Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Ahojte, tak aj ja sa k vam pripajam, mam za sebou 2 ivf, zial neuspesne, ale budem urcite bojovat dalej.Ved mi sa len tak nevzdavame.Musim povedat, ze teraz ma to dost vzalo ten neuspech, ale mame tam este mrazacikov, tak im veeeeeeeeeeelmi verim.V januari, alebo vo februari skusim ket. 😉
ahojte, smiem sem k vam? nevyslo mi ET... nastastie mame este 3 snehuliacikov.
@kiara15 Som v Heliose v Martine, uz tam mam za sebou 2 neuspesne ivf, ale mame tam este 5 zmrzliniek , tak im velmi veriiiiiiiiiiiiiiime.Ja dufam, ze sa to naozaj podari!!! 😉
@alibabaa jasne, ze sa mozes pridat a je super , ze mate este snehuliakov. A ty chodis kam do CAR, budeme spolu bojovat a kedy sa chystas na KET! Hura, uz sa tesime, no nie, pojdeme si ich spolu vyzdvihnut. 😀
@kiara15 No to mas pravdu, aj ja som mala obe stimulacie s tymi istymi liekmi, myslela som, ze skusia pri druhej stimulke troska ine lieky, ale treba im verit, ved su to doktory.A uvidime mame este nejakych tych mrazacikov, ale ja mam blastovcysty a tie sa horsie rozmrazuju.To ti verim, ze si znechutena,ale to sme vsetci, co si tymto prejdeme,a musime sa navzajom povzbudzovat 😀 a nebojsa raz sa to urcite aj nam podari 😕 😀 😀
@kiara15 mne davali puregon a decapeptyl,vzdy pri odbere mam vela vajicok, ale kopu ich je nedozretych.Pri prvom som mala tusim tri, a teraz to bolo lepsie a mali sme ich 7, uz oplodnenych.Mne sa to zatial ani raz neuchytilo. A ty si ako na tom bola, kolko si mala vajicok.Je mi to luto 😢 ,ale tebe sa to aspon uchytilo, mne vobec nie a neviem preco, mame dokonca blastocysty, tak tomu nerozumiem.Ideme na tu imunologiu do tej Prahy, tak mozno tam nieco zistia a mozno nie.Ale urcite sa nevzdavame a bojujeme dalej 😅
no ja som vzdy zase mala menej vybrali zo mna asi6 a oplodnilo sa 5 a potom som mala 7 a oplodnilo sa6 a vzdy mi povedali ze su kvalitne tak hadam aj budu len teraz ma trapicysta bola som u doktora a dal mi injekciu a tabletky a ze ked mi do januara nezmizne tak idem na laparku 😒
Ahoj 🙂 Jsme s mužem po 1IVF a nepodařilo se. No...snad příště. Teď nás čeká imunologie a genetika...respektive odběr na karyotyp. A jámám dotaz. Nevíte, prosím, kde je genetická laboratoř někde v okolí Zvolena? V Nitre? Banske Bystrici? Netušíte?
Ahojte,rada by som sa pridala do diskusie.
V oktobri som bola na inseminacii-neusposna ☹
V decembri na prve IVF s predlzenou kultivaciou-neuspesne ☹
Neviete aky moze byt dalsi postup???
prosim,podadte,diky 😉
@kristinabianka Par mesiacov pauza a ak Vam ostali zmrazene embrya, tak KET alebo ak nie, tak dalsi cyklus IVF.
@kristinabianka ahoj 😉 tak ako napísala lume,5 až 6 mesiacov pauza a ak mate mrazené tak za 3 mesiace sa dá ist znovu 🙂 ked nie tak znovu všetko odznova 😉
@kristinabianka Podla mna môžeš ist hned v januari na Ket ked maš zmrazene ja som šla hned po neuspešnom IVF 😠 ked som dostala menzes nasadila lieky a o 15dni vklad ten isty mesiac 😉
@kristinabianka 3 cyklus beries uz lieky na KET,ale ako sledujem kazde centrum ma iny postup niekdy kocky idu aj za sebou inde 3 mesiace pauza ..
@kristinabianka ahoj....aj ja som bola v decembri na ET a s darovanymi vajickami a neuspesne ☹ a ked som sa informovala ze kedy mozem ist na KET tak v tretom cykle. a do akeho centra chodis?
kocky,dakujem Vam pekne za rychle reakcie a informacie,len by som si rada nechala vysvetlit pojem KET a ET.
A chodim do ISCARE v BA.bohuzial,nepodarilo sa nam nic zamrazit.Mala som 6vajicok,z toho sa podarilo 5oplodnit a tri sa vyvijali do siestich buniek a dve sa podarilo ako 100bunkove,a aj tak ziadny uspech.tak teraz cakam na menzes. ☹
@kristinabianka ET je embryotransfer,ten si mala teraz 😉 a KET je vkladanie mrazenych vajíčok,ale tie sa musia najprv pred vkladom rozmrazit,ale je tam aj riziko,že sa to nepodarí a vajíčka sa prestanú vyvíjat 😖 my sme vo Ferticente a v januári sa chystáme znovu do toho 😉 1 krát sme boli v Gyn Five v BA a odtial sme prestúpili,Ferticent ti može vrelo odporučit 🙂
@kristinabianka Ahoj, ja som v tom centre čo ty išla na ivf tretí mesiac po predošlom neúspešnom ivf.

@wodanka ahoooj micka našla si nás v sukromnej téme? hladaj muškatierky pridala som ta 😉 🙂 🙂 skoro dole su medzi poslednými 😉