvidíme čo bude....
@nikol.l ahoj, ak sa budete snažiť o bábo a chceš si začaťplatiť, tak choď podľa mňa čím skôr, lebo každý deň sa ráta a keď si pôjdeš vyplniť papier, sama si vyberieš dátum, od ktorého chceš byť poistená, no dátum môže byť len buď ten samý deň, alebo ďalšie...spätne sa DNP nedá platiť...takže ak pôjdeš v pondelok, už od pondelka sa ti môžu rátať dni, teda budeš poistená a zamestnankyňa SP ti vyráta alikvotnú čiastku za tých pár dní, kým sa nezačne nový mesiac...dúfam, že nám to zostane...
@merryann vitaj vitaj...mešká ti 3 mesiace, máš príznaky tehu a nevieš na 100 % či si? 🙂 čitala som v jednej téme jedna baba mala tiež všetky príznaky, no ani test neukazoval nič ani doki nič nevidel...potom sa neprispievalo do témy a teraz po 4 rokoch napísala, že bola tehotná ale potratila...vraj, lebo jej pichli vyvolávačku a vlastne robili všetko pre to, aby jej došla menštruácia a hormóny sa tak zbláznili, že to zrejme uškodilo bábu ☹ smutný príbeh, no tebe želám aby si bola tehu 🙂
jucuska aho no nieze meskaju ale oni od vysadenia prisli iba raz a potom uz sa neracili ani len okolo prejst 😠 a toto som mala pri prvej dcere 🙂 tak teraz som v pomykove na test je este skoro... 🙄
baby, ale aj ked testy neukazu tak z krvi by urcite zistili ci je zena tehotna, nie? neviem si predstavit ze by lekari sa snazili za kazdu cenu o vyvolanie menstruacie bez toho aby si najprv overili ci je zena tehotna....vam to pride mozne? 😕
@orchis no dakujem snad,ja stale dufam,este stale sa nic nedostavilo,ani spinenie ani nic,len ma strasne vcera bolelo brucho a pichalo v podbruusku ako keby ma niekto vyskrabaval z vnutra a zahu som mala paaaaaaaaaaanecku jak fras....a kolko DPO ja uz mam z toho zmatok ak som tehu tak som musela otehotniet dako pred mrskou ,baby ja vam tu skusim este raz hodit ten moj graf,poradte prosim http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf... a druhy co som teraz zacala znacit druhy den co mal byt uz novy cyklus http://www.womenzone.cz/uzivatelka/Esmemia/graf...
@dajaja moja to si na tom rovnako ako ja a ja som chcela dnes kupit dalsie testy,ale nekupila som,dam im cas do konca septembra a potom si urobim test a ak budu negativne a mrska ani napriek tomu nepride,tak pojdem ku doktorke,nech ma pozrie a vezme krv,nech viem na com som a ci nebude treba aj mne prvykrat v zivote pichnut vyvolavacku 😔

@jucuska nemas za co 🙂 tam je ta fakt dobre vysvetlene a co som minuly mesiac sledovala iba boesti a tak som si myslela ze mam ovu ale asi ani nebola mam taky pocit... ale teraz podla hlienu som uz aj vdela ze sa blizi je to zaujimave aj ten cipok sa mega rychlo kazdym dnom meni... som si nevedela predstavit ze ako moze byt otvoreny a on sa fakt otvoril 🙂)) takze urcite je to dobra vec vediet to spon na to ze lepsie spoznas svoje telo 🙂 keby ti nieco nebolo jasne tak rada poradim ak budem vediet... ty si merias BT?