icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

kiara15
8. nov 2010

@gabinkaa no ja uvidim ako toto dopadne ale v kutiku duse dufam ze ok 😉
@wodanka tak sa riadne do toho chces pustit ale spravne 😉
@silvia545 mrska dorazila dneska sice je taka divna ale hadam to bude dobre 😉 takze dnes som zacala brat prvu tabletku 😉

@belisima10936 ano to sa takto da??to som nevedela 🙂 zajtra ti moc drzim palceky a kolko si mala sliznicu??nepovedali ti??dufam ze zajtra nas aj informujes 😉

kiara15
8. nov 2010

@gabinkaa veru mozno je skoro aj teraz som sa strela z jednou si robila test na 8den a bol neg.a potom si robila na 12 a bol pozit. 😉

gabinkaa
8. nov 2010

@silvia545 už nebudem testovať, v stredu idem na krv a uvidím čo a ako

gabinkaa
8. nov 2010

@kiara15 v stredu idem na krv, tak uvidím možno sa niečo prejaví, už teraz nebudem testovať

kiara15
8. nov 2010

@gabinkaa ja ked ti mam pravdu povedat ja sa bojim vzdy testovat to je moja nocna mora 😒

gabinkaa
8. nov 2010

@kiara15 ja som to teraz vyskúšala, minule som to nerobila, lebo som neuvažovala o tom, že sa to nepodarí

kiara15
8. nov 2010

@gabinkaa no aj ja som krvacala robila si test na 9den a bol negat.a pri krvnom teste som mala este hcg len som to potracala tak tomu som ozaj nerozumela

gabinkaa
8. nov 2010

@kiara15 ja som nekrvácala, takže sa asi embryjká vôbec neuchytili, neviem prečo, či sa zle vyvíjali alebo čo, piatok sobota ma bolelo podbruško ako keby som mala dostať mrchu a teraz ma pobolieva asi pravý vaječník

kiara15
8. nov 2010

@gabinkaa na krvy uvidis ale este to nevzdavaj 😉

zlatanka30
8. nov 2010

@kiara15 kiarka ma pravdu.nevzdavaj to 😉 😉 😉 😉

zlatanka30
8. nov 2010

@gabinkaa prosim este to nevzdavaj kiarka ma pravdu 🙂

gabinkaa
8. nov 2010

@kiara15
@zlatanka30
ahojte dievčatá, snažím sa to ešte nezabaliť, bola som si ľahnúť, lebo mám z toho tuším zimnicu

kiara15
8. nov 2010

@gabinkaa tak pekne lezkaj mozno to pomoze 🙂

gabinkaa
8. nov 2010

@kiara15 idem si ľahnúť a spať, sa mi nič nechce, len sa mi slzy tlačia do očí

belisima10936
9. nov 2010

@silvia545 Tak zelam pevne nervy pri svokre a keby jej muz dohovoril to by nepomohlo? A dnes som dopadla na p...u nas mrazacik sa zial neprebral a s tym som teda vobec neratala, lebo nas este aj embryologicka, ked som bola minuly tyzden na kontrole ubezpecovala, ze je velmi nizka sanca, ze by sa neprebral a stalo sa, Tak som pol dna preplaka, az ma nakoniec moj vytiahol von na prechadzku a tam som to rozdychala.Teraz si musim zavolat do Mt a dohodnut sa co dalej, rozmyslam aj o zmene centra, ale este uvidime.Neham telo aj mysel trocha oddychnut a uvidime kedy sa znova do toho vrhneme.

zlatanka30
9. nov 2010

@belisima10936 mozem sa opytat kde chodite do car??

belisima10936
9. nov 2010

@kiara15 Ano da, povedala, ze ked sa da tak sa nam budu snazit vyst v ustrety. A dnes som dopadla na figu, nas mrazacik sa neprebral ☹ ☹ ☹ a s tym som neratala. Mozno zajtra ak budem mat chut a silu zavolam si do Mt, ze co dalej. Rozmyslam aby nam urobili nejake testy, ved uvidim co nam poradi doktor.

belisima10936
9. nov 2010

@zlatanka30 do Heliosu v Martine

zlatanka30
9. nov 2010

@belisima10936 aj som si myslela aj my sme tam boli na prvom ivf

kiara15
9. nov 2010

@belisima10936 to mi je luto a ani ti nepovedali preco sa neprebral?,boze tohto sa bojim aj ja ☹

silvia545
9. nov 2010

@belisima10936 moja je mi to veeelmi luto 😢 😢 😢 tak velmi si sa tesila,,ze si pojdes po svojho drobceka a toto sa stane ☹ neuvazovala si skusit centra v BA,,asi to budes mat dalej,,ale ja by som to riskla 😉
muzik jej dohovaral presne pred rokom,,na chvilu stichla a zacala zas 😠 ani on sa snou nerozprava,,ale ked mu dojde trpezlivost,,tak potom vybuchne asi aj za mna 😀

wodanka
9. nov 2010

@belisima10936 to mi je luto, ze to takto dopadlo ☹ to bolo Tvoje druhe IVF?

belisima10936
9. nov 2010

Dakujem dievcence, ste vsetky velmi mile 🙂
@wodanka Dakujem aj mne je to hrozne hrozne luto a ano toto bolo moje druhe ivf, pri prvom som Et ani nemala a teraz som sa dostala az ku Ket a opat nic. Zacala som zvazovat Iscare v Martine, ty to tam omrknes a potom das vediet ako sa ti to tam vidi.
@silvia545 Dakujem Silvii. Mne sa v Heliose po pravde paci a oni robili preto vsetko aby bol pokus uspesny , zrejme moje telo a boh si nepraju aby som sa stala matkou, ale ja sa nevzdam a uz opat snorim ako dalej.Ale uvazujem, ze by sme vyskusali Iscare v Martine, ale aj sa bojim vyskusat novu kliniku, lebo v Heliose uz vedia ako reaguje moje telo na lieky a proste uz vedia ako na moje telo a ked by som prisla na novu kliniku tam by skusali nove lieky, ktore nemusia zabrat podla ich ocakavni a ja stratim posledny pokus co mi uhradi poistovna.Takze teraz uvazujeme ci to riskneme, alebo co dalej.Ale ved uvidime, teraz neham telo oddychnut a dovtedy si premyslim co a ako.A k tej tvojej svokre len tolko, ze ked nepomaha ani muzove dohovaranie obmedzte kontakt s nou a ona si hadam zvazi svoje spravanie.
@zlatanka30 A idete tam znova ci idete skusit niekam inam?
@kiara15 Nebojkaj sa, ved hadam obom sa nam to stat nemoze a nepovedali, ze preco sa neprebral ja som potom ako mi to povedala hadam uz ani nevnimala co mi vravi ☹ Ale nevdavam sa , pojdem znova ale dufam, ze do tretice vsetko dobre dopadne uz konecnce, lebo ten treti pokus ak by zlihal uz asi psychicky nezvladnem.

wodanka
10. nov 2010

@belisima10936 viem, ako sa citis teraz, ale ono to preboli, len to chce troska casu. Co sa tyka Heliosu ja som z nich troska sklamana, nakolko nam nevedeli navrhnut ziadne ine vysetrenie, a pri tom ked som pozerala ine centra, tak existuju. Takze to je aj hlavny dovod preco od nich ideme prec, i ked tam toho bolo viac, co sa mi nepozdavalo. Buduci tyzden mame dohodnute prve stretnutie v Iscare MT, tak dam vediet ako sme pochodili.

kiara15
10. nov 2010

@belisima10936 no ty sa mas este mate jeden pokus no ale my uz mam mame posledny a preto sa bojim 😒 dufam ze ozaj zabere 😉

kiara15
10. nov 2010

@belisima10936 ozaj a ake lieky si brala pred ket??

belisima10936
10. nov 2010

@kiara15 brala som Ethinylestradiol a aj utrogestan a kedy ides na kontorlu? a tiez beries lieky? a tak silno silno ti drzim palceky nech aspon vy ste uspesny 😉
@wodanka A chcem sa spytat, ked by som sa rozhodla od nich odist aj im to musim oznamit? A ake vysetrenia myslis ak sa moze spytat?

karlito2
10. nov 2010

ahojte, ak môžem pridám sa kvám pretože si myslím, že patrím aj do tejto skupinky na MK. S manželom sme spolu 9 rokov a o bábenko sa intenzívnejšie pokúšame asi 4 roky. Absolvovali sme 3x Helios a 1x Iscare MT. A najnovšie sme po 5. pokuse v Reprofite Brno, ktorý bol bohužiaľ zase neúspešný. Na tie dve predchádzajúce centrá nemôžem povedať krivé slovo, boli veľmi ústretoví a milí.Brno sme skúsili kôli financiám a soft protokolu, ktorý je lacnejší a menej zaťažujúci hormonálne. Je to ťažké pre nás všetky hlavne na psychiku, to sklamanie človeka ničí, ale viera že sa to raz podarí človeka ženie dopredu.

kiara15
10. nov 2010

@belisima10936 no ja berem estrimax a na kontrolu idem 22.11.tak sa toho vsetkeho bojim 😒 ale tiez si moc zelam abyx to vyslo 🙂

@karlito2 vitaj medzi nami tiez si si toho vytrpela a ak sa smiem spytat aky mate problem??aj vam asi povedali preco tolko pokusov a nic??

karlito2
10. nov 2010

Ďakujem, u nás za to môže asi gentická informácia v spermii, pretože sa embryjko vždy na štvtý deň spomalí. Do tretieho dňa za jeho vývoj zodpovedá vajíčko a potom spermia. V iscare nám robili aj PGDi a tam sa to zistilo, že na vine je najpravdepodobnejšie spermia, ktorá má zlú genetickú informáciu. Aj teraz sme mali transfer na 4. deň embryo malo 2jkovú známku, pretože sa akoby spomalilo vo vývoji.