icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

martineluska
1. jún 2011

@silvia545 ahoj mojka tak som testovala a je negatívny 😠 hruza idem na krv až v pondelok tak ked nedojde menzes skusim ešte v sobotu testnut, lebo som mala také bolesti ako ked som otehotnela 😒 na 2ivf 😠

wodanka
1. jún 2011

@martineluska moc moja na Teba myslim, aby Ti to vyslo.. jeden negativny test nic neznamena, este je stale cas, aby tam nabehla aj ta druha ciarka

martineluska
1. jún 2011

@wodanka no neviem mojka však nadej zomiera posledná 🙂 a ty ako?

wodanka
1. jún 2011

@martineluska ja cakam na mrchu, uz by tu mala byt kazdym dnom a potom sup-sup na kratky protokol a chvilku po Tebe budem tehulkou aj ja 😉

pici
1. jún 2011

ahojte baby... ja som po IVF... teraz by sme chceli ist na KET, ibaze mrcha nikde... stalo sa to aj vam , ze pri pravidelnom cykle vam po ET mrcha meskala z neznamych dovodov?

martineluska
1. jún 2011

@pici ahoj može ale ja by som si spravila testík 🙂 možeš byt aj tehu lebo po ivf maš vaječníky naštartované tak sa možno zadarilo prirodzene 😉 držím palčeky 🙂

pici
1. jún 2011

@martineluska doky mi bral krv tak zajtra budem vediet... len ma zaujimalo ci sa to niekomu stalo....

martineluska
1. jún 2011

@wodanka fuuu to je super 😀 mi mame z kamoškov dnes povzbudzujuci večer len nemožme vínko lebo ona je po iui ja po ivf tak kukame panelák a pijeme čajík 😀

martineluska
1. jún 2011

@pici su kočky ktoré po neuspešnom ivf otehotneli prirodzene 😉 tak zajtra 😉 no som zvedavá potom napíš dufam že dobru správu 😉 🙂

pici
1. jún 2011

@martineluska no uvidime... dam vediet... vdaka

silvia545
2. jún 2011

@belisima10936 toho sa bojíme aj my,,aby spermijky neboli horšie 😖 lebo mm ich má nepohyblivé a ešte k tomu mu aj postupne odumierajú 😖 pojdeme znovu do Ferticentra v BA,,bojím sa už teraz,lebo to bude náš posledny pokus hradeny poisťovňou a ani raz sme nemali žiadneho mrazáčika ☹

silvia545
2. jún 2011

@martineluska ešte nestrácaj nádej 🙂 určite si mala ten nesprávny testík a ja som ti napísala,že chcem tu vidieť // 😀 tak verím,že v sobotu ich tu budem vidieť 😉 držííím ti palce,,drž sa moja 😉 🙂

silvia545
2. jún 2011

@kessinkaa tak ako? 😉 myslím na teba a držííííím palce 😉 🙂

belisima10936
3. jún 2011

@silvia545 my budeme mat tiez posledny pokus hradeny poistovnou a tak sa tiez obavame , lebo moj ich ma malo, spomalene a este aj zdeformovane a ked tento pokus nevinde , neviem ako naskriabene na dalsi, teda aj by sme naskriabali len to bude isto dlhsie trvat a mojmu som spominala, ten zinok a selen co si spominala ty a idem mu ho kupit vraj vyskusame aj to 🙂 A my, po prvom ivf som sa ani nedostala ku Et pretoze my hrozil hyperstimulacny a vajicka my rychlo narastli a nestihli dozriet a pri druhom my jedno embryko vlozili a ostalo nam este jedno embryko a to sme dali zamrazit a ten sa neprebral. Taku peknu urodu som mala (11 Vajicok) a len dve my ostali a nic z toho ☹ Dufam, ze tento pokus uz bude ten posledny a samozrejme uspesny. 🙂

wodanka
3. jún 2011

@belisima10936 a @silvia545 my sme na tom uplne rovnako, teraz ideme na posledny pokus hradeny poistovnou... pri prvom IVF sme mali asi 15 vajicok a zostalo nam len jedno, ktore mi vlozili a na druhy pokus to iste, vela vajicok a len jedno emryjko zostalo.. ani raz nam nezostal ziaden mrazacik ☹ uz od zajtra zacinam pichat injekcie, tak dufam, ze tentokrat to bude uz uspesne, dalsi pokus uz neplanujeme

wodanka
3. jún 2011

@martineluska moja ako si na tom? dufam, ze mrcha nedorazila a testik Ti ukazuje uz //

kiara15
3. jún 2011

@silvia545 no to ti verim take nieco som aj ja citila sice som bola malo tehu ale ten termin porodu som sla umret ☹
@kessinkaa 😒 viem co citis

martineluska
3. jún 2011

ahojte baby 🙂 takže novu fotku zrušili tak si už nedám žiadnu 😝
@wodanka mojka ahoj test som si už nerobila a menzes zatial neprišiel, ale zajtra možno testnem 😕 majte sa zatial krásne a dobru nocku prajem 🙂

pici
4. jún 2011

@martineluska ahoj. no zial test z krvi bol negativny... prolaktin v norme... tak som dostala vyvolavacku a na druhy den som mala kramy .... tak sa tesim ze o dva tyzdne mame KET

kiara15
4. jún 2011

@martineluska super drzkam palceky a daj vediet 😉 😉

kessinkaa
5. jún 2011

@silvia545 no tak čárky nesílily,tak že nic,ale bojuju dál 🙂

silvia545
6. jún 2011

@belisima10936
@wodanka nič iné nám nezostáva,,len veriť,,že ten posledny pokus sa podarí a hlavne,že sa nám narodia krasne,,zdravé a živé detičky 😉 dúfam,že ešte spravodlivosť na tomto svete existuje 😉
@wodanka držkám pršteky a verím,že tu čoskoro nájdeme // 🙂

silvia545
6. jún 2011

@kessinkaa je mi to veľmi ľúto ☹ tak som ti to priala,,aby sa ti to podarilo,,aby sa tá bolesť a smútok čo prežívaš o niečo zmiernila ☹ aby ti dieťatko prinieslo novú radosť do života,,prečo práve my musíme toto všetko prežívať,,prečo? 😢 😢

silvia545
6. jún 2011

@martineluska moja ahoj 😉 myslím na teba verím,že sa už potichúčky tešíš z // 😉 🙂

kessinkaa
6. jún 2011

@silvia545 díky,je to boj a hlavně nápor na psychiku....snad to zvládnu

martineluska
6. jún 2011

@silvia545 ahoj mojka no mám to negatívne 😠 takže zas nič 😒 v septembri skusime ket snad to je to pravé 🙂

martineluska
6. jún 2011

@kiara15 mojka nič takže ma v septembri čaká prvý ket 😒

silvia545
6. jún 2011

@martineluska ale nieeee ☹ tak mi je to veľmi lúto,,tak som ti to z celého srdiečka priala,,čo už na tomto svete neexistuje žiadna spravodlivosť ☹ 😢 už sme si toho dosť vytrpeli 😢 kedy sa už aj na nás usmeje šťastie,,kedy??? 😢

martineluska
6. jún 2011

@silvia545 usmeje moja lebo sa nevzdáme 😠 kým nebudeme mat miminko v rukách, a ja som už neni ani zufala ale fakt nasratá 😠 😔

martineluska
6. jún 2011

@silvia545 a dnes máš aj ty velmy smutný den 😢 drž sa mojka 😔