icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

gabinkaa
31. okt 2010

@belisima10936 ahoj moja, dnes mi vložili dve embryjká, dúfam, že budú v pohode, lebo ma všetko bolí ešte od toho odberu a dnes poloplný močový mechúr, potom som oddychovala a mala som ho plný a že som to zdržovala ma teraz bolí, som ležala a asi si pôjdem znova ľahnúť

wodanka
31. okt 2010

@belisima10936 ideme tam 18. novembra, tak Vam dam potom vediet co a ako
@kiara15 kedy by si si mala ist po mrazacika?

zlatanka30
31. okt 2010

@wodanka a skor tam nemali termin?

wodanka
31. okt 2010

@zlatanka30 asi nie, vybavoval to manzel a snazil sa dat co najskorsi termin

belisima10936
31. okt 2010

@kiara15 Ja som sa pytala, ze co je to hematologia, lebo neviem co to je. 😒 A ty si si dala robit imunologiu?
@gabinkaa A to ti ich uz aj vlozili? No ty si sikulka, hlavne sa nenamahaj a uzivaj si tehulkovanie a za kolko dni ides na krvicku?

zlatanka30
31. okt 2010

@wodanka u nas to bolo tak isto ja som uz nemala na to silu

gabinkaa
1. nov 2010

@belisima10936 v nedeľu bol vklad, vkladali štvorbunkové embryjká, tak teraz oddychujem, nenamáham sa, len troška zájdem autkom na cintorín, lebo tam mám otca, inak som všetko vybavila v sobotu, aby som sa dnes nenamáhala

wodanka
1. nov 2010

@gabinkaa moc drzim palce, aby Ti to vyslo 😉

kiara15
1. nov 2010

@gabinkaa a tie dalsie 2mas mraziaciky?, 😉

gabinkaa
1. nov 2010

@wodanka ďakujem pekne, neviem čo by som mala ešte urobiť aby to vyšlo, snažím sa byť v kľude a oddychovať, tak uvidíme

gabinkaa
1. nov 2010

@kiara15 nie nemám, zostali mi iba dve embryjká a tie transferovali, ani minule som nemala

belisima10936
1. nov 2010

@gabinkaa silno ti drzim palceky aby sa embryka dobre zahniezdili 😀

gabinkaa
1. nov 2010

@belisima10936 ďakujem, nič iné si ani neprajem, neviem či sa to cíti alebo nie

kiara15
1. nov 2010

@gabinkaa aha no aj mne vybrali 4ale 2mi vlozili a 2zamrazovali

gabinkaa
1. nov 2010

@kiara15 tak si mala šťastíčko, mne zostali dve, ktoré mi vložili, teraz dúfam, že sa ujmú

kiara15
1. nov 2010

@gabinkaa neboj ujmu ved aj ja uz len dufam ze posledna sanca a ze vide 😉

gabinkaa
1. nov 2010

@kiara15 neviem či sa to dá cítiť, niektoré baby písali, že ich pichalo v brušku, tak neviem či mám niečo cítiť alebo si to len namýšľať

kiara15
1. nov 2010

@gabinkaa najlepsie sa je nekontrolovat 🙂 ver tomu 😉

gabinkaa
1. nov 2010

@kiara15 však aj ja si myslím dobre bolo, že dnes bol sviatok, ale zajtra musím do práce, ale nie na dlho, ráno si troška pospinkám

kiara15
1. nov 2010

@gabinkaa drzim palce 😉 😉

gabinkaa
2. nov 2010

@kiara15 ďakujem, potrebujem to, teraz som na seba nahnevaná, som sa potkla, nespadla som, len som zakopla, dúfam, že sa nič zlé neprihodilo

wodanka
2. nov 2010

@gabinkaa len pekne oddychuj.. a kedy by si mala ist na krv?

gabinkaa
2. nov 2010

@wodanka snažím sa oddychovať......na krv idem 10. dúfam, že to nejako vydržím, len neviem či mám niečo cítiť alebo nie

wodanka
2. nov 2010

@gabinkaa snaz sa nesledovat... viem, ze je to tazke, ale kazda sme ina.. niekto nieco citi v maternici, niekto zasa nic a predsa je tehu... takze klud a oddych 😉

kiara15
3. nov 2010

@gabinkaa nehnevaj sa na seba dolezite je ze si nespadla 😉 skus sa niecim zamestnat aby si na to moc nemyslela 😉

kiara15
3. nov 2010

@belisima10936 ako uz mas vlozneho drobceka??nic sa neozyvas co mas nove?? 😉

gabinkaa
3. nov 2010

@wodanka snažím sa nesledovať a samozrejme oddychovať a nenamáhať sa, síce do práce troška chodím, ale keď som medzi ľuďmi tak aspoň zabudnem na to myslieť, ale samozrejme všetko s mierou a myslím, že ísť do práce, keď chodím autkom a pracujem 4 hodinky, doma nepočítam si myslím, že nemôže uškodiť

gabinkaa
3. nov 2010

@kiara15 našťastie som nespadla, ale bolo to kvôli tomu, že som musela do lekárne, v centre mi predpísali aj Estrofen 3 balenia a v jednej lekárni mali iba 2, tak som musela do druhej a vtedy som sa potkla, toto je systém, neviem koľko balení majú z liekov, ale katastrofa, len nás preháňajú

lusinkaj
autor
3. nov 2010

@kiara15 ahoj moja,ako pokracujes??? 🙂
silvi ty ako?tehulkujes... 🙂

kiara15
4. nov 2010

@gabinkaa dvolezite je ze si naporiadku davaj si na seba pozor 😉

@lusinkaj ja sa mam ako tak uz cakam na mrchu a potom zacnem brat lieky na ketko 😉

@belisima10936 co sa deje kde si??