Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Ahojky holky, potřebovala bych poradit už jsem bezradná
Byli jsme už poněkolikáté na ketu dali jsme dvě embria a 7den jsme to nevydrželi a udělali test a byli tam dvě čárky a teď jsem 10den a zkoušeli jsme pro jistotu jestli se máme radovat a byla tam jen jedna mrška, tak je to asi ztracené. Máte někdo podobnou zkušenost?
ahojte baby 🙂
@wodanka mojka zajtra opu držím palčeky nech všedko dobre dopadne 😉
@silvia545 @kiara15 @martineluska dakujem Vam, ze na mna myslit a drzite mi palce. Vajicok som mala 17, ale oplodnovat mali len okolo 10 a z tych su zatial 3 jednotkove. Zajtra rano volam, ze ako sa im dari.
@wodanka ahoj moja prišla som ta kuknut a supeeer spravičky 🙂 držím palčeky nech to takto pekne aj pokračuje 😉
@martineluska zatial to pokracuje tak, ze z 10 bolo nakoniec dobrych len 8 a z osem sa podarilo oplodnit sedem..takze mame zatial sedem bojovnikov, uvidime, kolko ich bude v sobotu.. historia hovori, ze pocty pojdu dramaticky dole...
@silvia545 ahoj takze vitaminy uz mame nakupene a manzel uz poctivo papa a kedze som uz v tej lekarni bola kupila som si aj ja znova kys, listovu takze papam aj ja 🙂 tento tyzden som si ale dala pokoj od cajikov, lebo vraj neni dobre vkuse pit taketo cajiky , takze od nich pauzujeme.A ja si dievcence moje myslim, ze do tretice vsetko dobre a teraz je rad na nas byt konecne stastne a gulate 🙂 Momentalne mi chodi porozume myslienka zmenit CAR a tak uvazujem nad iscare, kazdy mi tvrdi, ze v Heliose ma uz poznaju teda poznaju moje telo ako reaguje na hormony, ale kedze vysledok nestoji za nic uvazujem, ze by som minimalne isla do Iscare v Mt aspon na konzultaciu, nejake zakladne vysetrenia a aspon si vypocula nazor ineho doktora, co by nam on odporucil a ppotom by som sa rozhodla komu vlozim nas 3 pokus do ruk. Trosku ma v Iscare ocaril ich soft protokol len neviem ci je vhodny pre nas a tak by som sa aspon o nom cosi poinformovala, lebo ak by sa dalo rada by som ho vyskusala. Taka som nedockava , ze by som uz najradsej zajtra opat sla do toho, ale musim nehat aj telo oddychnut. A tebe sa ako dari? Aj pracujes ci si domka?
@wodanka Silno silnoooooo drzim palce aby vam to tento krat vyslo 🙂 🙂 a ak sa mozem spytat ako dlho bude trvat vysetrenie embryy?Aj my sme zvazovali moznost ze by sme embryka poslali tiez na predimpl, genetiku a moj mi dokonca navrhol aby sme dali vlozit dve embryka naraz , len si sama seba neviem predstavit mat dvojicky , nakoniec budem vyzerat ako pavuk 😀 😀 😀
@belisima10936 dakujem..predimpl. genetika sa robi na treti den kedy sa embryu, ktore ma viac ako 7 buniek jedna odoberia a ta sa skuma..vysledok by ma mal byt v priebehu dvoch dni...
no a my sme na tom rovnako ako vzdy.. ☹ dnes som volala a mame jedno embryo jednotkove a pat trojkovych, ktorym nedava embryologicka skoro ziadnu sancu 😢 😢
Ahojte baby 😉 ako víkendujete?u nás je zamračené,aj mne je nejako na figu 😒 to z toho počasia,,nič sa mi nechce,,len by som spala 😔 včera som si poplakala,,ked dávali v správach o tej žene,čo vyhodila z okna 9 dňového chlapčeka 😢 povedzte,čo je toto za spravodlivosť,,ako môže toto Pánboh dopustiť ☹ iným ženám Pánboh nadelí veľa detí a my si musíme toho toľko vytrpieť 😢 😢 ja už neverím,že spravodlivosť existuje,,keby áno,,tak prečo práve my musíme toho toľko zniesť a trpieť ☹
@belisima10936 ahoj 😉 ja som začala piť alchemilku,,je dobrá na maternicu,,tak nech sa mi dobre zahojí po sekcii 😉 mm som kupila zinkosel,,dufam,ze sa mu spermijky o niečo zlepšia do septembra 🙂 vtedy by som chcela ísť do centra,,čo mi odporučí dr,,kedy skúsiť znovu 😉 tiež sa neviem dočkať,,kedy pojdeme na to znovu,,tak veľmi túžim po dieťatku a hlavne mi je veľmi ale veľmi smutno za mojim anjelikom synčekom mojim jedinym najdrahšíííím ☹ 😢 ak chceš skúsiť iné centrum tak skús,,za konzultáciu nič nedáš 🙂 aspoň budeš vedieť,čo ti povedia a ponuknu 😉 ja som tiež zmenila car,,ked som išla na 2 ivf a neľutujem 😉 momentálne som doma,,ty ako chodíš do práce? 😉
@wodanka hlavu hore,,uvidíš,že to jedno jediné bude to pravé 😉 aj my sme mali len jedno a podarilo sa 😉 len sme vôbec nečakali,že to takto skončí ☹ nezostáva nám nič iné,,len veriť,,aj ja sa utešujem tým,že ked pojdeme znovu,,tak sa to podarí,,musí sa to podariť 😉 myslím na teba a držkaj sa 😵
ahojte 🙂
@silvia545 moja,z celeho srdiecka ti drzim prsty vsteky ktore mam a ti prajem aby si bola tehulka ale s uspesnejsim koncom.....ver,podari sa.... 🙂 🙂
@martineluska
@kiara15 vy dve ako pokracujete?? 🙂
@lusinkaj ahoj nam sa zas nepodarilo mojka ale mame 3 zmrazene tak na jesen ideme na ket teraz cez leto sa mi nechce 😉
@wodanka moja pevne verím že toto jedno je to pravé 🙂 musíš tomu aj ty verit 😉
@silvia545 ahoj mojka neboj vaše slniečko z nebíčka vám určite pošle babenko viem to 🙂 a ja už správy ani radšej nepozerám 😠
@martineluska vazne zase nic?to uz 4ivf?jaaaj moja velky obdiv neviem ci by som tolko ovf zvladla.....preco nechces ist hned na ket,je to lepsie väcsia sanca na ujmu lebo si nabita este hormonmi..ja by som isla hned po ivf necakala by som....predsa ket je tam len 20%uspesnost 😖
@silvia545 neboj,tvoj malicky syncek v nebicku ti posle babätko ver,podari sa vam 🙂
@martineluska
@lusinkaj dakujem vám za povzbudenie 😉 dnes to nejak prišlo na mňa,,zase ma veľmi bolí srdiečko za mojim synčekom ☹ 😢 ked sa cítim už o čosi lepšie,,tak znovu tá bolesť a smútok doľahne na mňa a strašne to bolíííí 😢 😢 😢
@silvia545 ja tiez dufam vsak aspon to mozem 🙂 ale drzkam ti palceky do dalsieho pokusy a aby dopadol co najlepsie a aby si sa uz tesila viem co prezivas ja prezivam nieco podobne 😒
@wodanka neboj to jedno bude to prave a co ti to nevkladaju na 3den??ja na tvojom mieste si to dam vlozit na 3den 😉
@lusinkaj no my stale na bode mrazu vsetky vysledky ake boly boli dobre tak nik nam nevie povedat co sa stalo 😒
@wodanka ahoj moja tak dufam že et bude 😉 veeeelmy ti to prajem 🙂

@pici moja kamoška mala tiež endo,,podarilo sa jej otehotnieť a potratila v 7tt 😖 je tomu vyše mesiaca,,robili jej kyret a odvtedy stále krváca 😒