icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

ursula5
30. okt 2011

@kiara15 no keď nemám ja žiaden problém tak ho má manžel 😀 má zlú morfológiu 0% a ešte aj pohyblivosť zníženú

kiara15
1. nov 2011

@ursula5 no ale to neni az taky problem poznam kamosku co mali 0morfologiu a ma uz synceka 😉 este ona mala aj slabo priechodny vajecnik 😉

ursula5
2. nov 2011

@kiara15 teraz nie je nič problém 😀 ja dúfam, že sa to raz podarí a ak nie tak si nemáme čo vyčítať urobili sme pre to všetko čo sme mohli ...

kiara15
2. nov 2011

@ursula5 vsak to aj ja preto robim co sa da tak uvidime ci sa to podary lebo ked uz teraz nist tak koncime aj toto som mojho len tak tak prehovorila povedal ze nema silu prezivat tie nervy co pred tym ☹ ale slubila som mu ze este toto a koncime vsak uz ani penaze na to nejsu 😒 uz si bola aj na ivf?,ci co mate za sebou?,

ursula5
3. nov 2011

@kiara15 my máme len 1 IVF za sebou a jeden vklad, ešte máme 2 mraziačikov tak ideme skúšať to a potom budeme musieť zas zarobiť na ďalšie ak budeme mať síl a odtrhneme si zas letnú dovolenku 🙂

kiara15
3. nov 2011

@ursula5 a kedy ides na ketko?budem drzat palceky: 😉 😉 😉

ursula5
4. nov 2011

@kiara15 pravdepodobne koncom novembra zatiaľ čakám na mrchu a potom sa rozhodnem 🙂

kiara15
4. nov 2011

@ursula5 budem sa tesit tfuj tfuj nech ti to vide 🙂 🙂 🙂

wodanka
5. nov 2011

@martineluska @kiara15 @silvia545 ahoje kocandy, ako sa mate? mne sa to pomaly krati, cca o 10-12 dni by som mala zacat stimulku. Mam z toho obavy, teraz mam vela stresu v praci a aj nie som v pohode z toho, ze mm nie je doma. Neviem, ci ma vyznam zacinat. Ale asi pojdem na to a budem verit, ze budeme uspesni 😉

martineluska
6. nov 2011

@wodanka ahoj mojka neboj všedko dobre dopadne a hlavne sa upokoj 😉 tentokrát to bude na sto percent 🙂 ak ti možem poradit kup si knihu tajomstvo ja som ju čitala a fakt ma pozitívne naladila 😉 ja sa mám celkom fajn čakám decembrovu konzultaciu 🙂

ursula5
6. nov 2011

@kiara15 tak mrcha dorazila v piatok poobede takže od soboty papkám lieky a vklad by mal byť okolo 23-24.11. 😀

och
6. nov 2011

ahojte, tak ja sa k vám pridávam, zajtra ma čaká krv na 14 deň po KET ale dnes som si na obed robila test a biely ako stena 😝 už nemáme žiadnych mrazáčikov, takže sa rovno zajtra idem objednať na 2.IVF do GynFivu
strašne ma štve hlavne to sprosté čakanie 😠 a ešte idú vianoce, to zase nikto nebude robiť, no koniec

ursula5
6. nov 2011

@och držím palce!!! biely test nič neznamená 🙂 pekne počkaj na krvičku a potom sa rozhodneš čo ďalej 😉

och
6. nov 2011

@ursula5 ďakujem za povzbudenie ale ja nie som z tých šťastných 😉 moje 1. KET bolo na teste pozitívne už 10 deň no v 9tt prišlo MA, dokonca som ani nekrvácala, zistil to doki až keď som si mala prísť pre tehu knižku, takže v 12 tt kyret 😒

martineluska
6. nov 2011

@och ahooj zvykla som k vám do pipiniek sem tam nakuknut 🙂 a ty si mala prvý ket pozit krvičku nie? 😒 ked sa dobre pametám ,potom ste išli do sukromnej temičky 😕 čo sa stalo? 😒

martineluska
6. nov 2011

@och 😒 do kelu 😔

ursula5
6. nov 2011

@och to ma mrzí, ale aj na Teba sa musí šťastie usmiať tak hore hlavu všetko bude dobré 😉

och
6. nov 2011

@martineluska no ja mám z 1. IVF dcéru, tá mala byť z dvojiček, no na utz boli detičky rovnako veľké ale len jedno malo srdiečko, dnes sa volá Rebeka, mali sme 5 mrazáčikov, z 3 rozmrazili jedno neprežilo a mala som pozitvínu krvičku, čakala jedno bábo, už sme si mali ísť pre knižku a v 12 tt zistili že bábo sa prestalo vyvíjať a nebilo srdiečko zodpovedalo 8+4, takže 17 júna som mala kyret no a toto boli poslední mrazáčikovia, vkladali mi 2 blastocysty 100 bunkové a vyzerá to tak že nič z toho nebude 😝 takže ideme s mm do 2. IVF a ja strááááááááááášne moc veríííím, že to bude stáť za to a konečne sa dočkám svojich vytúžených dvojičiek 😉

martineluska
6. nov 2011

@och určite ano 2 ivf bude dvojičkové 🙂 ja mám za sebov už 4 ivfka 😝 2 bolo uspešne ale len do 9 tt a mali to byt tiež dvojičky 😔 ale bol z toho kyret 😒 teraz na jar nás čaká 5 ivf ale asi už z darcom skusime 😉

martineluska
6. nov 2011

@och a rebeka je určite krásne mudre dievčatko 🙂 🙂

och
6. nov 2011

@martineluska juj to ma mrzí 😔 a čo máte nedobré spermie? či kde je chyba? my máme spermošky po MESA/TESE a dúfam, že niake ešte v mrazáku sú, bo mm to zobral statočne, že si pôjde dať ešte raz g... rozrezať 😀 😀 😀

och
6. nov 2011

@martineluska ona je neskutočná 😀 😀 😀 😀 veď práve preto chcem ďalšie také dve 😉 som si myslela, že keď už jedno doma mám, že túžba po ďalšom bude menšia alebo prípadný neúspech bude menej bolieť, či ten čas rýchlejšie poletí ale táááák strašne som sa mýlila 🤐 myslím, že je to horšie ako prvý krát 😝

martineluska
6. nov 2011

@och mame oligoastenoteratozoospermiu 😝 fuuu tažké aj napisat 😅 to v preklade znamená že síce máme spermie ale katastrofálne 😒 ja som zdravá 🙂 no to MESA TESE som mojho tým strašila 😀 a tvoj inak nemá?len po zakroku?

och
6. nov 2011

@martineluska hej, on mal nehodu a má mechanickú prekážku niekde v systém a nevychádzajú z neho spermie von 😝 ale na to že neznáša nemocnice a bojí sa krvi to zobral statočne a dnes vie, že Rebeka stála za to a že kľudne na operáciu pôjde aj každý rok 😉 deti stoja za tú námahu 😀

martineluska
6. nov 2011

@och hlavne že tam spermijky su a kvalitné kade idu von je jedno hlavne že plodia krásne babetká 😉 ako rebeka 🙂 určite sa dočká surodenca 😉 ešte že je to MESA TESE 😅

och
6. nov 2011

@martineluska 😉 no to bol prvý vyhratý boj, keď sa objavili spermošky, síce lenivé ako sto čertov, ale ISCI to istilo, tak snáď bude mať embryologička aj tento krát šťastnú ruku 😉

martineluska
6. nov 2011

@och no musime to nejak dobojovat aj ked mi už dochadza trpezlivost 😝 ale že vraj ruže prináša tak čakám 😉 😀

och
6. nov 2011

@martineluska tie ruže nech si trpezlivosť niekam strčí, ja chcem dvojičky 😀 😀 😀 😀

hanyr
7. nov 2011

Ahojte kocky. Som po druhom neuspesnom IVF a teraz nam ostali aj mraziaciky.Po prvom sme nemali nic.V oboch pripadoch som mala pozitivne Hcg ale prvy krat v 7 tt a teraz v 3 tt som zacala krvacat a bol koniec. Chcem sa opytat po akom case ste isli na Ket????? Ako dlho treba nechat organizmus, aby sa vycistil z hormonikov co som brala teraz pocas ivf ??? Dakujem za odpoved a pekny dnik 🙂

och
7. nov 2011

takže oficiálne sa k vám pridávam, už je to potvrdené aj z krvi 😝
@hanyr na ket môžeš ísť hneď nasledujúci cyklus 😉