Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@belisima10936 ideme tam 18. novembra, tak Vam dam potom vediet co a ako
@kiara15 kedy by si si mala ist po mrazacika?
@wodanka a skor tam nemali termin?
@zlatanka30 asi nie, vybavoval to manzel a snazil sa dat co najskorsi termin
@wodanka u nas to bolo tak isto ja som uz nemala na to silu
@belisima10936 v nedeľu bol vklad, vkladali štvorbunkové embryjká, tak teraz oddychujem, nenamáham sa, len troška zájdem autkom na cintorín, lebo tam mám otca, inak som všetko vybavila v sobotu, aby som sa dnes nenamáhala
@gabinkaa silno ti drzim palceky aby sa embryka dobre zahniezdili 😀
@belisima10936 ďakujem, nič iné si ani neprajem, neviem či sa to cíti alebo nie
@belisima10936 ako uz mas vlozneho drobceka??nic sa neozyvas co mas nove?? 😉
@wodanka snažím sa nesledovať a samozrejme oddychovať a nenamáhať sa, síce do práce troška chodím, ale keď som medzi ľuďmi tak aspoň zabudnem na to myslieť, ale samozrejme všetko s mierou a myslím, že ísť do práce, keď chodím autkom a pracujem 4 hodinky, doma nepočítam si myslím, že nemôže uškodiť
@kiara15 našťastie som nespadla, ale bolo to kvôli tomu, že som musela do lekárne, v centre mi predpísali aj Estrofen 3 balenia a v jednej lekárni mali iba 2, tak som musela do druhej a vtedy som sa potkla, toto je systém, neviem koľko balení majú z liekov, ale katastrofa, len nás preháňajú
@gabinkaa dvolezite je ze si naporiadku davaj si na seba pozor 😉
@lusinkaj ja sa mam ako tak uz cakam na mrchu a potom zacnem brat lieky na ketko 😉
@belisima10936 co sa deje kde si??

@belisima10936 ahoj moja, dnes mi vložili dve embryjká, dúfam, že budú v pohode, lebo ma všetko bolí ešte od toho odberu a dnes poloplný močový mechúr, potom som oddychovala a mala som ho plný a že som to zdržovala ma teraz bolí, som ležala a asi si pôjdem znova ľahnúť