Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte všetky,taaak ja sa dnes citim veľmi dobre,prsia citim ale slabo a bruško tiež nič. Ale som veľmi zvedava ako dopadnem tento mesiac. Prajem vám krásnu nedeľu 🙂
tak my sme snazilkovali v nedelu rano kedze ovulka ma byt v utorok, a v utorok ju este poistime, necham tym potvorkam aby sa zregenerovali, tiez kazdy den by sa nemalo, ja mam mrsku dostat az 19 okt, tak dufam , ze nepride...... 😝 , ako sa vam darilo snazilkovat??? uvidim, ale budu pocity...... ale myslim si ze sledovat by som sa asi nemala, v kazdom pripade, budem mat v praci roboty vyse havy a aspon, nebudem na to mysliet 🙂))
ahoj mozem sa k vam pridat my sme sa s manzelom zacali snazit tak pred dvoma mesiacmi este pred svadbou ale zatial nic a teraz po svadbe ideme o dusu snazilkovat :D
@minusko tak to sme na tom fakt podobne 🙂 ja tiez uz len nejaky ten vytok, a pobolievaju ma prsia ale uz nie tak hrozne ako v stredu. tak este zhruba 9 dni a uvidime 😉 tento cyklus je taky divny, ze este aj mrche sa nakoniec potesim 😎 totiz, aspon budem vediet, ze je vsetko v poriadku.
@barborabilinova jasne, len sa pridaj 😉 vitaj medzi nami 🙂 ktory den cyklu mas?
@blackswan75 My mame tiez snazilkovanie za sebou 🙂 tiez nedela rano a pokracujeme v utorok rano 🙂 preistotu 🙂 Vidim, ze aj mrchu mame (ne)dostat rovnako - ja mam mat 16teho 🙂 tak uvidime... drzim palceky 🙂
@orchis dúfam,že budeš v poriadku a všetko bude tak ako si želáme. My sme boli dnes s malou v parku a pri chôdzi ma pichalo v podbrušku a ked som si ľahla tak ma bolelo ako pri mrche ( pri jednej z tých silnejších). Som zo seba zmätená. Nikdy ma len tak prsia neboleli a ani som necitila podbruško. Len ked som bola tehotná s Nicole Christin. A test si nechcem ešte robiť. Mam ich doma ale nechcem,dufam že vydržím. Počkam aj ja tak 9 až 10 dní
ahojte baby pridávam sa k vám, s manzelom s mne sa zacali tento mesiac snazit o baby 🙂 dufam, ze takto o mesiac to budeme vsetky tehulky 🙂
@barborabilinova
@saskab vitam nove snazilky a prajem skore tehulkovanie
ja uz si musim konecne zmenit status.-)
@barbora21 jeej to vaazne?? No to hy bola aka nahoda? Aspon by sme si navzajom porovnavali tehulkovanie, tak nam drzim obom mooooc palceky
@blackswan75 hej vazne, ale ja to moc nadejne nevidim, lebo je to uplne prvy pokus... takze skor som nastavena, ze nie ale o to viac sa potesim ak ano...len neviem kedy testovat...az v prvy den planovanej mrchy alebo aj skor?
@barbora21 najpresnejsie je v den vymeskanej mrchy. ale vela sa pise ze aj dva dni pred. zalezi podla toho kedy je ovulka lebo 5 dni trva kym sa uhniezdi vajicko a az potom sa zacne uvolnovat HCG
@barbora21 a odkial si?
@blackswan75 no tak testujem 16.10. a uvidim 🙂 Ja som z BA 🙂 a ty?
@barbora21 tiez priamo z BA 😀 no ja tiez testnem okolo 16, postupne si testiky kupujem nech mam v zalohe 😀 😀
@barborabilinova
@saskab vitajte snazilky medzi nami, verim, ze coskoro budeme tehulky 😉
@janka9898 naaadherna zmena statusu 🙂 😉
@esmemia drzim palceky a verim ze dalsia mrcha nas na peknych par mesiacov opustiii

@monika837 to ma mrzí :( ja ju čakám (nečakám) až 13.10 tak dúfam nepríde 🙂 Drž sa