icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

megynka
8. jún 2010

silvi tak si oddýchni, ja ťa obdivujem, ja by som z toľkej roboty bola na nervy, no megy už dlho nič a teraz jej zasa šiblo, ja už aj prestávam veriť že ju to raz prejde, ale budúci týždeň pôjdem už ne pn tak to už prestane 🙂

kiara15
8. jún 2010

ahojte bambulky 😉

ved prave preto som sla ku doktorke aby to vytiahol odbornik 😒 ale budem kukat ake to ma a uvidime 😉

silvy veru ty len na tej zahradke ale ja by som mozno bola taka ista keby som mala zahradu 🙂

megy no megynka mala veru stastie ze ju volade neslahlo??? 🙂
lusi drzkaj sa ako sa mate???

marti zajtra testik booze nemozem sa dockat 😉 😉 😉

kiara15
8. jún 2010

Vidim ze uz vsetky spinkate tak dobru!!!!!! 😔 😔 😔 😔

silvia545
9. jún 2010

krasne slnecne ranko prajem 😉
u nas je nadherne,,slniecko svieti 😵 dnes mam na plane prat 😉
baby ja keby som bola sama,,tak asi kaslem na zahradu 😀 ale mama,,tej to neda,,viete starsí clovek,,oni boli zvyknuty makat v zahrade az do unavy 😒 tak po tichu nervacíííím 😀

marti cakame na vysledok 😉 drzíííím palce 😵

megynka
9. jún 2010

dobré ránko 😉
silvi dnes len oprať a potom oddych 😉 ja keď prídem z práce, pôjdem umyť ešte jedno okno a operiem záclony a zajtra mám dovolenku,aspoň sa vyspím zajtra 🙂

marti držím palce a daj vedieť, myslíme na teba a chceme foto s / / 😵

martineluska
9. jún 2010

takže test negatívny 😠 baby ja pravdepodobne nepojdem v lusinkiných šlapajách. už ani neviem byt smutná. v piatok ešte spravým test aj ked už nedavam tomu šancu 😔 na krv idem až v pondelok.

megynka
9. jún 2010

och marti, tak ešte vydrž, a ako sa cítiš?, no plne ťa chápem že už nedokážeš byť ani smutná, po treťom ivf som to už nedokázala ani ja, len som si vtedy povedala, fajn a už nikdy viac a pozri prešiel rok a skúšam zasa ale teraz už naozaj naposledy, marti ale ja budem smutná ak nebudeš tehu, lebo ja som ti to tak veľmi priala 😔

martineluska
9. jún 2010

megy človek sa napchava hormonmy jak keby to boly cukríky a potom výsledok? zas 3 kila navyše a tehu žiadne 😔 už nevladzem musím schudnut aspon 15 kíl a potom sa rozhodnem že čo dalej 🙂

megynka
9. jún 2010

najlepšie je dať si pauzu a veľmi o tom teraz nerozmýšľať, ale veď ešte dokiaľ nič nepotvrdil test z krvi, tak ešte treba dúfať aj keď je to ťažké, viem to veľmi dobre z vlastnej skúsenosti

sony44
9. jún 2010

martineluska - nebuď smutná, ešte nie je nič stratené, na ktorý deň si testovala? 10-ty, tak ešte majú // šancu do 14 dňa vyskočiť, veeerr 🙂 🙂 🙂 a ako megy píše, až krvička je rozhodujúca...........
je to ťažké, ale čo nám iné zostááááva - čakať a veriť, že to šťastie príde 🙂 🙂 🙂 drž sa

lolittka
9. jún 2010

dievčatá, k tým dvom čiarkam-v minulom tehotenstve sa mi ukázali test pozitívny až na 40.deň cyklu(ani na 31., 33., v 37.DC jemnulilinký tieň nad druhou čiarkou), v tomto sa mi test ukázal na 30.DC.
takže tak.. 😉

megynka
9. jún 2010

lolittka, dík, presne toto martineluska potrebuje, takúto podporu 😉 🙂 a my všetky vlastne tiež, takže marti hlavu hore ešte nie je nič stratené 😵 poď sem rýchlo a čítaj čo ti napísala lolittka 😉

lolittka
9. jún 2010

🙂 😉 😵 😀

silvia545
9. jún 2010

marti este fakt nieje vsetko stratene 😉 pockaj do krvicky a budes vediet na com si 😉 verím ze ten test bol urcite zly a krv bude pozitívna 😵 drz sa 😉

martineluska
9. jún 2010

🙂 baby ste zlaté dakujem za podporu pokial nieje krvička tak ešte dufam 😉 len ma to ráno tak dorazilo už som to ako tak predýchala. manžel rýchlo ten test zahodil 😅

martineluska
9. jún 2010

lolitka a ten sarapis skusim ked to bude negatívne lebo mám hrozne nepravidelný cyklus odkedy chodime na ivf 😝 tak snád mi to pomože.

lolittka
9. jún 2010

martineluška, veď skús, za to nič nedáš.. 😉 držím palce
aj všetkým ostatným 😵

kiara15
9. jún 2010

marti ☹ ☹ ☹ ale este je nadej este mohlo byt skoro 😉

megynka
10. jún 2010

ahojte 😉
dnes som hotová, od rána od piatej som sa zastavila až teraz, takže ráno som ešte umyla jedno okno, potom dožehlila tú kopu prádla, potom sme išli asi na hodinku so psom na prechádzku, potom do mesta na nákup, potom sme začali prerábať komplet akvárko, lebo nám nejak odchádzali rastliny a ja som usúdila že to bude zlým dnom, tak sme museli všetko vybrať a začať nanovo, boli to nervy a čo je najhoršie dve rybky to neprežili ☹ potom sme leteli na psychologickú prípravu a keď sme prišli ešte sme dorobili akvárko a ešte som povysávala a umyla podlahy a zapla pračku a už pomaly odpadávam, no proste úúúúúúžasný deň.....uf

kiara15
10. jún 2010

ahojte srdiecka no ja som zase mala v praci perno som dorobena ako pes asi5tovarou a k tomu zakaznici mam dost utahana som ako ho...... 😀 chvala bohu ze zajtra piatok 😉

martineluska
10. jún 2010

ahojte ako sa mi máte? lusi ešte stale nieje doma? 😕 inak dnes som čítala že celine dion bude mat dvojičky podarilo sa im 6 te ivf 😅 bože silná to žena ja so bola 3 krát a už mám dost 😒 jaaaaaaaaj a tam prachy nehraju žiadnu rolu 😠

martineluska
11. jún 2010

ahojte baby dnes som si zas spravila test a mi z manželom tam vydíme tienik 😅 ale fakt slabííííííííííííííííí velmy, takže nadej umiera posledná 😉

lusinkaj
autor
11. jún 2010

ahojte,ani vas necitam popisali ste toho velaaaaa 🙂
uz sme doma,ale este jedne vysledky budu z krvi ale to si uz zavolam sama..... 🙂
ale nechce sa mi vobec sediet pri nete....
marti drzim prsty,aby hcg bolo vysoke 🙂 aj vam baby ostatne drzim prsty 🙂

tak sa majte pekne...ved niekedy pridem sem kuknut ako sa mate 🙂

megynka
11. jún 2010

ahojte 🙂
marti tak super, tak dúfam to konečne začne a rozbehne sa tehuľkovské obdobie...huráááááá, teším sa s tebou a držím palčeky 😵

martineluska
11. jún 2010

ahoj lusi konečne si doma . aby si bola v obraze moja vložily mi len jedno 6 bunkove babetko lebo som mala málo vajok a oplodnilo sa len jedno vajko ktore mi na 3 den vložily. na 10 den testík negatívny a dnes 12 den veeelmiiiii slabá druha čiarka tak dufam že sa len neskor uhniezdilo. v pondelok krvička. 😅 aaaaaaaaa teraz začína stimulku megy takže ideme držat palčeky 😉

martineluska
11. jún 2010

megy aspon sa mi vratila chut do života aj ked to ešte nič nemusí znamenat 😅

megynka
11. jún 2010

marti neboj, musí to znamenať len to že si tehotná 😵 ja som sa dnes zasa vytočila v práci, ja som normálne v poslednej dobe pochodujúci uzlík nervov, musím sa dať do kľudu lebo takto sa mi to ivf nepodarí, tak som hneď volala doktorke že budúci týždeň v utorok si prídem pre pn, dúfam že nebude robiť problémy, lebo mi to dnes zdvihla sestrička a moc sa so mnou ani nebavila, len že aby som prišla v utorok, ale tak mali asi veľa roboty a nemala čas ma počúvať, musí mi dať tú pn lebo inak sa neukľudním a ja fakt teraz poterujem vypnúť, ono sa to povie že robím v kancelárii, že jednoduchá práca ale vytočená som denne, možno by som bola v menšom strese keby som denne makala niekde na poli

silvia545
11. jún 2010

ahojte kocky 😉
lusi ahoooooj tak uz si konecne doma 🙂 len pekne oddychuj a staraj sa o drobcekov 😵

megy tak uz ides nato 😉 drzííííííííííííím ti veeeelmi palce 🙂 kasli na pracu,,zbytocne sa nestresuj,,teraz potrebujes klud 😉

marti no vidííííís,,ja som vravela ze este nieje vsetko stratene 😵 😵 😵 ty nasa buduca tehulka 🙂 drzíííím ti palce aby ta ciarka este viac zosilnela 😉 este budes testovat 😉

martineluska
11. jún 2010

silvi asi budem ešte jeden lebo bola slabučká 😅 aj ked už v pondelok idem na krv ale mam doma ešte jeden testík tak ma páli 😝 😀

silvia545
11. jún 2010

marti to ti verííííím 😉 ja by som dlho nevydrzala,,a testovala by som rano,,naobed aj vecer 😀