icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
27. jan 2010

ja nic,nudim sa pozeram somarinky na nete..pochodujem po byte jak salena...
snad sa ma dobre...nic mi nieje,vsetko ako stale 😉
hej???a ty ides tutu mutu.... 😝

silvia545
27. jan 2010

patrilo by sa tutu mutu...plnit si povinnosti...ale ked ja taka leniva 😀 😀 lahnem do postele a je po mne 😀
a ty ziadne tutu mutu nekonaj...kiara si to odpracuje aj za nas 😀 😀 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
27. jan 2010

silvi nieeee co si ja v ziadnom pripade... 😉 9 mes.nic 😀 ☹

silvia545
27. jan 2010

maaaaaaaarti kde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

silvia545
27. jan 2010

tak na to sa tesim aj ja 🙂 konecne oddych 😀 a potom mi oddychnute a oni nebudu vladat 😀

lusinkaj
autor
27. jan 2010

ja sa nato netesim...ja by som aj... 😀 😵 uvidime podla okolnosti...

silvia545
27. jan 2010

cim budes starsia,tym menej sa ti bude chciet,,mozno to bude naopak...my od toho snazenia sme si to odrobili na par rokov dopredu

lusinkaj
autor
27. jan 2010

jaaaaaaaaaaj,jasne chapem...no uvidim 🙂 to je daleko

silvia545
27. jan 2010

az sa mozem spytat kolko ti je?mne 35...roky pribudaju ☹

lusinkaj
autor
27. jan 2010

cely cas tu pisem ze som mlada...co myslis??? 23r. 🙂

silvia545
27. jan 2010

to viem ze si pisala ze si mlada...len som nevedela ako mlada....jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj lusi mat tak tvoj vek 😀 😀 😀

lusinkaj
autor
27. jan 2010

kazdy ho chceeee...berte si kludne 🙂 moj vek a postupovat ivf,nenapadlo by ma to ani v tom najhorsom sne

silvia545
27. jan 2010

ako to myslis????

lusinkaj
autor
27. jan 2010

no ved nemyslela som si ze v mojom veku budem mat uz tolko za sebou,a problem s tehotenstvom....

silvia545
27. jan 2010

lusi ked som mala tolko co ti ani ja som nevedela co ma vsetko caka... 😢
nikolku som mala ani som nevedela ako...dakujem bohu,ze ju mam...no a s priatelom sa snazime 9 rokov a nic ☹

martineluska
27. jan 2010

ahojte baby už mám album 🙂 kuk 😀

silvia545
27. jan 2010

ahooooj idem na to..

martineluska
27. jan 2010

ked už o veku ja mám 28 ročkov 😕

silvia545
27. jan 2010

no no pekna nevesticka si bola...fesaka mas.. 🙂 ozaj marti,ked si bola na konzultacii vo FC,bola si tam aj s muzickom,?robili mu aj spg,chystam sa tam zavolat,tak aby som vedela...dakujem

lusinkaj
autor
27. jan 2010

marti ahoj,no uz som kuk..fesanda si foto,ale na tychto co mas v pase inak vyzeras uplne...
silvi ved to,ja som netusila co bude...

martineluska
27. jan 2010

čo mam v pase je fotene cez mobil 😉 silvi pravdaže bol a robili mu hned aj spermio.

silvia545
27. jan 2010

diky marti to som chcela vediet,ci to robia hned alebo potom...takze predtym ziadny sex 😀
idem uz do tej sprchy konecne...potom dobehnem...pa pa

lusinkaj
autor
27. jan 2010

joj moj mm mi vravi ze daco na nho lezie..dufam,ze nie...som mu dala na cmulanie strepfen... 😀 aspon to ak nic ine nemoze cmulat 😀

martineluska
27. jan 2010

aspon 3 dni 😉 žiadny sex

martineluska
27. jan 2010

lusi aj na mna dačo lezie asi zas je niečo vo vzduchu 😠 lusi daj aj ti nejake foto nech si ta pokukám moja 😵

lusinkaj
autor
27. jan 2010

baby na dnes koncim,popichava v brusku....idem sa vystriet a do postele,citat knihu... 🙂
dobru nocku 😔

martineluska
27. jan 2010

lusi to znamena že sa tam niečo deje 😉 tak dobru nocku lusi a oodichuj pekne 🙂

silvia545
28. jan 2010

ahojte baby,
tak od rana mam rozcvicku 😖 napadalo tu dost snehu a este snezi 😒 poodmetala som vsetky chodniky na dvore...hovori sa v zdravom tele zdravy duch 😀 a teraz teply caj...
lusi citis sa dobre,vcera si pisala ze ta picha v brusku,tak dufam ze si OK 😉

lusinkaj
autor
28. jan 2010

ahoj,no tak dnes som sa nejak nevyspala dobre,neviem co robili susedia o pol.noci sa mi zdalo,ze pocujem ako keby vysavali... 😠 potom som isla na wc...zaspala som zobudila som sa nato,ze manzel prisiel z nocnej,snazila som sa zaspat nato tel.mama volala 😉 trosku som polezala lebo som uz nevedela zaspat...tak som urobila ranajky,napapala sa...pustila pracku,dnes asi tri varky budu manzel aj monterky priniesol z prace... 😝
silvi,aj u nas nasnezilo este aj snezi ale ja nemusim odpratavat.... 😉
mam sa dobre,dufam ze aj tam je vsetko ok.... 😵

silvia545
28. jan 2010

😀 susedia asi mali nocnu 😀 my zas pocujeme vsetkych psov naokolo stekat a v lete to je este horsie...
idem dat navlecky dolu a tiez prat...potom zas sneh poodmetat...snezi a snezi 😠 a este chcem pernik upiect ...