Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
patrilo by sa tutu mutu...plnit si povinnosti...ale ked ja taka leniva 😀 😀 lahnem do postele a je po mne 😀
a ty ziadne tutu mutu nekonaj...kiara si to odpracuje aj za nas 😀 😀 😀 😀 😀
silvi nieeee co si ja v ziadnom pripade... 😉 9 mes.nic 😀 ☹
maaaaaaaarti kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
tak na to sa tesim aj ja 🙂 konecne oddych 😀 a potom mi oddychnute a oni nebudu vladat 😀
ja sa nato netesim...ja by som aj... 😀 😵 uvidime podla okolnosti...
cim budes starsia,tym menej sa ti bude chciet,,mozno to bude naopak...my od toho snazenia sme si to odrobili na par rokov dopredu
jaaaaaaaaaaj,jasne chapem...no uvidim 🙂 to je daleko
az sa mozem spytat kolko ti je?mne 35...roky pribudaju ☹
cely cas tu pisem ze som mlada...co myslis??? 23r. 🙂
to viem ze si pisala ze si mlada...len som nevedela ako mlada....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj lusi mat tak tvoj vek 😀 😀 😀
kazdy ho chceeee...berte si kludne 🙂 moj vek a postupovat ivf,nenapadlo by ma to ani v tom najhorsom sne
ako to myslis????
no ved nemyslela som si ze v mojom veku budem mat uz tolko za sebou,a problem s tehotenstvom....
lusi ked som mala tolko co ti ani ja som nevedela co ma vsetko caka... 😢
nikolku som mala ani som nevedela ako...dakujem bohu,ze ju mam...no a s priatelom sa snazime 9 rokov a nic ☹
ahojte baby už mám album 🙂 kuk 😀
ahooooj idem na to..
ked už o veku ja mám 28 ročkov 😕
no no pekna nevesticka si bola...fesaka mas.. 🙂 ozaj marti,ked si bola na konzultacii vo FC,bola si tam aj s muzickom,?robili mu aj spg,chystam sa tam zavolat,tak aby som vedela...dakujem
marti ahoj,no uz som kuk..fesanda si foto,ale na tychto co mas v pase inak vyzeras uplne...
silvi ved to,ja som netusila co bude...
čo mam v pase je fotene cez mobil 😉 silvi pravdaže bol a robili mu hned aj spermio.
diky marti to som chcela vediet,ci to robia hned alebo potom...takze predtym ziadny sex 😀
idem uz do tej sprchy konecne...potom dobehnem...pa pa
joj moj mm mi vravi ze daco na nho lezie..dufam,ze nie...som mu dala na cmulanie strepfen... 😀 aspon to ak nic ine nemoze cmulat 😀
aspon 3 dni 😉 žiadny sex
lusi aj na mna dačo lezie asi zas je niečo vo vzduchu 😠 lusi daj aj ti nejake foto nech si ta pokukám moja 😵
baby na dnes koncim,popichava v brusku....idem sa vystriet a do postele,citat knihu... 🙂
dobru nocku 😔
lusi to znamena že sa tam niečo deje 😉 tak dobru nocku lusi a oodichuj pekne 🙂
ahojte baby,
tak od rana mam rozcvicku 😖 napadalo tu dost snehu a este snezi 😒 poodmetala som vsetky chodniky na dvore...hovori sa v zdravom tele zdravy duch 😀 a teraz teply caj...
lusi citis sa dobre,vcera si pisala ze ta picha v brusku,tak dufam ze si OK 😉
ahoj,no tak dnes som sa nejak nevyspala dobre,neviem co robili susedia o pol.noci sa mi zdalo,ze pocujem ako keby vysavali... 😠 potom som isla na wc...zaspala som zobudila som sa nato,ze manzel prisiel z nocnej,snazila som sa zaspat nato tel.mama volala 😉 trosku som polezala lebo som uz nevedela zaspat...tak som urobila ranajky,napapala sa...pustila pracku,dnes asi tri varky budu manzel aj monterky priniesol z prace... 😝
silvi,aj u nas nasnezilo este aj snezi ale ja nemusim odpratavat.... 😉
mam sa dobre,dufam ze aj tam je vsetko ok.... 😵
😀 susedia asi mali nocnu 😀 my zas pocujeme vsetkych psov naokolo stekat a v lete to je este horsie...
idem dat navlecky dolu a tiez prat...potom zas sneh poodmetat...snezi a snezi 😠 a este chcem pernik upiect ...

ja nic,nudim sa pozeram somarinky na nete..pochodujem po byte jak salena...
snad sa ma dobre...nic mi nieje,vsetko ako stale 😉
hej???a ty ides tutu mutu.... 😝