Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Ahojte dievcence 😉 Ako sa mate? Ja este stale cakam na mrchu a tak hadam, ze uz cochvila pride aby som mohla ist na KET 😀 Myslim na vas a stale silno drzim vsetkym palceky 😉
@kiara15 tak ako sa citis? aj si doma alebo chodis do prace?
@belisima10936 tak snad Ti uz konecne mrcha dorazi a sup si po mrazacika 🙂
@silvia545 kedy ides na sono?
u mna nie je nic nove... v nedelu idem na ultrazvuk a krv..dufam len, ze mi tych folikov este nepribudlo 😒 inak sa citim fajn, a zatial chodim aj na 4 hodky do prace, doma planujem byt az od pondelka alebo utorka
@wodanka idem na druhy tyzden bud v utorok alebo v stredu,,ale uz svojmu dr. 😉 v utorok mu zavolam,,ci ma zoberie hned alebo az v stredu 😉 a kolko si mala zatial folikulov,,nech su peknej kvalitky 🙂 😉
@belisima10936 no moja,,ty kde sa flakas 😀 ta tvoja mrska uz hneva aj mna 😀 nie a nie dorazit coooo 😉
@martineluska na krvicku idem18.10 🙂
@silvia545 no vseliak dnes ma dost boli podbrusko a trochu krize tak bojim bojim 😉
@wodanka Veru veru Wodanka ved sa ho uz neviem dockat, momentalne som plna optimizmu ale bojim, bojim, ze ho stratim ☹
@silvia545 Ahoj Silvii, si predstav, ze cely cas som domka, ale tento tyzden som mala same navsetvy lebo som mala narodeninky a aj zajtra oslavujem, len sa nejako nenasiel cas ist sem kuknut. A vo stvrtok som merkovala moje krsniatko Natalku , ma 1 rok a 3 mesiace a je taka nadherna najradsej by som bola keby bola moja, ale vzdy si ju tak pomojkam a ona sa len skeri a aj zajtra pride a tak sa na nu tesim 😀
@kiara15 Kiara uz sa ti to krati 😀 aj budes teda testovat ci ee
Dobré ráno, dovolim si pridať sa k Vám. Som po KET a čakám, že sa moje bábetka sa uhniezdia. Dúfam, lepšie povedané verím, že teraz to vyjde. Prečítala som si niektoré Váše príbehy, kým som sa k Vám pridala.
@ kiara15 ja tiež idem na krv 18.10
@silvia545 dnes uz je to lepsie ale citim sem tam este podbrusko dufam ze to bude ok 😉
@belisima10936 urcite budem testovat ale este sa mi zda skoro asi buduci tyzden 😉
@lora2 a kam chodis do centra??ja helios martin 😉
ahojte 🙂 kiari kolký den si od et? inak držim palčeky 😉
ahojte,silvi ako??tehot.priznaky??? 🙂
zajtra posielaaaaaaaaaaaaam.....a nech pekne priberas aby brusko v nich pekne vyzeralo 🙂
pekný večer všetkým.. 🙂 ja som bola dnes na kontrole, folikov je príliš veľa, nestačila som ich počítať... ale tých väčších bolo len zopár, tak som zvedavá, koľko budem mať použiteľných vajíčok. Na OPU by som mala ísť v piatok, ale to sa ešte upresní.
A vy babulky sa ako máte, kiara, silvia, belisima?
wodanka ktory lekar mal sluzbu dnes v heliku??
@zlatanka30 dnes tam bol Krajkovič
dakujem
@zlatanka30 mala si tam aj Ty dnes ísť?
mala aspon som si myslela,ze pojdem
@zlatanka30 a preco si neisla? a kvoli comu si mala ist?
myslela som ,ze bude et.ale nie.ale to uz je jedno teraz.v mt som skoncila 😠 😠 😠
@zlatanka30 co sa stalo, preco nebol ET? teda ak chces o tom pisat...
wodanka poslala som ti IP 🙂
@lora2 Ahoj ja sa este len pripravujem na Ket a silno ti dzim palceky 🙂
@kiara15 Ked testnes daj hned vediet, lebo ja ti mam silneho tusaka, ze budes nasledovat Silviu 😀
@wodanka A aku davku si pichas? A aj ti zrejme hrozi hyperstimulacny ci?Aj ja som mala vela folikulov a silno snilno ti drzim palceky aby si ich mala co najviac zrelych 😉
@silvia545 Ahoj etse ti stale chuti tak papat 😀 , len pekne papaj a papaj 😉 . A ako inak ty nasa TEHULKA 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lusinkaj zatial mi je dobre,,sem tam mi zostane zle,,ale nie velmi,,pochvilke to prejde 😉 tak posielaaaaaaj,,budem kazdy den vycakavat postarku 😀
@belisima10936 chutí chutííí,,no budem sa musiet trosku krokit 😀 inak schudla som 3 kg,,ale to tak byva,ze najprv schudnes a potom uz len priberas :
@kiara15 ako sa cítis,,uz sa neviem dockat,,kedy napises ze si tehulkaaaaa 😉 🙂
@wodanka tak supeeeer,,len nech su kvalitne a pekne sa delia 😵
prajem pekný deň všetkým
@belisima10936 ďakujem za povzbudenie.
snažím sa byť pokojná, pokiaľ sa čo najviac oddýchovať,len nech sa ujmu .
@silvia545 blahoželám, tak sa opatrujte.
@belisima10936 teraz si picham uz len 125, ale predtym som mala 150. OHSS mi hrozi a podla dokiho ta horsia forma, tak uvidim. Snazim sa aspon vela pit... Aj prvy krat to takto bolo, vela folikov, ale nastastie som ho nedostala.
@silvia545 no z toho mam najvacsi des, ze zasa nebudu kvalitne a nic nam neozstane..

@martineluska az potom zmením,,dufam,ze bude bit o 106 😉 zas to cakanie je dlhe,,este neviem ani presny termín 😉