icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

lusinkaj
autor
14. jan 2010

kika vitaj aj ty medzi nami... 🙂 urcite tento rok uz bude nas uspesny... 🙂

kiara15
14. jan 2010

ahojte vsetky tak vidim ze sa k nam pridalo dost dievcat vsetky srdecne vitam 😉 😉 😉 😉

silvi aj ja mam vajickovody v kibli muselimi ich odstranit krz tu tekutinu 😒

lusinkaj
autor
14. jan 2010

kiara ahooj,aky si mala dnes den?

kiara15
14. jan 2010

lusi celkomfajn mala som dovolenku lebo dnes mi manzel odchadzal do robopty lebo robi vonku a este sme iste veci vybavovali a celkom dobre.Ozaj 15.2.uz idem na konzultaciu a vypisat ziadost na ivf 🙂

lusinkaj
autor
14. jan 2010

vazne?tak rychle si sa rozhodla?super...drzkam prsty
baby ja som zabudla si pichnut inj.o 17:00 ☹ az teraz som pichla....jooooj ja dilko

kiara15
14. jan 2010

lusi to nevadi neni velky rozdiel.

rozhodla ale vies kym ti ju schvalia aj leto bude 😉

lusinkaj
autor
14. jan 2010

jooj este ze ma to napdlo,sakra.... 😠
no hej,tiez pravda..aku mas poistovnu..?

diva1902
14. jan 2010

Ahojte, Kati do ktorého CAR chodíš, ja do Heliku a ET som mala tiež 15.12, ale neúspešné, na 7 deň som začala špiniť, takže ja som nevydržala ani do testu. Dnes som bola na pohovore a čakám na mrchu, aby som mohla začať na KET, máme iba 2 mrazáčikov ☹

kiara15
14. jan 2010

lusi vseobecku pomaly nech mam vsetko nachystane a potom ked pride cas zacnem 😉

diva vitaj aj ja chodim do heliku 😉

lusinkaj
autor
14. jan 2010

kiari aha,ako dlho trva schvalenie...mne mesiac trvalo 🙂

kiara15
14. jan 2010

lusi asi aj mne tak ale niekedy aj dlhsie som pocula ale chcem to mat vsetko nachystane ked sa do toho pustim aby mi uz nic nestalo v ceste 😉

lusinkaj
autor
14. jan 2010

ved jasne,tak najlepsie....ja som zvedava na zajtra kolko je vajok ci su viacej ci nie 😉

soni1
14. jan 2010

Ahojte baby, aj ja sa pridávam, ak môžem. Tiež som po neúspešnom IVF, ktoré som absolvovala 23.11. Máme ešte troch mrazáčikov.

kiara15
14. jan 2010

lusi vsak aj ja potom hned podaj info ako pokracujes 😉

soni vitaj medzi nami a kedy ides na ket??

lusinkaj
autor
14. jan 2010

soni vitaj,kedy to babo vzdalo v ktorom tyzdni...?

lusinkaj
autor
14. jan 2010

samozrejme dam vediet...

soni1
14. jan 2010

Volali mi po dvoch týždňoch, že krv je negatívna. Ja by som sa už teraz mala hlásiť v CAR, ale ešte uvidíme ako nám to vyjde.

lusinkaj
autor
14. jan 2010

aha,krv potvrdilo negativne... ☹ snad ket vyjde...aj ked je tam mensia uspesnost ale vela zien vyslo

soni1
14. jan 2010

Pri KET je menšia úspešnosť? A ja som zase počula aj opak.

kiara15
14. jan 2010

lusi mne dva et nevysli a ketko hned na prvy krat 😉

lusinkaj
autor
14. jan 2010

to neviem kto ti toto mohol povedat,pri ket je ovela mensia uspesnost ako pri ivf...pri ivf je 50% a pri ket je len 25%
ale jasne su baby ktorym ket vysiel...je to velmi tazko povedat komu co vyjde,preco tej inej toto...nato nam nikto,nikdy neda ODPOVED! 😒

silvia545
14. jan 2010

ahojte baby,tak sa na chvilu pridam k vam, kiara mne ich neodstranili,len mi tam dali nejake umele kruzky a odsali tekutinu mala som tam aj zrasty,a kedy pokracujes dalej

lusinkaj
autor
14. jan 2010

baby idem k telke,zajtra drzte prsty...dobru nocku 😔 😵

martineluska
14. jan 2010

ahojte no sme sa tu rozrastly super. aj ja idem do centra v marci podat žiadost aby sme sa v maji mohly do stimulky pustit. dufam že to naše 3 ivf bude uspešne už do konca. ahoj lusi . 🙂 kiara 🙂 aj ostatne baby 🙂

martineluska
14. jan 2010

lusi teraz zdrháš ked som prišla 😔 no čo už stebov 🙂

silvia545
14. jan 2010

ahoj martineluska,ja zacinam v aprili,este mi musia urobit vysetrenia,takze idem znovu od zaciatku,dufam,ze sa to podari kazdej z nas,do akeho centra chodis ak sa mozem spytat, ja BA GYN-FIV

kiara15
14. jan 2010

silvi no mne ich museli odstranit ze su zbitocne aj zrasty som tam mala ☹ a zaciname asi august september uvidim ako to vide vo februari idem na vypisanie ziadosti a potom tomu nehavam volny priebeh 😉

marti ahoj ty v marci ja februar 🙂

katti77
14. jan 2010

ahojte, jaj ale nas tu uz je
diva ja chodim do martina do heliosu, tak to sme urcite spolu boli na ET, ja som lezala na posteli a ty na koze predpokladam 😉
ja nemam mrazacikov, ale tebe drzim palce aby KET vyslo a uz si nemusela absolvovat vsetko od zaciatku

baby ako rychlo chcete zacat druhe IVF?, ja sa neviem rozhodnut, ci mam ist do toho hned po troch mesiacoch to by bol april alebo este pockam...jednoducho sa toho bojim...a este jedna otazka, kde sa robia geneticke testy?

martineluska
14. jan 2010

ja som 1 ivf bola v gin five a 2 ivf vo ferticent tiež v BA . ja som mala pauzu medzi ivf 6 mesiacov. a teraz zas to bude asi 6 mesiacov ahoj kiara 🙂

katti77
14. jan 2010

aj ja tak rozmyslam, ze zacnem az niekedy v lete, ale zase tam su spermose na tom asi horsie, predsa len teplo je teplo 😀