Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
@kiara15 ahoooj mojko 😉 tak akooo 🙂 dufam,ze vsetko je v poriadku,,drobcek sa pevne drzí mamicky 🙂 mojko nepomozem ti,,ja som KET nikdy nemala 😉
@belisima10936 😀 no to dufam,ze zhodííím,,ale hlavne je,ze drobcek je v poriadku,co tam po kilach,,ale vam poviem,ze to bude urcite poriadny jedacisko 😀
@kiara15 joooj mojko,,mna to vsetko tak bolelo ale do 8tt,,potom uz len troska spodok brucha a vajecníky,,ale to mam este aj teraz,,ale uz nie tak casto 😉 iba vtedy,,ak nieco dlhsie robím,,potom uz cítim spodok bruska,,tak potom uz nerobím nic a oddychujem 😉 tak si to uz vychutnavaj ty nasa dalsia tehulka 🙂 budes mat nadherny darcek po stromcek 😉 🙂 kedy ti mala dorazit mrcha 😉
@kiara15 moja si tehulka a hotovo ma tu neštvi 🙂 😉 lebo zanevriem už na konika 😉 ja budem normalne oslavovat ked budeš tehu tak ti to prajem moja musíííííííííííííííííš aj ked sa nepozname osobne straaaaašne ti to prajem 🙂 🙂 🙂
@silvia545 ako moja tehulkuješ?
@silvia545 ahoj mojko tak to si ma trosku utisila lebo asi 5dni som mala strasne pocity a hlavne vcera ale dnes ako keby to ustalo ale zase mi je tazko na zaladku 😉 Presne vajecniky podbrusko a tak dokola uz som nevedela co zo sebou ale bolo to v obdobii mrchy .Mala som ju dostat v nedelu 😉
@martineluska robim vsetko preto aby som bola tehu a kazdy den na vecku sa modlim aby to bolo ok 😉 moooc ti za to dakujem aj ja vam to vsetkym zelam z celeho srdiecka 😉 mam vas tu vsetky velmi rada 🙂
@kiara15 ver,,mrska uz nedorazí 😉 neskusila si testnut,,urcite sa bojís,,aj ja som mala strach 😲 a pozerala som sa na test s jednym okom 😀 a potom som otvorila aj to druhe,,ci vidím naozaj dobre alebo sa mi marí 😀 tak si vychutnavaj tehulkovanie a aj tie bolesti,,lebo tie este budu,,ja som tiez stale chodila na wc a modlila som sa 😉 tusím sme na tom rovnako 😀
@martineluska ahoooj 😉 zatial je vsetko ok 🙂 dnes som bola u svojho obvodneho,,lebo uz 3 mesiace ma stve nadcha 😠 2 dni je mi lepsie aj sa mi lepsie dycha a potom sa mi to vrati,,a teraz uz mam celkom ucpany nos,,najhorsie je ze nic si nemozem dat,,kupila som si aj morsku vodu,,ale to mi nepomaha,,este viac sa mi zapcha 😖 tak ma poslal na nosne vysetrenie,,lebo uz niekedy siakam aj krv 😖 este k tomu zajtra som na 10 objednana na genetiku,,tak ma uz teraz poraza 😠 dufam,ze mi nieco da na tu nadchu,,lebo uz je to neunosne,,neviem ci nebudem mat zapal nosovej dutiny 😒
@kiara15 Uz sa ti to krati a za par dni ti oznamia tu krasnu spravu, ze si tehulkaaaaaaa 😀
@wodanka ani mne zatial no uvidime v piatok 😉
@belisima10936 joj to by bol moj najkrajsi darcek na svete 😉
ahojte kocky moje 😉 tak dnes som bola na tom vysetrení u nosneho,,mam zapal nosovych dutín ako som predpokladala 😖 nasadil mi antibiotika na 5 dní,,tieto sa mozu aj v tehotenstve,,tak som velmi rada,,lebo dietatku neuskodia 🙂 kvapky nasivin,,no konecne sa mi lepsie dycha,,dufam,ze tabletky pomozu,,lebo uz som bola fakt z toho hotova ☹
@kiara15 jaaaj mojko,,ja sa uz neviem dockat piatka,,kedy nam oznamis,,ze si tehulka 😵 ja ten testík si urobím asi za teba 😀
@kiara15 😀 odbehla som si na severny poool 😀 😀 mna to uz chytalo,,ked som zacinala so stimulkou,,len potom mi to trosku prestalo,,zacalo sa to znovu a uz horsie a horsie 😒 az som takto dopadla a nepomahalo mi ani naparovat sa,,dr zakazal aj slanu vodu,,iba cistu som mohla a nic ,,ani trosku ulavy,,tak som to uz nemohla vydrzat,,ved to by som asi nezvladla do porodu byt takto ☹ nosny povedal,,ze mi to mohlo zhorsit aj tie hormony co sme brali,,lebo ze na kazdu to ma iny vplyv,,a aj v tehotenstve sa to zenam stava,,ze maju nadchu aj cele tehotenstvo,,lebo produkuju tehotenske hormony 😉 no ale mna to dostalo asi najviac 😉 tak sa teda kurírujem ako sa da 😉
Ahojky můžete mi poradit? Někdo kdo se už vyzná. Měli bychom začít 2. stimulaci na ivf,ta 1.byla přerušena před punkcí. Píchala jsem si Fostimon,ale měla jsem po něm málo folikulů,máte s tím někdo zkušenost? Chtěla bych zkusit příští stimulaci Puregon. Stalo se vám některé že jste na fostimon nereagovala a na puregon ano?
@kiara15 o tom so nepocula,,no zajtra vyskusam,,idem robit lokse 😀 zajtra mas svoj velky den,,drzíííííííííííííím ti moc vsetky prsty co mam,,aby si bola tehu a HCG bolo vysokééééé 😉 🙂 jooooj uz sa neviem dockat,,kedy nam to oznamis,,ja budem hore asi celu noc a mysliet na teba 😀
@kiara15 ahoooooooj na zajtra silno silno drzim palceky aby vsetko dopadlo na jednicku, mylsim na teba a palce drzim aj na nohach 😉
Ahojte, dnes som nas objednala do Helisosu na konzultaciu a tak som zvedava co nam dalej odporucia, uz teraz som plna ocakavani.
@silvia545 ahoj moja ako dobre, ze si isla k dr. aspon ti nasadil lieky a o nedlho uz budes fit
Tak sa hlasim vsetkym no nemam pre vas dobru spravu sliznica je nizka tym padom mi povedal doktor ze to nevyzera nadejne sice cakat na krv ale je to viac ako iste neviem ani co ktomu vsetkemu dodat som zo vsetkeho sklamana uz ani nevladzem tak som verila ze sa nam to uz konecne podari ale asi nam nedoprial to male ci pojdem do toho to uz asi nie lebo moj manzel to vzdal a bez neho sa mi neda ani financie nie su na to velmi vam dakujem za podporu vsetky A......po Z ste tu zlate babenky fakt ako jedna rodina drzim vam palce vsetkym
@kiara15 jooj mojko moje este nezufaj,,to nie je mozne,,ty si tehu a hotovo 😉 aj dr sa moze mylit,,pockaj na krvicku,,ale verím tomu,ze si tehulka 😉 veeelmi ti to prajem 😉 drz sa 😉
@belisima10936 dufam,ze lieky zaberu,,ale hlavne,ze neuskodia dietatku 😉 to sa uz fakt nedalo vydrzat,,normalne som bola hotova,,ved uz ani pomaly neviem ako sa normalne dycha 😀 tebe drzkam prsty,,aby konzultacia dopadla dobre 😉
baby nic ☹ ☹ ☹
@kiara15 ☹ 😠
@kiara15 MOja je mi to moc moc luto ☹ , drz sa
baby fakt vam vsetkym dakujem ale teraz som stoho vsetkeho mimo ☹

@belisima10936 ahoj moja joj dufam ze az po porode este som sa vas chcela opytat ktora ste bola po ket ci zacala krvacat alebo lieky jej udrzali mrchu ?