icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ludka77
2. okt 2011

@monika837 to ma mrzí :( ja ju čakám (nečakám) až 13.10 tak dúfam nepríde 🙂 Drž sa

esmemia
2. okt 2011

@monika837 to je skoda,potvora jedna

minusko
2. okt 2011

ahojte všetky,taaak ja sa dnes citim veľmi dobre,prsia citim ale slabo a bruško tiež nič. Ale som veľmi zvedava ako dopadnem tento mesiac. Prajem vám krásnu nedeľu 🙂

monika837
2. okt 2011

@ludka77 v kutiku duse som dufala ze sa to podari, ale nevadi po mrska pokracujeme.... 😀 tak dufam aj ja ze ti nepride 😉 ako dlho sa snazite?

monika837
2. okt 2011

@esmemia no to je riadna potvora.. 😀 nevadi, uz by mohla skoncit.. 😀

esmemia
2. okt 2011

@monika837 no veru ver.mne tiez dorazila po 6 dnoch krvacala som prvy den a trosku ma brusko pobolievalo,krvacala druhy,treti len tak malilinko a na 4 -ty den len spinenie a od vcera uz vobec nic .takze 4 dni som mala mrsku

janka9898
2. okt 2011

@nena13 neboj sa vsetko dobre dopadne musi ved na treti krat uz sa to nesmie stat nesmie treba mysliet pozitivne a bude to oki neboj daj hned vediet nove spravy.-)

blackswan75
2. okt 2011

tak my sme snazilkovali v nedelu rano kedze ovulka ma byt v utorok, a v utorok ju este poistime, necham tym potvorkam aby sa zregenerovali, tiez kazdy den by sa nemalo, ja mam mrsku dostat az 19 okt, tak dufam , ze nepride...... 😝 , ako sa vam darilo snazilkovat??? uvidim, ale budu pocity...... ale myslim si ze sledovat by som sa asi nemala, v kazdom pripade, budem mat v praci roboty vyse havy a aspon, nebudem na to mysliet 🙂))

monika837
2. okt 2011

@esmemia no mna dnes riadne bolelo brusko au 🙂 ale vobec nemam silne.... 🙂 tak to bola kratka mrska 😀 dobre pre teba aspon mozte zacat skor so snazilkovanim 😀

barborabilinova
2. okt 2011

ahoj mozem sa k vam pridat my sme sa s manzelom zacali snazit tak pred dvoma mesiacmi este pred svadbou ale zatial nic a teraz po svadbe ideme o dusu snazilkovat :D

ludka77
2. okt 2011

@monika837 juj monika my sme este iba zacali 🙂 ak sa tomu da povedat snazenie 🙂

mimi1111
2. okt 2011

@nena13 ahoj mrzi ma ze si mala 2 potraty ja tiez a necudujem sa ze sa bojis ja by som sa tiez bala.drzim palceky aby si to stastne dotiahla do konca a nebojkaj bude to dobre musis len verit pokolko ste sa zacali opet snazit po potrate?

mimi1111
2. okt 2011

@lenka112 myslela som ze si na materskej a uz sa snazite?

orchis
2. okt 2011

@minusko tak to sme na tom fakt podobne 🙂 ja tiez uz len nejaky ten vytok, a pobolievaju ma prsia ale uz nie tak hrozne ako v stredu. tak este zhruba 9 dni a uvidime 😉 tento cyklus je taky divny, ze este aj mrche sa nakoniec potesim 😎 totiz, aspon budem vediet, ze je vsetko v poriadku.

orchis
2. okt 2011

@barborabilinova jasne, len sa pridaj 😉 vitaj medzi nami 🙂 ktory den cyklu mas?

barbora21
2. okt 2011

@blackswan75 My mame tiez snazilkovanie za sebou 🙂 tiez nedela rano a pokracujeme v utorok rano 🙂 preistotu 🙂 Vidim, ze aj mrchu mame (ne)dostat rovnako - ja mam mat 16teho 🙂 tak uvidime... drzim palceky 🙂

minusko
2. okt 2011

@orchis dúfam,že budeš v poriadku a všetko bude tak ako si želáme. My sme boli dnes s malou v parku a pri chôdzi ma pichalo v podbrušku a ked som si ľahla tak ma bolelo ako pri mrche ( pri jednej z tých silnejších). Som zo seba zmätená. Nikdy ma len tak prsia neboleli a ani som necitila podbruško. Len ked som bola tehotná s Nicole Christin. A test si nechcem ešte robiť. Mam ich doma ale nechcem,dufam že vydržím. Počkam aj ja tak 9 až 10 dní

saskab
2. okt 2011

ahojte baby pridávam sa k vám, s manzelom s mne sa zacali tento mesiac snazit o baby 🙂 dufam, ze takto o mesiac to budeme vsetky tehulky 🙂

barbora21
2. okt 2011

@saskab Vitaj a prajem vela stastia 🙂

janka9898
2. okt 2011

@barborabilinova
@saskab vitam nove snazilky a prajem skore tehulkovanie
ja uz si musim konecne zmenit status.-)

blackswan75
2. okt 2011

@barbora21 jeej to vaazne?? No to hy bola aka nahoda? Aspon by sme si navzajom porovnavali tehulkovanie, tak nam drzim obom mooooc palceky

esmemia
2. okt 2011

@monika837 no ved to ,aspon netrvala tak dlho a pokracujeme,dufam,ze nebudem mat zas posunutu ovulku

barbora21
2. okt 2011

@blackswan75 hej vazne, ale ja to moc nadejne nevidim, lebo je to uplne prvy pokus... takze skor som nastavena, ze nie ale o to viac sa potesim ak ano...len neviem kedy testovat...az v prvy den planovanej mrchy alebo aj skor?

blackswan75
2. okt 2011

@barbora21 najpresnejsie je v den vymeskanej mrchy. ale vela sa pise ze aj dva dni pred. zalezi podla toho kedy je ovulka lebo 5 dni trva kym sa uhniezdi vajicko a az potom sa zacne uvolnovat HCG

blackswan75
2. okt 2011

@barbora21 a odkial si?

barbora21
2. okt 2011

@blackswan75 no tak testujem 16.10. a uvidim 🙂 Ja som z BA 🙂 a ty?

blackswan75
2. okt 2011

@barbora21 tiez priamo z BA 😀 no ja tiez testnem okolo 16, postupne si testiky kupujem nech mam v zalohe 😀 😀

blackswan75
2. okt 2011

@barborabilinova
@saskab vitajte snazilky medzi nami, verim, ze coskoro budeme tehulky 😉

blackswan75
2. okt 2011

@janka9898 naaadherna zmena statusu 🙂 😉

blackswan75
2. okt 2011

@esmemia drzim palceky a verim ze dalsia mrcha nas na peknych par mesiacov opustiii