icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

wodanka
18. nov 2010

@belisima10936 poslala som Ti IP

kiara15
18. nov 2010

@belisima10936 to dufam aj ja 😉
@silvia545 ahoooj konecne si sa objavila no v pondelok idem na kontrolu a tam sa rozhodne kedy vklad ale pravde podobne piatok 😉 😉

silvia545
19. nov 2010

@kiara15 tak uz teraz drzím vsetky prsty,,aby sa embryjko pekne rozmrazilo a potom pekne uchytilo 😉 🙂
ja idem v utorok na krvicku a dufam,ze uz budem konecne vediet datum porodu 😵 pocitala som si to podla tehu kalkulacky a vysiel mi datum 8.6.2011,,dcera je narodena 5.6. 🙂 to uz co by bolo,,keby sa aj toto male narodilo v ten isty den 😀 dcera 18 rokov a dalsie pride na svet 😉

martineluska
19. nov 2010

ahojte kiary aj ja dufam že budeš tehulka veeeeelmy ti to prajem a potom už zostanem z našej štvorky len ja, ale na jar vás dobehnem baby dufam 😅

silvia545
19. nov 2010

@martineluska samozrejme,ze nas dobehnes 😉 ty to pekne ukoncís a dvomi naraz 😀 Lusi to zacala a na tebe je to dokoncit 🙂 tak uz teraz sa pekne pripravuj na dve babatka 😉 😵

belisima10936
19. nov 2010

@silvia545 ahoooooooooj aspon sa teda zabavas cikanim 😀 a papat treba, ved ste dvaja 😉 A my? my nehame telo trosku oddychnut a potom sa v januari objednam na konzultaciu a uvidime ako dalej, a co nam odporucia 😒

kiara15
19. nov 2010

@silvia545 dakujem moc vsak uz teraz mam trosku stresy co a ako?,ze 8.6.moja dcera je tak narodena 😉 pekny datum 😉

@martineluska aj tebe dakujem to je jasne ze nas potom dobehnes 😉

alli1
19. nov 2010

Přeju hezký večer, můžete mi prosím některá poradit co jste brali před KETEM zamražených embrií? Bohužel jsem ztratila rozpis léků a o víkendu se do centra nedostanu, mám doma estrimax, ale v lékárně mi nenapsali kolik jich brát a od kterého dne cyklu. Moc dík za pomoc.

kiara15
19. nov 2010

@alli1 ja berem estrimax 1t denne 7dni od prveho dna menzesu potom na 8den 2t denne a od 15dc zase 1t +utros2x2ale neviem c to mate aj vy tak v centre?,

alli1
20. nov 2010

Moc díky za odpověď, zkusím dat aspoň minimální dávku a v pondělí uvidím jak se do centra dovolám. moc díky

kiara15
21. nov 2010

@alli1 neni zac ked mozem pomozem 😉

wodanka
22. nov 2010

@kiara15 ako si dopadla? kedy ides na vklad? moooc drzim palce nech Ti to vyde, nech prinesies trocha optimizmu spat do tejto temy

silvia545
23. nov 2010

@kiara15 ahoooj 😉 ako dopadla kontrola,,kedy si ides po drobceka 🙂
dnes na 14 idem k dr na kontrolu a krvicku 😉 dufam,ze vsetko bude ok 🙂

kiara15
23. nov 2010

@silvia545 tak kontrola bola super perinka pripravena pre babo v piatok idem 😉 po drobceka 😉

@wodanka dufam ze donesem budem sa snazit ako vladzem 🙂

lusinkaj
autor
23. nov 2010

ahojte,chvilu mam cas babiky spinkaju uz dlhooooooooo tak som nakukla...

@kiara15 velmi ti drzim prsty vsetky ktore mam....z celeho srdiecka prajem aby sa ti uz splnil sen aby sa babo uhniezdilo 🙂
@silvia545 ty sa mas ako moja?tehulkujes?uz si si to uvedomila ze si tehotna???? 🙂
lebo ja som este v soku ze som bola teh.a ze uz mam deti 🙂

silvia545
23. nov 2010

ahojte kocky moje 😉 kontrola dopadla velmi dobre,,drobcek rastie,,videla som mu ocicka,,nostek hubicku,,rucicky,,no proste vsetko,,je to prekrasny pocit,,aj mi slzy vypadli hned ako som ho uvidela,,a baby keby ste ho videli,,co stvaralo 😉 normalne zacalo skakat ,,dr povedal,,ze aha skace ako na trampolíne 😀 nechapala som,,ved je to take malicke a uz takto vystraja 😀 vecer ani nezaspím,,stale ho mam pred ocami,,je to uzasny pocit 😵 😉
@kiara15 tak silnoooo ti drzííím prsty,,aby si aj ty uz konecne zazila ten pekrasny pocit ako ja dnes 😉 po tolkych pokusoch si to uz zasluzis 😉
@lusinkaj uz mi byva lepsie,,aj nevolnosti odchadzaju 😉 konecne 😀 Lusi ja si myslím ze sa mi stale asi sníva,,ze som tehu 😀 asi nebudem tomu verit ani ked to dietatko dospeje,,budem si mysliet,,ze stale snívam 😀

lusinkaj
autor
23. nov 2010

@silvia545 verim ti...ja tiez tak nato pozeram,ako keby som snivala ze ja mam uz deti....strasne som rada ale este sa mi nechce verit 🙂 velmi ti drzim prsty aby si to pekne dotiahla dokonca 😉

silvia545
23. nov 2010

@lusinkaj dakujeeem ti Lusi 😉 a tebe prajem pevne nervy pri 2 krasnych babulkach,,rastu ako z vody,,tusim su kazdym dnom vacsie a vacsie 😉 🙂

lusinkaj
autor
23. nov 2010

@silvia545 dakujeeeeeeeeeeeeem 😉
uz mas brusko??? 😉

silvia545
24. nov 2010

@lusinkaj áááno,,uz rastie 😉 najprv som schudla 3 kg,,teraz stojím na vahe,,ale brusko rastie 🙂 veeelmi mi chutia mandarinky,,musím ich mat kazdy den 😀 ale ti poviem,ze ich zjem poriadne vela,,neviem sa ich dojest 😀 pri dcere som musela mat kazdy den rajciny a banany 😉 len neviem,,co potom,ked skoncí mandarinkova sezona,,na rad pojdu asi v plechovkach 😀 😀

belisima10936
24. nov 2010

@kiara15 ahoj Kiara silno silno drzim palceky aby ti to uz konecne vyslo a kolko idete rozmrazovat?

kiara15
24. nov 2010

@lusinkaj
@silvia545 velmi pekne dakujem vsak mam stoho vsetkeho zmiesane pocity 😉

@belisima10936 diki moc a idem rozmrazovat po jednom 😉

wodanka
24. nov 2010

@kiara15 musia to byt riadne nervy teraz, ale musis byt optimisticky naladena a ono sa to podari, verim tomu 😉 coby som ja dala za to keby nam zostal aspon jeden mrazacik...no co uz, takto si to ale mozem zopakovat znova vsetko pekne od zaciatku.. 😎 snad ten treti pokus bude uspesny

kiara15
24. nov 2010

@wodanka ja viem ale vies tiez este neni nic iste ale kazdy den myslim na zmrzlinky ze budu vporiadku 😉 strasne si to zelam aby to vyslo ale uvidime 😉 a tebe to urcite vide do tretice 😉

silvia545
25. nov 2010

@kiara15 ahoooj mojko 😉 tak zajtra je tvoj velky den a co drobcekovia ako sa im darí 😉

kiara15
25. nov 2010

@silvia545 no dufam ze dobre zajtra budem vediet ako a co 😉

belisima10936
25. nov 2010

@kiara15 ahoj Zajtra budem na teba silno mysliet, aby vsetko dopadlo na jednicku 😉 a hlavne klud a vela vela optimizmu a nakoniec hore nohy 😉 😉 😉

silvia545
26. nov 2010

@kiara15 tak ako mojko 😉 drobcek je uz u maminky 🙂 drzím vsetky prsteky,,aby sa mu u teba veeeeeelmi pacilo a nech sa ta nepustí celych 9 mesiacov 😉 🙂

kiara15
26. nov 2010

@belisima10936
@silvia545 babulky dakujem vam velmi pekne skoro som si oci vyplakala 2to vzdali este ze sme tam mali to 3este spredchadzajuceho ivf tak to sa rozmrazilo tomu co sme davali najmensiu sancu bola to blactocista 😉 ale je uz u maminky tak som spokojna uz len trpnut ako to dopadne 😉

martineluska
26. nov 2010

@kiara15 bože kiari ti to máš tiež riadne na nervi celé 😅 ale chvala bohu že máš už krpca v brušku a dufam že tam aj pekne ostane 🙂 🙂