Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
megy to ani lieky ti piostovna nepreplatila??
preplatila ale len časť, inak by stáli viac, len za menopur sme dali 270 €, ostatné by bolo skoro zadarmo 🙂
mgy takze lieky nesli dole co??a kolko dni pichavas??
asi nie, ale gonal bol ešte drahší, menopur je trošku lacnejší, tak sme ešte ušetrili 😀 začínam brať proveru 12.6. a potom 19.6. bude prvá injekcia Diphereline a potom sa uvidí kedy začnem pichať aj Menopur
ahojte...
megynka budem drzat palce, aby to teraz vyslo 😉
ahoj wodanka, ďakujem... vy ešte neviete kedy do toho pôjdete?
este sme sa nerozhodli, ale asi az niekedy po lete... nejako som este nenie presvedcena, ze je spravny cas ist to skusit znova
dobré ránko 😉
tak to je ono wodanka, presne, musíš byť presvedčená že je na to ten správny čas,radšej počkať 😉 🙂
baby toto počasie už nie je normálne 😠
silvi, marti, kiari ahojte 😉 lusi ahooooooooj 😉
ahojte krasky moje 😉
megy veru,,nejako dlho cakam na vysledky 😖 toto mi uz nejde do hlavy,cakam kazdy tyzden a nic,,aj sestricke som volala a vysledky este nie su 😖 tak si myslím ze sa niekde stratili,,dnes uz bude tusim mesiac co mi robili vysetrenia 😉
kiari ahoj mojko 😉 aj u nas stale prsííííí 😠 co sa dalo sme dali do poriadku,,ale steny mame este viac navlhnute ako boli ☹ niekde su az na 1 meter mokre,,a omietka sa pomaly oduva 😖 takze bude dost roboty,,keby aspon uz neprsalo a svietilo slniecko,,aby to vyschlo 😉 zapali sme aj kurenie,,nech to pomaly schne,,ale nic moc 😖 ta zem je taka namoknuta,,ze uz nestaci vpit do zemi,,ked stale prsí ☹
marti ako sa nam mas 😉 suhajko sa urcite drzíííí 😵
sony ahoj 😉 mas pravdu,,nic ine nam nezostava,,len verit 😵
ahojte moje ja len na skok idem do prace 😉
@silvia545 u nas dnes vyzera snubne uz aj slniecko vyslo ale este uvidime do vecera ale na vikend hlasili celkom fajn pocasie 😉
@megynka myslela som kolko dni pichavas menopur ?,ako pry prvych stimulkach lebo ja som pichavala cirka14dni. 😉
@wodanka ja tiez az po lete tak sa isto stretneme v heliku 😉
marti ako sa vodim bobacik poslucha?? 🙂
kiara aha, no tak tých 14 dní to asi bude 😉
ahojte 😉 zatial som v pohode ale nervy už začínaju pracovat 😅 radšej idem dnes trocha do roboty lebo od nudi len rozmýšlam ...je tam.... nieje tam..... je tam.... nieje tam.... 😅 😅 😅 na zblaznenie toto čakanie.toto je najhoršia fáza celeho ivf 😝
marti - neboj sa všetko vyjde a určite tam chrobáčik je.... 🙂 🙂 🙂 hlavne treba byť kľudným, ja viem že sa tieto veci ľahšie píšu ako prežívajú, tiež čakám ako sa náš bojovníček do zajtra vyvinie a či ho bude možné transferovať...... to sú nervy a ďalšie sú tie ktoré prežívaš teraz ty - či sa zahryzne.......
držím palčeky, ale jeden určite nabral všetku kvalitu a bude sa držať ako klieštik
veľa šťastia 🙂 🙂 🙂 🙂
dakujem sony, dufam že ti krpca vložia 😉 a potom budeš prežývat tie nervy čo teraz ja 😀
marti, sony držím vám hrozne palce 😉 sony ty máš mať už zajtra ET? tak nech to super dopadne 😵
baby konečne u nás vykuklo slniečko 🙂 ja sa tak teším na tú stimuláciu, že tie lieky asi začnem brať hneď , už sa nemôžem dočkať, radšej som si ich ešte nemala nosiť domov 😀 😀 😀
silvi ozaj megy nám už dlho nič nevyviedla 😎 tak dúfam, že si to teraz nepokazí, keď ju tak chválim 😅
marti - tak dík, aj ja dúfam a je jasné, že sa tým nervom nevyhnem ( po troch rokoch snaženia, aby bolo všetko dobré ).Pekne sa staraj o toho Vášho drobčeka 😉 😉 😉
megy - ďakujem - áno, ak pôjde všetko dobre a bojovníček zabojoval ( stále naňho myslím, aby bojoval a bol krásny ) tak by sme mali ísť zajtra, alebo najneskôr v piatok na transfer, booože nech to všetko dobre dopadne, lebo neviem ako nazbieram silu na ďalší boj, obdivujem ťa, ale čo nám iné zostáva.....
Som rozmýšľala, že to bude malý/á februárovka/februárovček. kedysi sme riešili čo by sme chceli, ale teraz.... len nech to bábätko je a je zdravé......
prajem nám všetkým veľa šťastia, lebo ho potrebujeme 😉 😉 😉
megy - ozaj už si si rozložila "lekárničku"?
sony, som to mala uložené včera cez pol postele 😀 sa bojím trošku tých veľkých dávok menopuru, 300 jednotiek na začiatok je dosť ale keďže tak usúdili asi mi nič iné nezostáva, FSH som mala v HP raz tak zvýšené ako je normál a to znamená zníženú funkciu vaječníkov, tak aby ich hneď na začiatku naštartovali, tak budem mať konské dávky 😒 strašne sa bojím, čítala som tu tiež že jedna kočka mala FSH normálne zvýšený na 12,5 a nedopadlo to dobre a ja som mala už 13,5 ☹ vyzerá to že moje vaječníky idú do prdelky ☹ ale lekár povedal že to môže byť aj tými predchádzajúcimi ivf tak uvidíme 😒
megy - ja som mala zo začiatku 150iu, potom 187,5 a na konci mi zdvihli na 225, posledné dva dni ma už bolelo tak brucho, že som sa bála chodiť, čo krok to bolesť, možno ťa na začiatku naštartujú, lebo si myslím že počet folíkov na začiatku je smerodajný a potom ti uberú.... uvidíš......, ale myslím že sme v dobrých rukách 🙂 🙂 🙂 zajtra ti o tom budem hovoriť......
megy lebo ja vzdy picham14dni a 225jednotiek cele tie dni 😉
sony drzkam ti tiez palcek nech drobcek zabojuje 🙂
bože zas pršííííííííííí 😝
baby veď to Slovensko bude asi za chvíľu pod vodou, kukám správy a to je hrôza 😔
megy mas pravdu to je hroza 😲 my kazdy den cerpame vodu zo sachty a zo studni,,do rana natecie zas ☹ rano cerpame znovu,,vecer znovu ☹ ja som uz z toho taka vycerpana,,nic ma uz nebaví ☹ tie spravy boli ozaj hroza,,to vsetko sa deje v okoli Nitry,,aj ja som z okolia Nitry a tento rok to postihlo nas ☹
ahojte lusi je ešte stale v nemocnici? 😕
ahojte 😉
marti lusi je este asi v nemocnici ☹ inak by uz napisala ze je doma 😉 a ty ako sa mas,,chrobacik je v poriadku 😵 aj citis nejake zmeny 😵
ahoj silvi 🙂 akurat ma bolia bradavky inak nič ale to može byt aj z hormonov čo do mna napchaly 😝
aj mna boleli,,este sa mi tocievala hlava a byvalo mi zle uz od 2 dna po ET 😉
ahojte,máme doma bojové podmienky, v sobotu prídu robiť vstavanú skriňu a tak som tú starú vypratala a mám veci po celom byte, už nech je sobota lebo...
marti opatruj sa a odpočívaj 😉
silvi tie záplavy to musí byť fakt hrôza, ja mám bordel v byte a som z toho na nervy a čo potom tí chudáci ktorých takto vytopí, to by ma asi porazilo, ani tebe teda nezávidím, sa narobíte kým to dáte do poriadku, fakt to musí byť hrozné

ahoj kiari 😉 za pieky sme dali 300 €, ale bolo tam všetko, Provera, Diphereline, Menopur, Pregnyl, Utrogestan a striekačky a injekcie, komplet výbava, zajtra dám foto, keď som to vyložila bolo toho cez pol postele 😀 😀 😀