Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
silvi nie,to je este skoro ...sem tam ma pobolieva brusko,ale inak vsetko je tak ako predtym... 😨
ta to co to tu je..nikto nikde 😖
ahoj lusi 🙂
marti a ty kde sa flakas???
😀 včera sme boly na dedine do večera a dnes ma mužik len teraz pustil k pc aj to frflal že má rozohratu hru 😝 ako sa máš?
mam sa fajn...ta musis si kupit aj ty pc alebo daj mu zaracha 😀
a teraz pečiem babovku 😀 tak dufam že mi nezhorí 😅
posli aj mne.. 🙂 davaj pozor nechcem zhorenu 😀
už by mohol ist do roboty potom by sa mu tu nechcelo tolko vysedavat a hrat sa jak... 😠 no ide mi už na nervy a do roboty ide až 1 februara 🙄 akonahle od pc na chvilu odidem už je tu nasačkovaní 😀 potom ho musim zas odhanat 😀
bola som ju pozriet aste nezhorela 😉 aj tvoj konik ide spomalene? 😠
ta co ma taku dlhu dovolenku???verim ti ja moj muz ale ked poviem ze chcem ist ma pusti bez problemov.... 😵
nutenu dovolenku neprišiel im ešte material na vyrobu tak nevmaju čo robyt 😠
aha,tak to je najhorsie... ☹
jéééé už ide normalne konik doteraz mi nesiel 😀 kedy budeš testovat?? 😅
mne nejak pomaly ide net....jooj neviem to je dilema...asi tak az na 8-10den este skoro kedze len jedno je babo
takže asi v sobotu? dlhšie aj tak nevydržíš 😀 😅 😝 ja by som nevydržala ale ked tak rozmyslam ja som testovala 1 krat na 10 den 😅
no asi tak,nejak vtedy testnem... 😨
ahojte baby,
uz netestujte tolko...mne je potom luto 😢 😢 😢
do frasa volaco je s netom,ledva mi to nacitalo 😠
silvi ja mne strasne pomaly ide... 😠
silvi neboj budes aj ty doraz za nami... 😉
tak babovka je hotová 😀 trocha vela vaječny liker som dala do nej 😒 muž povedal že iste ho chcem opit aby už išiel spat. 😎 silvy možme aj mi testovat 😉 pre istotu aby nam nebolo luto 😅
marti uz si mi poslala???cakam...hej ty ho chces opit trosku aby bolo daco v noci... 😀
marti nam ine nezostava len sa testovat na muzoch 😀
a ked budes lusi posielat babovku,tak to posli obklukou cez nitru...nech si odhryznem 😀 😀 😀
lusi nemožem ti poslat lebo sa ocengáte aj z malov lusinkov a potom vas budem mat na svedomý. už by sa dačo aj patrilo nejake tu-tu mu-tu. možno zajtra dnes sa mi nechce 😎
ty kokso 3 dni sa nacitava.. co maju finito...
pomoooooc tento konik je dnes taky pomalý že ošediviem kým niečo načíta 😠
silvi to najprv mne musi marti poslat ale este nedosla tak neposlem ti... 😀
silvi neboj za chvilu už mi budeme stresovat že kedy testík ale to bude už lusi v 4 mesiaci 😀 a dufam že sa potom na nas nevikašle 😕
baby ta babovka by chutila najskor nejakemu alkoholikovy ja som liala od oka mam dobrý odhad deci je dva deci 😅

tak prijemne posedenie...aspon sa trochu odreagujes...lusi zatial nemas ziadne pocity?