icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

katla
22. feb 2012

@zibi Vitaj medzi nami. A kam chodis? uz stimulujes?

zibi
23. feb 2012

@katla no ideme na dalsie ivf do iscare..a stimulak mi este len zacne..

katla
23. feb 2012

@zibi A ako si v iscare spokojna? Ja chodim do Gyn Fiv, ale pocula som, ze aj Iscare je super. Som rozmyslala, ze ked sa nam minu mrazaciky a nahodou by to nevyslo, tak prestupim tam. Ale verim, ze sa nam KET podari a ziaden prestup nebude treba 🙂

zibi
23. feb 2012

@katla urcite sa podari..no ja som spokojna..sice sa vymenil cely personal ale aj tak tam je super v porovnani s inymi centrami a doktorka je strasne zlata...ja chodim od maritna ale

katla
23. feb 2012

@zibi A bola si aj na KET ci len IVF?

zibi
23. feb 2012

@katla na ivf teraz idem na dalsie

moncibubu
25. feb 2012

Ahojte babenky, 🙂 tak ja pokracujem v papani prednisonu, a niekedy v aprili,maji pojdem na Ket, tak velmi sa na to uz tesim 🙂 , ze vyskusame dalsi pokus, a ak to nevyjde urcite aj mi prestupime do ineho centra, mozno Brno, alebo Iscare.Este mame mrazacikov, tak pevne verime, ze sa to podari.Drzkam vam tu vsetkym silno palceky, aby sa vam to podarilo. 😀 😀 😀 Pekny den

katla
25. feb 2012

@moncibubu Aj tebe drzim palce. Kolko mas zamrazenych? A na co je prednison?

silvia545
26. feb 2012

@katla mne prišla včera ms,,tak v marci by som mala začať okolo 20. 😉 ak mi dovtedy pošlú do centra schválenú žiadosť 😉

moncibubu
4. mar 2012

@katla zamrazenych mame este 5 kuskov, ale zalezi ci sa nam rozmrazia a prednison je na znizenie imunity, voci odmietnutiu vajicku, mne sa to neuchytava to embryjko.papa

katla
6. mar 2012

@silvia545 Ahoj, tak ako? Uz sa ozvali za ziadost?

studentkakarolina
6. mar 2012

Ahoj
jsem studentka VOŠ zdravotnické, oboru všeobecná zdravotní sestra. Jako téma absolventské práce jsem si vybrala "psycho-sociální problematika asistované reprodukce". Tímto bych Vás chtěla požádat o pomoc s vyplněním dotazníků. Vše je anonymní. Ráda Vám koncem dubna pošlu výsledky mého průzkumu. Pokud máte zájem mi pomoct, napište prosím na email vodickova.karol@gmail.com.
Přeji krásný den 🙂

silvia545
6. mar 2012

@katla ahooj 🙂 áno už mi volali,,13. si ideme pre liečiky a ms mám mať okolo 20.tak hned začínam 😉 už sa teším 🙂 🙂 a ty ako 😉

katla
6. mar 2012

@silvia545 Super, tak to je dobra sprava. Ja by som ms mala dostat okolo 14.3., tak zacinam vtedy brat estrofem a potom pridam utrogestan a na tusim 16-18 den idem na klad. Tiez sa uz tesim, ale aj bojim zaroven. Uvidme.

silvia545
7. mar 2012

@katla tak ty ma aj predbehneš 😀 😀 ja som si vypočítala vklad na 5.4. ak mi príde presne ms 😉 no a to že príde presne možem len snívať 😀

katla
17. mar 2012

@silvia545 No neviem ci ta predbenhem, lebo menzes nie a nie prist. Uz mam 30 DC. Cakam ako na zazrak, je to ako naschval. Ale hadam do pondelka pride. Ty ako?

silvia545
17. mar 2012

@katla ahoj 😉 skús si dať červ.vínka a pekne sa okup v teplej vode,ale takej teplej kolko znesieš 😉 ja čakám na ms,neviem či nedorazí aj dnes a ked nie,tak zajtra určite 🙂 bruško ma pobolieva už 3 den,tak určite príde skor,,inak mám dostať v utorok 🙂

katla
17. mar 2012

@silvia545 V stvrtok som si dala dva pohariky cerveneho 🙂 Ale sak on ked pride pride. Naj by bolo aby nedosiel a ja som bola tehu, ale taky zazrak sa urcite nestane, to by bola aka haluz 😀
Ale dufam, ze ak ma prist pride teraz a mozeme spolu bojovat 🙂

silvia545
17. mar 2012

@katla 😀 ani u mna sa taký zazrak nemože stať 😉 mna to bruško stále pobolieva a ms nikde,,včera večer tak mi bolo zle,že som sa musela ísť normalne vyvracať 😖 to mám málokedy takto pred ms,že mi je zle 😒 ale asi vie potvora jedna,že bude posledná a príde až o 9 mes.tak mi dáva takto zabrať 😀 😀 budeme potom narovnako tehu 🙂

katla
17. mar 2012

@silvia545 Fakt az tak Ti bolo zle? Juj. Ja zas vobec nepocitujem, ze pride, ale ja som to mala vzdy tak na striedacku (raz som ani nevedela a inokedy ma brucho, prsia, krize,.... boleli). Ju no tesim sa na spolocne tehu. Potom sa premiestnime do inej skupiny a budeme si pisat o plienkach, kasickach, rastucich zubkoch,... Na to sa ovela viac tesim 😀

silvia545
18. mar 2012

@katla ved aj ja to mám tak že niekedy ani neviem a mám ms a ani brucho ma nebolí,,inokedy zas pobolieva 1 alebo 2 dni a dostanem 😉 a teraz čo mi to robí 😕 už 5 den ma bolí bruško a ms nikde,,už mám aj také pocity,že už som asi dostala a idem na wc a nič 😀 zahráva sa so mnou mrcha jedna 😀

katla
19. mar 2012

@silvia545 No moja so mnou uplne. Myslim, ze uz do zajtra rana nepride a v tom pripade odkladam KET o mesiac 🙂

silvia545
19. mar 2012

@katla ja tiež ešte nič 😀 neskočíš k dr.či by ti nemohol pichnuť injek.na spustenie ms? 😉 no daľší mesiac čakať,nič moc 😖

katla
22. mar 2012

@silvia545 Tak ja som vcera uz dostala, ale kedze uz by som to kvoli lyzovacke nestihla, tak to odkladam. A sak pockam si, nevadi. Aspon si uzijem lyze este a vsetko s tym spojene. Sak dufam, ze to bude na cca 4 roky posledna lyzovacka kedze budem mat materske povinnosti 🙂
A bola som este pred prvym IVF u alergologicky a teraz som si bola pre vysledky a zistila mi oslabenu bunkovu imunutu a znizeny imunoglobin, tak som dostala lieky. To mi tak akurat bude vychadzat po KET cca, tak hadam aj posilnenie imunity napomoze k uspechu. A ty ako? Uz dosli?

silvia545
22. mar 2012

@katla 😀 mne už došla,v utorok večer o 10hod. 😉 včera som začala pichať 😀 tak ty to teda odkladáš?a je že budeme narovnako tehu 😉 tej alergiologičke by som mala ísť asi aj ja,,lebo v poslednom čase len smrkám,kýcham ráno len čo sa zobudím aj 15 krát za sebou 😖 neviem,či nemám nejakú alergiu aj ja 😒

mravvcek
23. mar 2012

Baby prosim vas poradite mi?Sestra mala vlozene oplodnene vajicka,zial neuspesne :( dostala menstruaciu. 7 dni krvacala,vcera prestala a dnes zacala zase,boli ju hlava,je jej na vracanie a ta krv je jasno oranzova,je to ok?Kolko zena menstruuje ked je neuspesne IVF?Dakujem za odpoved.

katla
23. mar 2012

@mravvcek Ja myslim, ze to moze byt tym. Aj hlava ju moze boliet, mna pri menzese bolieva casto a lekar povedal, ze to moze byt tym hormonmi. Ale asi naj urobi ak sa na to opyta v centre, kde jej IVF robili.

katla
3. apr 2012

@silvia545 Ahoj. Tak ako? Uz mas po vklade? Ako sa citis? Kedy ides na krv? Moc drzim palce! 🙂

mila38
3. apr 2012

Já myslím, že doktor, který se u stejné ženy více než 2x pokusí o IVF by měl doživotně přijít o diplom. To už totiž nemá s medicínou ani s láskou k dětem nic společného.

silvia545
3. apr 2012

@katla ahoj 😉 včera sme mali ET 😉 mali sme 3 a zostalo len jedno 😉 ale aj za to jedno som vdačná 😉 len mám trošku obavy lebo mi vkladali 5 bunkové 😉 ale verím,že zabojuje a pekne sa bude dalej vyvíjať a bojovať 🙂 😵 snažím sa teraz ležať 🙂 pobolieva ma podbruško,,raz jeden vaječník potom druhý 🙂 tak sa mi to mení 🙂