Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
Ahojte babenky, 🙂 tak ja pokracujem v papani prednisonu, a niekedy v aprili,maji pojdem na Ket, tak velmi sa na to uz tesim 🙂 , ze vyskusame dalsi pokus, a ak to nevyjde urcite aj mi prestupime do ineho centra, mozno Brno, alebo Iscare.Este mame mrazacikov, tak pevne verime, ze sa to podari.Drzkam vam tu vsetkym silno palceky, aby sa vam to podarilo. 😀 😀 😀 Pekny den
Ahoj
jsem studentka VOŠ zdravotnické, oboru všeobecná zdravotní sestra. Jako téma absolventské práce jsem si vybrala "psycho-sociální problematika asistované reprodukce". Tímto bych Vás chtěla požádat o pomoc s vyplněním dotazníků. Vše je anonymní. Ráda Vám koncem dubna pošlu výsledky mého průzkumu. Pokud máte zájem mi pomoct, napište prosím na email vodickova.karol@gmail.com.
Přeji krásný den 🙂
@katla 😀 ani u mna sa taký zazrak nemože stať 😉 mna to bruško stále pobolieva a ms nikde,,včera večer tak mi bolo zle,že som sa musela ísť normalne vyvracať 😖 to mám málokedy takto pred ms,že mi je zle 😒 ale asi vie potvora jedna,že bude posledná a príde až o 9 mes.tak mi dáva takto zabrať 😀 😀 budeme potom narovnako tehu 🙂
@silvia545 Fakt az tak Ti bolo zle? Juj. Ja zas vobec nepocitujem, ze pride, ale ja som to mala vzdy tak na striedacku (raz som ani nevedela a inokedy ma brucho, prsia, krize,.... boleli). Ju no tesim sa na spolocne tehu. Potom sa premiestnime do inej skupiny a budeme si pisat o plienkach, kasickach, rastucich zubkoch,... Na to sa ovela viac tesim 😀
@katla ved aj ja to mám tak že niekedy ani neviem a mám ms a ani brucho ma nebolí,,inokedy zas pobolieva 1 alebo 2 dni a dostanem 😉 a teraz čo mi to robí 😕 už 5 den ma bolí bruško a ms nikde,,už mám aj také pocity,že už som asi dostala a idem na wc a nič 😀 zahráva sa so mnou mrcha jedna 😀
@silvia545 Tak ja som vcera uz dostala, ale kedze uz by som to kvoli lyzovacke nestihla, tak to odkladam. A sak pockam si, nevadi. Aspon si uzijem lyze este a vsetko s tym spojene. Sak dufam, ze to bude na cca 4 roky posledna lyzovacka kedze budem mat materske povinnosti 🙂
A bola som este pred prvym IVF u alergologicky a teraz som si bola pre vysledky a zistila mi oslabenu bunkovu imunutu a znizeny imunoglobin, tak som dostala lieky. To mi tak akurat bude vychadzat po KET cca, tak hadam aj posilnenie imunity napomoze k uspechu. A ty ako? Uz dosli?
@katla 😀 mne už došla,v utorok večer o 10hod. 😉 včera som začala pichať 😀 tak ty to teda odkladáš?a je že budeme narovnako tehu 😉 tej alergiologičke by som mala ísť asi aj ja,,lebo v poslednom čase len smrkám,kýcham ráno len čo sa zobudím aj 15 krát za sebou 😖 neviem,či nemám nejakú alergiu aj ja 😒
Baby prosim vas poradite mi?Sestra mala vlozene oplodnene vajicka,zial neuspesne :( dostala menstruaciu. 7 dni krvacala,vcera prestala a dnes zacala zase,boli ju hlava,je jej na vracanie a ta krv je jasno oranzova,je to ok?Kolko zena menstruuje ked je neuspesne IVF?Dakujem za odpoved.
Já myslím, že doktor, který se u stejné ženy více než 2x pokusí o IVF by měl doživotně přijít o diplom. To už totiž nemá s medicínou ani s láskou k dětem nic společného.
@katla ahoj 😉 včera sme mali ET 😉 mali sme 3 a zostalo len jedno 😉 ale aj za to jedno som vdačná 😉 len mám trošku obavy lebo mi vkladali 5 bunkové 😉 ale verím,že zabojuje a pekne sa bude dalej vyvíjať a bojovať 🙂 😵 snažím sa teraz ležať 🙂 pobolieva ma podbruško,,raz jeden vaječník potom druhý 🙂 tak sa mi to mení 🙂

@zibi Vitaj medzi nami. A kam chodis? uz stimulujes?