Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Lusi ano beriem kyselinu listovú 😉 kedy prides,,vtedy bude,,hlavne ze prídes 😀
To by bolo ine stretko ze??joj ako by som vas rada poznast 🙂 🙂
kiari ahoj kedy ides na kontrolu??
@zlatanka30 v soboty a ty??
ja som bola dnes
@zlatanka30 a ako si dopadla a co ti povedali???
ze je to v poriadku sliznica nizka mam sa setrit . 😀 som mu vravela,ze dekac ma stipe tak povedal,ze si ho dobre picham.
tak kocky,,pekne som si pospala,,hodinku a pol 😉 viete co sa mi snivalo????Lusi 😀 ja s Kiarikou a este dve baby,,ale to neviem kto bol,,len viem ze boli tiez na ivf sme ta isli pozriet do Kosíc 😀 ale vobec sme ta nenasli 😠 no mozes mi povedat,,naco sme sa tam trepali 😀 😀
@kiara15 Ty byvas priamo v Prievidzi?
@silvia545 Tak Sivii dobre ranko, mna az teraz zacalo nejako lamat tak neviem ci si tiez nepojdem troska zdriemnut.A ty si ako ja aj mne sa stale sniva. 😀
@belisima10936 😀 tebe dobru noc 😉 som zvedava,,ktore mesto navstívis ty 😀
@silvia545 Ajoj ja som si nepospala, nakoniec som odolala, len som telkosila ale vecer sa mi bude urcite nieco snivat, ja keby mam zapisovat vsetky svoje sny takby som uz mala aj zopar knih vydanych 😀 , ale najviac sa mi paci ked po nociach (akoze v sne ) chodim po dovolenkach, potom moj muz ma len hresi, ze chodim bez neho 😀 A ty si co robkala zvysok dna 😎
@zlatanka30 tak super aj mna dnes obydve stipali som mala take stiplavky dnes 😉
@belisima10936 ano som s PD preco??no citam ze aj ty si to je nahoda??, 🙂 🙂
@silvia545 ten sen veru nedopadol ako mal 😀 ale skutocnost bude ina si myslim 😉 😉 urcite by sme ju nasli 🙂
lusiiiiiiiiii už dlho sa nebudeš nudit moja 😀 silvi v tom sne som iste aj ja bola 😉 aspon dufam 😎
silvi testík kedy bude? v nedelu by si už aj mohla 😀 pokušam čo?
@kiara15 Ja som citala ked si pisala, ze si z Pd tak ma len zaujimalo ci si priamo z Pd alebo byvas v blizkosti, lebo aj ja som z Pd ja byvam na Mladezi (v meste za sudom) . Zajtra ides na kontrolu pravda tak silno drzim palceky aby kontorla dopadla ok. 😵
@belisima10936 No ja byvam na zapotockach 😉 a zajtra veru idem uz som stoho nervozna neviem ci aj zaspim 😒
ahojte,vcera som prisla domov o 22:30h muz prisiel rovno z roboty z poobedna.po mna z autom 😀 🙂
dufam,ze tieto dve dni su moje posledne 3v1 😉 a v pondelok sa ozviem kedy sekcia...lebo ma urve 😝
ahojte baby,,prajem krasny víkend 😉
kiara15 uz cakam na dobre spravicky z kontroly 🙂
belisima10936 😀 sranda a ktoré krajiny si uz precestovala 😉 vcera som uz len polihovala,,nejako blbol net a dlho to nacítavalo 😠 tak som pozerala tv 😉
Lusi,,tak si si pekne poklebetila,,len to vyuzi,,lebo potom uz nebudes mat tolko casu 😀
marti jaaaj testík 😀 ked ja bojííííím 😲 ani kupeny este nemam,,uvidím do pondelka a ked nic tak asi kupim a vyskusam 😉
dnes mi je nejako od rána na figu 😖 hlava sa mi potáča a nohy mam akési slabé 😖 brusko pobolieva,,dnes prelezím cely den v postely 😉
@silvia545 no uz som prisla sama som zo seba prekvapena uz v pondelok idem na odber dnes este pregnyl vecer a pondelok nastup taka som rada ze sa to nepretahuje sa to urychlilo ani neviem ako??Hlavne mi doky v stredu hovoril ze odber v pondelok nepripada do uvahy a aha foliky sa asi nastvali 😉 😉
@kiara15 No vidis tak to je super,ze uz v pondelok ides na odber , velmi sa tesim za teba lebo sa uz pomalycky blizis k svojmu cielu 😉 silno drzim palceky, aby si ich mala co najviac zrelych a koko ich asi budes mat?
@silvia545 precestovala som uz vela ( vo sne), ale nepamatam si nazvy, ale viem ze som bola aj vo Finsku 😀 😀 😀 a bola som nestastna lebo tam napadlo vela snehu a ja som sa chcela opalovat 😎 Ja som vcera cely den stravila na nete, ale tiez mi isiel pomaly. A ak si urobkas testik daj hned vediet a nezabudni, ze v ktorej lekarni ho budes kupovat 😨 , lebo potom tam pojdes kupit aj mne 😀 😀 😀 a silno drzkam palceky
@kiara15 no supeeeer 😵 a kolko mas folikulov,,to sa museli ale riadne nastvat,,ked to tak dobehli 😀 drzím palceky nech je dobra uroda 😉
@belisima10936 😀 tak niekedy sa dohodneme a budeme cestovat spolu,,aby si nebola sama 😀 😀 😀 dnes ma pobolieval lavy vajecnik ,,konecne prestal a jak naschval ma zacina boliet pravy 😀
baby co budete zajtra varit,,dajte typ,,mne uz dochadza fantaze 😉
Ahojte 😉
@kiara15 v pondelok držím palce 😵
@silvia545 tak ako, bubáčik sa drží? dúfam, že áno 😵
u nás bolo dnes ešte pekne, tak sme si užili dve vychádzky s Megynou, teraz som dopiekla len taký obyčajný jablkový koláč z lístkového cesta a inak nič....upratovala som už včera 😀
@lusinkaj držím palce a nech už máš babuľky pri sebe, teším sa na prvé foto 😵
krásny večer všetkým 😉 🙂
@silvia545 A to by bolo fajn keby sme po nociach cestovali 😀 ja idem zajtra piect maso , s kapustou a s knedlou uz teraz mam nan nesmiernu chut 😝 mna zasa trapi mrcha, nie a nie prist a uz sa zacinam bat ze sa nieco deje 😒
peknu nedelu prajem 🙂
co dnes varite,silvi kedy testujes??? 🙂
ahojte,peknú nedeľu 😉 no u nás pršíííííííí, ale nevadí 🙂 my sme len na rýchlo dnes upiekli kuriatko 🙂 a spíme celý deň 😀

baby moje zlate ja som z KE 🙂 cize neviem kedy by som dosla k vam 😀 ci este dnes 😀
silvi beries nejake vitaminy kys.listova atd?ty kiari?