icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
25. máj 2010

wodanka ale neni asi este neprisiel nas cas neboj aj na nas sa hadam ujde 😉 idem uz busat pa

silvia545
26. máj 2010

ahojte baby 😉
ja len tak narychlo,,vcera bola u nas strasna burka 😒 zatopilo nam dom ☹ mraznicka,,chladnicka,,kuchyn.linka a ine veci su v keli 😖 to si nedokazete predstavit,,ja som plakala a nevedela co mam prve robit,,to bolo nieco hrozne ☹ do pol noci sme mali robotu,,ale aj tak sme vsetko nespravili,,drahy zostal doma,,musime vsetko vyhodit von,,gumoliny,,u mami dostala zabrat plavajuca podlaha aj ta je v keli,,ani neviem co este vsetko,,je to hrozne ☹ takze ivf odkladam,,teraz potrebujeme peniaze dat vsetko do poriadku,,,chce sa mi plakat,,vsetko sa namna valíííí ☹ neviem co robit ☹ ☹ ☹

megynka
26. máj 2010

ahoj silvuš, to je strašné ☹ aj u nás bola strašná búrka, ale až takáto nie, no teda, to ma mrzí že méte teraz zasa takéto starosti, je mi to ľúto 😔 čo to počasie do kelu už sa neumúdri?! 😠 u nás zasa od rána leje 😠 silvi pevné nervy a čím skôr nech máte domček v poriadku, ja si takúto situáciu ani neviem predstaviť, by som revala v tom zatopenom dome aj týždeň ☹

lusinkaj
autor
26. máj 2010

ahojte
tak silvi,toto mi je strasne luto ☹ nechcela by som byt v takej situacii....ale neboj hlavu hore,domcek date pomaly do poriadku a urcite ostanu nejake peniazky na ivf...verim tomu,budem na teba mysliet a drzat prsty vsetkyyyyyy 🙂

mne bude okolo obedu volat sestricka od gyn.ze ake su vysledky z krvi lebo zase mi stupli pec.testy ak neklesli zajtra nastup do nemocky,som smutna....ale verim,ze ak tak tam dlho nebudem a pustia ma skoro domov....modlim sa 😵 😅

silvia545
26. máj 2010

kocky tak ja len tak narychlo,,makame od rana uz od 6 som hore ☹ celu noc som nemohla spat,,co som sa stale budila ☹ uz to vyzera o cosi lepsie,,ale este to nieje ono ☹ stale mi je do placu 😢 jedna posrana burka mi vsetko posrala 😠 ideme do obchodu,,lebo este sme sa poriadne ani nenajedli a ani mi moc neberie ☹ cele telo ma bolíííí a este jak naschval som dostala ms 😠

kiara15
26. máj 2010

silvy mojka velmi mi je luto ze vas to takto postihlo ved toto pocasie je uz hruza 😒 neboj vsetko bude ok moc vam drzkam palce nech uz mate od toho pokoj ☹

lusi ako dopadli vysledky??dufam ze si ok??? 😉

martineluska
26. máj 2010

ahojte silvi hruza dufam že sa rychlo dáte do poriadku 😒 lusi škoda že ta pečen neposlucha ale radšej nech si pod dohladom aby ste boly v poriadku 😉 megy , kiari čo novééé? ja mám baby v piatok opu 😅 folíky su krásne dak dufam že budu aj krásne vajká 🙂

martineluska
26. máj 2010

a hlavne dufam že budu aj spermoše ok 😅

silvia545
26. máj 2010

ahojte,,tak sme to pomaly dali do poriadku ako sa dalo 😉 som uplne znicena,,jak lahnem do postele hned bude pomne 😔
pred domom budeme davat pri ceste obrubniky,,aby sa nam ak bude znova taka burka uz voda nedostala 😉 aj susedia to budu robit,,ratali sme to zhruba to vyjde okolo 300eur a este neratam skody co nam to spravilo,,takze peniaze co sme mali na ivf podu tam,,este musime aj mraznicku kupit,,lebo je v keli a na chodbe nam tak steny namokli vodou,,ze nam pada omietka,,je to nieco hrozne ☹

dakujem baby za lutost 😉 lusi myslim na teba a na drobcov 😉

wodanka
26. máj 2010

silvinka no to ma mrzi, co sa Ti prihodilo, ale hlavu hore, za chvilu to date do poriadku a ked budes v pohode a klude tak potom sup-sup na dalsie IVFko 😉

megynka
27. máj 2010

dobré ránko babule
ja totálne nič nestíham, tak vás aspoň pozdravím, zajtra mám dve skúšky v ZA a v sobout jednu v BB, už som ulietaná jak blázon nestíham sa učiť, v práci máme kontrolu z BA tak ešte nervy naviac, včera som rovno z práce letela na prípravu k adopcii, no nestíham, ale skupinová príprava nám už skončila a teraz budeme chodiť už individuálne, zajtra mám dovolenku, no a 1.6. - na deň detí si ideme konečne pre recepty na ivf, len ms ešte nikde, minulý mesiac prišla o týždeň skôr a tento bude ako naschvál asi meškať
silvi už je dúfam lepšie
ahoj wodanka, kiara,marti, lusi 😉

silvia545
27. máj 2010

dobre ranko 😉
megy vyspala som sa uz lepsie 😉 nechcem nato uz ani pomysliet ☹ len ma serie to ze nam asi na ivf nezostane,,aj ked nieco tak to nebude stacit ☹ asi si budem musiet lieky zohnat v teme mam nemam ☹
megy nech ti skusky dopadnu na jednotku 😵

marti tak zajtra uz budes mat potom 😉 a uz len nech sa drobcekovia pekne uchytia a zostanu tam celych 9 mesiacov 😵

megynka
27. máj 2010

marti zajtra držím palce 😉 🙂 😵

silvi peniaze boli a budú, tak si skúste požičať a potom vrátite, ale teda len ak sa na to ivf cítiš a ak chceš do toho ísť teraz

silvia545
27. máj 2010

megynka moja hrozne rada by som do toho isla teraz,,ale necitim sa na to ☹ najskor musime dat vsetko do poriadku,,hlavne aj ja,,lebo teraz nemyslím zas na nic ine,,len aby uz neprisla taka burka ☹ najskor urobime tie obrubniky a potom dat do poriadku steny 😉 dnes ideme pozriet material,,kde je lacnejsí,,treba strk,,piesok,,cement,,obrubniky,,mraznicka,,farby na malovku,,ideme ma porazit 😠 peniaze pozicat to bude tazke,,vies mi ked mame tak dame a ked potrebujeme pomoc tak neni nikoho ☹ mozna to poznas aj z vlastnej skusenosti 😉

martineluska
27. máj 2010

ahojte silvi neboj všedko bude v poriadku date si domček do poriadku a potom šup do ivf . hlavne musiš byt v pohode 😉 aj psychická pohoda je velmy doležitá 🙂

martineluska
27. máj 2010

baby začinam sa bát ak to zas nevíde tak ma už porazý 😕

silvia545
27. máj 2010

ahoooj marti,,mas pravdu musim byt v pohode,,dam sa do poriadku,,ale aj tak by som to uz v juni nestihla,,lebo vo fc beru baby ktore maju ms do 9.6. a mne pride okolo 24,,tak aj tak by som to musela odlozit 😉

marti verím ti kazda sa urcite bojí,,hlavne na to nemysli,,mysli na babatko ktore príde 😉 ako sa hovorí do tretice vsetko dobreeeee 😵 budem mysliet na teba 😵

megynka
27. máj 2010

marti neboj musíš byť tehotná, inú možnosť si ani nepripúšťaj, ja mám tušáka a to obrovského že sa nám to podarí 😉 🙂

silvi, jasné, daj si všetko do poriadku a ukľudni sa možno sa to malo stať a oddialiť to vaše ivf kvôli niečomu, neboj všetko je tak ako má byť a všetko sa deje pre niečo, možno si ešte nemala teraz ten správny čas na ivf a keď dáte domček do poriadku, potom to príde 🙂

martineluska
27. máj 2010

megy silvi ja strašne verým že sa nam toto kolo všedkým podarý ale jak sa to približuje tak aj adrenalín stupa v mojej krviiiii 😅 sestrička mi včera hovorila že maju teraz vela tehotné že sa darí 🙂

martineluska
27. máj 2010

moj muž je taký zlatý teraz to cele prežýva ako keby som už bola tehu 😅 chuda moje dufam že sa zas nesklame 😝

martineluska
27. máj 2010

no baby práve ma vytopila pračka mam riadne nervy 😠 už len to mi teraz chybalo 😅

kiara15
27. máj 2010

pekny vecer vsetkym 😉 marti veru musis verit ze sa to podari a hotovo 😉

dnes sme mali stretko s inej temy bolo super tak sme si dobre pokvakali 😉 😉

silvy nezufaj si myslim ze vseko sa vyriesi aj samo 😉 ale drzkam vam palce

martineluska
27. máj 2010

no pišem si tu sama zo sebov ale nevadí 😅 zajtra dam vediet čo nové dufam že nebudem vracat z narkozy 😝

martineluska
27. máj 2010

kiari ahoj veríííííme 😀

kiara15
27. máj 2010

marti zajtra ti drzkam palceky nech je co najviac a najkvalitnejsiich vajok!!!!!!tfuj tfuj tfuj pre stastie 😀 😀 😀 😀

martineluska
27. máj 2010

dakujeeeeeeem 😉

megynka
28. máj 2010

ahojte 😉
dnes je u nás konečne krásne, ráno som bola v solárku a potom s hafanom u vetíka, celú noc chúďa vracala a ešte má aj poranenú papuľku už asi dva týždne a nedá sa jej to akosi liečiť, no a za hodinku bežím do ZA na skúšky, ani som tie skriptá nedočítala, proste fakt nemám čas

marti ale na teba som dnes myslela 😉 zdravím všetky a večer kuknem čo máte nové 🙂

no a mne vychádza začiatok stimulky na 12.6., ms dnes dorazila

silvia545
28. máj 2010

ahojte 😉
megy aj u nas je zatial slniecko 😵 ale hlasia burky aj na zajtra 😉 a co sa stalo megynke,,ked ma poranenu papulku ☹
drzím ti palce,aby si skusky spravila na jednotku 😉 ty to zvladnes,,ved si nejaka ucitelka 😉

megynka
28. máj 2010

ahoj silvi, neviem od čoho to má, len som si jedného dňa všimla že má spodný pysk krvavý a stále jej to mokvá a nelieči sa lebo to má v záhybe a ešte prekryté vrchným pyskom, dal nám na to nejaký gel na dezinfekciu a proti zápalu a povedal, že sa to bude horšie liečiť na takom mieste, ale nemala by to mať žiadnu infekciu ani kožnú chorobu, vraj to na to nevyzerá, tak uvidíme a vy ako? aspoň sa vám trošku teraz vysuší domček, len aby nepršalo, nech to vydrží aspoň zajtra

silvia545
28. máj 2010

megy veru,,nech len svieti,,aby sa to vysusilo 😉
megynka si hadam poskodila papulku asi od toho co obhryzala steny a nabytok 😉