Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte 🙂 tak ja som zas dost ochorela mam nadchu a este aj hrdlo mam nejaké divné 😠 zajtra asi nepojdem do roboty 😔 a do pondelka ma to dufam prejde 😕 kolegina došla v pondelok nachcipaná a určite ma nakazila lusi čo maš nové?
ahoooj marti,
tak ty si nam chorucka?treba to vylezat v posteli...telo na telo 😀
marti ahoj,nemam nic nove...vsetko po starom...
veru tak tak,vypotit na cudzom tele 😀
no moj muž povedal že sa odstahuje do obyvačky zatial ale slubila som mu telo na telo tak si to rozmyslel 😀 radšej ryskuje chorobu ako o niečo príst 😅 niekedy nechapem tych chlapov 😉
marti to su chlapi...ony vzdy a vsade 😀 😀
a ešte k tomu moj drahý je od tych liekov čo mu predpisal urolog viac aktívny ako pred tým 🙂 tak dufam že mu zlebsia aj kvalitu nie len chut. 😝 ale to sa dozvieme až v aprily ked pojde na kontrolu 😕
aj moj mi vravel ze pojdme ja spat do obyvacky...chapete to??kdze mi nemozme tutu mutu...
lusi 😀 😀 😀
marti..ale nech sa kroti neze ho chyti niekde mimo domova a co potom...davaj pozor na neho... 😝 😀
no vidis ani viagru netreba 😀 musis popracovat...ked ma chut tak aj kvalita bude 1000% 😅
lusi nebooj...ved ty to dozenies 😀 😀
no o tej kvalite radšej pomlčím na zazraky už neverím ale aspon trochu by sa mohol ten spermio zlepšit 😝
lusi o páááááááááááár mesiacov mu to vynahradíš 😉
lusi a ty si bola na hematologii?ja rozmyslam že asi pojdem ak si to budem vediet dohodnut dr.
moj mm neviem kde ku komu sa vyfintil,osprchoval,oholil,vyvonal.... 😉 😀
marti aspon trocha ver...priatel,bol 1 krat na spg v roku 2005,vysledky mal vyborne,dr mu povedal,ze je chlap ako ma byt,ked sme boli v GF 1 krat na spg,tak dr povedala,ze ma nepohyblive spermie a ze liecbu nemusi mat,ked ideme na ivf bolo by to zbytocne...potom pri odbere vajicok prisla embryologicka a povedala mi ze priatel ma 100% spermie,nemusia prpichovat,ze by to bola strata penazi,ze ich daju oplodnit prirodzene,tak sa aj oplodnili...chapes tomu?najprv zle a potom 100%...ja som nechapala 😉
marti nie nebola som...
lusi pre teba 😉
marti no hej..tu mi vonia a drazdi... 😀
to aby si vedela o čo prichadzaš 😅 ta provokuje 🙂
no ta diki pekne... 🙂 ved to aj pre neho robim,aj on ceeee babo 😉
jaj lusi už čakam tvoj testík skusiš v sobotu?čo ked tam už bude nejaky tienik 😉
bola som este sneh odhadzat,konecne prestalo snezit 🙂
idem pozriet co davaju v tv...tak sa majte baby...dobru noc a MARTI strasne moc...pa pa 😵
ahojte baby idem aj ja k tv 😉 dobru noc
dobre baby idem aj ja sa vystriet,popichava zase ma ...bobcek moj... 🙂
marti nie az v pondelok test....na 10den... 😉
dobru nocku,zajtra pridem az vecer ideme na navstevu k babke,som nas pozvala k nej na obed,nece sa mi varit....
ahojte,dnes tu nikto ani nečuchol??? 😒 kde ste?
tak dnes som si kupila jeden teh.test najradsej by som hned testla ale sa bojim...pockam este a az na ten 10 den v pondelok...baby drzte prsty 🙂
Krasnu sobotu prajem,u nas krasne snezi...uz by mohlo aj prestat 😅 😀
akoze baby vy ste kde???? 😅 kaslete na mna???
ahojte baby,
lusi ahooooooooj...,kdeze nekasleme na teba,len nejako mi nebolo dobre,dnes ma cele tele pobolieva,asi nieco na mna lezie...ale drahy to neni 😀 😀 😀 aj tu snezi...mohlo by prestat...kto ten sneh bude stale odhadzovat...este si netestla?ja by som to nevydrzala...este k tomu,ked mas doma test...skus to...ved ked sa to ma podarit tak to tam bude,ci si spravis teraz test alebo potom...ja uz nevydrzim 😲 😀
silvi huraaa...jooj ved to laka ma to..ale nie,som povedala ze az vtedy tak musim dodrzat...max.zajtra no uz 9 den.taze mozno zajtra 🙂
ale dnes sa mi snivalo,ze som mala narodky mama mi dala upiect vela kolace,ja som ich krala pre navstevu...a rano muzik pozrel na net,to znamena ked s kolacmi ze zena bude tehotna!!!! 😅 🙂

davaj si pozor,aby si to nedostala aj ty...ja som takto dopadla,ked mi robili ET,musela som ist doktorovi,aby som vedela ci si mozem nieco dat...nedal nic...musela som to vylezat,ale islo to tazko...mozna ze aj to malo vplyv na to,ked som zacala krvacat...ten neuspech mozno vyvolala aj choroba...kto vie? ☹