Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@orchis nemas nahodou ovulacne krvacanie? Pocas ovulacie niektore zeny pocituju bolest v podbrusku a normalne je aj slabunke krvacanie alebo skor spinenie (krv na toalet. papieri) , trvajuce tak max. 24-48 hod. Ak mas este 10 dni do menstruacie pripada mi toto ako najlogickejsie vysvelenie tvojich problemov.
no baby kde ste? 😲 este stale sa muchlujete? 😀
baby myslite si že by mi mohol ukazať test tehotenstvo už po 5-6 dňoch od ovu? Aj dnes ma príšerne bolia prsia. Myslite si že ak sa nejake priznaky tehotenstva začnu ukazovať,tak aj test už môže byť pozitívny? Aj napriek tomu že mrcha ma prisť až asi o 2 týždne?
no my sme sa do tohto, nasho prveho mesiaca snazilkovania, pustili s takou verbou a nakoniec sme to po tyzdni snazilkovania museli prerusit, pri tych mojich problemoch nechcem viacej riskovat 😉 ved pockame a ak bude vsetko ok, tak este pred mrchou snad stihneme zopar radovanok 😀 ak to nevyjde ani na buduci mesiac tak si asi zacnem merat BT. ja tak ci tak ratam s tym, ze moje prve tehotenstvo sa skonci potratom, len nech sa to stane radsej v zaciatkoch
@katie233 teorie sa roznia 😒 ale moja pani dr. prisne dohliadala na to aby sme druhe babo planovali az po 2 rokoch...mam kamosku ktora tiez rodila SC asi o pol roka neskor ako ja a je pol roka pred nami s druhym🙂 a jej lekarka zas povedala ze to sa nemusi dodrzat...moja mamina ma rodila po roku a 4 mes. po sc 😎 a aj ked jej uz pri prvom povedali ze viac nebude mat sme 4 vdaka Bohu vsetci ziví a zdravi....zalezi od toho ako sa hoji rana po sc a od toho akeho pedanta a puntickara mas gynekologa .. lebo fakt uz neviem preco sa nazory tak roznia...viem ze ak som uz rodila sc tak tam hrozi odtrhnutie maternice ale to sa moze stat ci pockam 2 alebo aj viac rokov , raz ked som uz bola sita je to zasah do organizmu a nikdy nevies ake mozu nastat komplikacie...akurat viem ze druhe uz nechcem rodit sc..tak som sa snazila posluchat dr na slovo..
@minusko ahoj je to individualne ..tazko povedat.. ja som ako aj pri Eliske aj teraz testovala na 7 den od ovu a vtedy mi vysiel test a teraz nie... vysiel mi az ked som nedostala menstruaciu..a pritom som kupovala rovnako citlivy z lekarne. Mala som rovnake priznaky napinanie na zvracanie hned od ovu a brutalnu ospalost.....este pockaj lebo je to brutalne sklamanie ked tam cakas tie dve ciarky a neobjavia sa. ty neovplyvniš množstvo hcg .... držim palce nech sa mozes tesit...
@fide pretoze vekom rastie pravdepodobnost potratu, okrem toho moja maternica este asi taky sok ako uhniezdovanie vajicka nezazila a to je uz dost stara 😀 ja radsej ratam aj s tou najhorsou moznostou, ak aj otehotniem tak do toho 12 tyzdna to este budem brat tak s rezervou 😉 a ved ked si to tu citam, tak vidim, ze potraty su dost bezna vec a nemyslim si, ze ja som mala byt v tomto ohlade niecim vynimocna. minule som to vysvetlovala aj priatelovi, lebo on je zase neskutocny optimista a tak s niecim takym vobec ani nepocital
Mne skoncila mrska,tak zacinam opat merat teploku a snazilkovanie moze pokracovat,napatie a nove ocakavania 😀 ..ako keby som citala daku detektivku :D
@orchis Ani ja si nie,lebo pri prvej sa nam nepodarilo prvy mesiac a ked som sa rozhodla druhy mesiac merat teplotu,tak uz som cakala Stellku :D...no a teraz sa od potratu snazime uz 6-ty mesiac,tak sa citim ako na hodinach skumania :D ...no do Vianoc posnazilkujeme a potom ak nic,dame pauzu do cca marca a zacneme opat :D
no baby! po takejto absencii na MK ouz snad vsetky budete tehotne 😀 o 2 tyzdne tu ocakavam zaplavu // ciarok 😉
@janka9898 Bola veľmi zdržanlivá a aj keď som konečne namiesto machuľky videli vačok tak sa tvarila-nič moc...možno po tých 2 potratoch sa bála mi dávať nejaku nadej...Ževraj príroda si vyberie a my dve sme preto urobili už všetko.....Tak ležím a čakám,zatiaľ nekrvácam,ale bojím sa ,že to len naumelo udržiava dhupaston...
Ahojte, tak dnes rano dorazila mrska ☹ prajem vam pekny den a vitam vsetky nove snazilky 🙂

@minusko myslim si, ze vdaka tomu, ze slovensko je taka mala krajina tak sme dost ovplyvneny prave nemeckom (nam najblizsou vacsim trhom) v mnohom, mam pocit, z rozpravania mojej kamaratky, ktora zila v nemecku a teraz je vo fr, ze sk a de maju v mnohom podobny system. fr je uz uplne ina kava a v niektorich veciach mam pocit, ze nie prave v najlepsom. no ale ziadna krajina nie je perfektna 😉 musim si zvyknut este na vela veci, zvacsa ma zo zaciatku stvu ale postupne sa s nimi vyrovnavam 😎 na buduci tyzden si zajdem do mesta a prehladam viacere lekarne a tie ich parapharmacie a uvidime na co pridem 😉
chcela som testovat dneska rano ale uplne som na to zabudla 😀 a teraz by to uz nebolo z rannej moci