icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

blackswan75
26. sep 2011

@barbora21 a kolko sa uz snazite?

barbora21
26. sep 2011

my ideme na to teraz prvykrat...od leta mam vysadenu antikoncepciu, beriem femibion a meriam bazalnu teplotu a chcela som aspon dve mrchy normalne a toto bude nasa ofiacialna premiera 🙂 takze sme len na zaciatku 🙂

anastacia242
26. sep 2011

@blackswan75 no nádhera 😀 😀 😀 tak to prežívate spolu celá rodinka...super, tak držím palce v párení 😀 😀 😀 😀 😀 musíš mať doma veselo s babami...no dúfam, že nám sa naše prvé konečne zadarí tak ako má 😉 😉 ....

blackswan75
26. sep 2011

@barbora21 tak supeeer. ja som si bola 21 augusta dat vybrat vnutromaternicove teliesko, a nejak sme si pozor nedavali , chceli sme az po 2 mrchach zacat, ale nejak ma to chytilo a ked mi teraz 5 dni meskala tak som sa tesila ze sa zadarilo, 🙂 ale dostala som a teraz sa uz zaciname snazit... ja som mala uz problemy a na prvu dcerku som cakala 5 rokov kym sa podarila,,, tak nechcem premeskat ani mesiac,,, nie som uz najmladsia,,, a vona babatka je mooc silnaa... prestavam sa ovladat 😀 😀 😀

blackswan75
26. sep 2011

@anastacia242 veselo veru,,, niekedy sa nestacim divit kam na tie reci chodia 😀 😀 😀 aj ked mam pocit, ze zacina tazka puberta,,,,, 😀 😀 😀 😀 😀

anastacia242
26. sep 2011

@barbora21 tak držím palce 😅 😅 malo by sa zadariť do polroka... 😉 😉 😉 🙂 🙂

asemilka
26. sep 2011

@barbora21 tak smutna som bola v piatok... ale kedze tym nic nedosiahnem, tak teraz mam pozitivnu naladu 😉
@blackswan75 no ja som si v piatok prvy krat na manzelovi vsimla, ze ho mrzi, ze som dostala mrchu... povedal, ze si musi viacej vstupit do svedomia a nieco s tym spravit 😀 😀

monika837
26. sep 2011

@evitaa777 tak predsa stalo za to si urobit dalsi testik 😀

genialna
26. sep 2011

@evitaa777 ja ju tam tiez vidim.. 😉 drzim paste aby cim skor zosilnela.. 😉

evitaa777
26. sep 2011

dakujem a gratulujem k Tvojej ciarocke 🙂

oskvarkaa
27. sep 2011

@esmemia ja som raz videla aj v tescu ze mali ... viem ze mali v tom zlacnenom kosi hned pri kosikoch nejake asi co im koncila zaruka a tam vecsinou mavaju posledne kusi veci co bezne predavaju... aj som sa cudovala... ale teda som to neskumala ci to mavaju bezne...

sisipetka
27. sep 2011

@genialna - jeeeeee Mirka, to budeme spolu opat tehule s rozdielom max par dni. Super, strasne sa tesim a hadam to opat dobojujeme spolu do uspesneho konca 😉 😵 😵 😵 😵 😵
Dievcata, prepacte, ze som vam sem tak vpadla, ale az mam zimomriavky po tele 😉
A ostatnym drzim palceky, nech sa cim skor podari 😉

cicussa21
27. sep 2011

@blackswan75
@barbora21 baby, aj ja mam cez vikend ovulku.. ako citam, niektore to sazenie podporujete vselijakymi vitaminmi atak.. tak teraz som v pomykove a rozmyslam, ci si tiez nemam nieco kupit.. vam to niekto doporocil alebo ste z vlastnej iniciativy sli a nieco si kupili..??

oskvarkaa
27. sep 2011

mne odporucila doktorka femibion.. ale to nieje podpora k snazeniu to je kyselina listova to pomaha aby dietatko nemalo razstep chrbtice a take... 🙂 a sama som si kupila calibrum babyplan.. povedala doktorka ze da sa ale dost slabe ze je to a je tam okrem kys. listovej ktorej je tam menej zbytocne vela dalsich vytaminov...

cicussa21
27. sep 2011

@oskvarkaa tak si ho skusim kupit.. pre istotu, aby nahodou... 🙂

oskvarkaa
27. sep 2011

@cicussa21 jj ale to ze si kup radsej ten femibion to tu babam vecsinou doktorka odporucila... ;)

janka9898
27. sep 2011

@cicussa21 treba k dr zajst on ti predpise cistu kyselinu listovu pretoze ta je vo vacsine len na predpis a budes mat pekne len cistu kys listovu

genialna
27. sep 2011

@sisipetka Vdaka Petuli.. dufam, aj ja ze to spolu uspesne dobojujeme.. Aj ked ja dnes stale "umieram".. Uz som si musela dat aj paralen.. Nevladzem ani dychat.. 😒 Dufam, ze takto nebude prebiehat cele tehotenstvo.. Ved pri Domcine som ani nevedela co su to nevolnosti.. 😒

mimi1111
27. sep 2011

@orchis nie nepovedal mi iba tolko ze maternica sa musi zotavit sice nechapem co to ma spolocne s vysetrenim co chcem aby mi urobil 😠

mimi1111
27. sep 2011

@lenka112 my sme sa rozhodli ze to nechame ako sa povie na osud nedavame si pozor ked to pride tak sa budeme tesit ak nie tak budeme skusat dalej

katie233
27. sep 2011

@genialna Miruš, gratulujem 🙂)). Takže spolu sme začali, a spolu aj dúfam skončíme 🙂. Ja som dnes tiež bola u dr. V máji budeme štyria 😀. Tak nech sa darí. Cmuk.

A ostatné babuľky nezúfajte. Toto je fakt plodná téma 😉. Čoskoro sa všetkým zadarí. Držím palce.

katie233
27. sep 2011

@genialna ja som teraz zatiaľ ešte v pohode, aj keď žalúdok občas na vode. Ale pri Lukynovi mi bolo zle od začiatku, skoro do konca 😖.

mimi1111
27. sep 2011

@doory toto je moj druhy lekar ale uz nad tym premyslam ze ho zmenim niekedy mam aj ja s neho pocit ze som pre neho len histerka ale zato mi mohol urobit vysetrenia preco sa mi to stalo 2 krat ved do troch mesiacov sa nam to moze podarit a ak je chyba vo mne zasa nedaj boze o to pridem ason tie vysetrenia som chcela no kasle na mna ☹

doory
27. sep 2011

@mimi1111 prave preto by si mala ist od neho prec? odkial si? viem,ze je v podstate normalne ak zena prvykrat v tehu potrati... znie to choro..ale bolo mi to tak povedane,ze niekedy sa tak telo poviem to laicky "startuje" a potom to ide. Ale u teba ko chapem,to bolo dvakrat po sebe.. to mi az tak nromalne nepripada.. a mal by to s tebou prebrat a spravit nejake testya vysetrenia.Ja som z Ba a tu sa da najst dobry dr,ktory ti rad pmoze 😉

doory
27. sep 2011

@blackswan75 toto veeelmi dobre poznam. Vona babatka dostava aj mna a velmi 😀 ibaze tento mesiac nic. Vsetko ma boli a citim sa uplne ako tehotna,nechcem menovat,lebo to nema vyznam nakolko mi dne svysiel test negat. uz som to aj oplakala a vravim si..ked ma prsit nech pride.. a mozem opat dufat v dalsi mesiac... 😔

esmemia
27. sep 2011

Tak snazilky moje,tento mesiac uzatvaram ako neuspesny a dnesny den je oznaceny za dalsi prvy den cyklu ☹ ...esteze som zacala kamoske strazit malu tak na to nebudem tak mysliet a prestaneme sa cielene snazit,proste nech pride mimi kedy ma,lebo tento mesiac som sa velmi tesila a aj tak prisla mrska jedna nezbedna...testovat uz nebudem,len si budem merat teplotku 😉

mimi1111
27. sep 2011

@doory viem ze by som mala pristahovali sme sa do GA tak tu som si nasla lekara no myslim ze som sa zmylila ☹ vysetrenia mi slubil ze spravi ked pridem po potrate na kontrolu a ked som bola u neho povedal 2-3cykli pockat ja si myslim ze nie je naco cakat sama neviem co teraz mam urobit no ja som uz aj premyslala nad BA na to centrum tam by ma aspon vysetrili a povedali co dalej

orchis
27. sep 2011

@mimi1111 a inac si spokojna so svojim lekarom? lebo ja ak mi lekar svoje rozhodnutie neoddovodni a logicky, tak mu neuverim. lekari uz zavinili vela zleho u nas v rodine takze ja im uz velmi neverim 😕 v prvom rade je to moje telo a tak mam pravo vediet co a preco, vsak? 😉 ale ak si s nim bola aj doteraz spokojna tak ........ 😎

orchis
27. sep 2011

@mimi1111 no az teraz som si precitala tvoju odpoved pre doory 😅

mimi1111
27. sep 2011

@orchis mas pravdu BOLA ale sa to zmenilo chcem si najst ineho ale mne sa zda ze vsetci su rovnaky bohuzial vyziadala som si vysetrenia aj tak ich nemam no budem mat az ked sa jemu bude chciet mi ich spravit za tri mesiace 😠