Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
citim sa dobre,jedine to co stale brusko sem-tam boli,popichava vo vajecniku..ale to len sem tam,uz menej ako na zaciatku... 🙂 trosku som dnes popratala,ale len tak aby som sa nenamahala...
co dnes varis?ja polievka sackova 😀 mame este jaternice co sme robili doma,tak toto upeciem..
aj mne to tak robilo...na zaciatku bolelo..vajecniky popichavali...prsia boleli...a potom sa to stracalo... ☹ dnes nevarim...zajtra madarsky gulas a knedla,polievku spravim tiez sackovu,vcera som vyhadzovala slepaciu este od nedele...tak zajtra bude sackova 😀
tak ja zajtra segedinsky,knedlik...a morcacia polievuka... 🙂
ved uz neviem co varit... 😝
no moja to som chcela aj ja zajtra uvarit...segedin...len nejako vysiel madarsky...my dve sme tusim na rovnakej frekvencii...varime rovnako... 😀 😀 😀
no presne tak...vsimla som si to...ja milujem segedin..tesim sa uz na nho... 😅
my tak isto aj madarsky...zajtra bude menej roboty...dnes si urobim knedlu...bola som pradlo vyvesat..zem som pretrela a nejaka som dnes dolamana... 😒
pekny den vsetkym no ja len na skok mam manzela doma tak sa trochu venujem 😀 ale aj pride nasteva tak chystam o sto sest 😉
lusi ty nenapinaj sice aj tak viem ze tam budu// 🙂 🙂
no tak ja som sa najedla,trosku natiahla na gauci... 😉
sakra v kuse snezi... 😅
kiara,nenapinam len tak trosku,ved nemozem nechat tak byt...sodoma gomora.. 😀
Krasnu nedelu vam prajem...baby kde ste zase???marti,kiara,silvi....varite obeduk muzikom?ci snazilkujete??? 😵
U nas je strasne vela snehu....ved to sa ani z autom neda vyjst...strasne nieco,uz by mohlo to prestat... 😅
ahojte baby.
lusi krasnu nedelu aj tebe...segedin uvareny?my uz napapany...aj tu je vela snehu...chceme ist do lidla na mineralky...len som akasi leniva...ako sa mi citis,marti sa asi snazilkuje 😀 kiarika sa venuje muzickovi...musi to dobehnut 😀
silvi,este sa vari... 😒 vies preco?lebo som musela ist v tom necase do obchodu.... 😠 lebo v piatok som kupila kys.kapustu a isla som rano robit segedin a nejaka cudna bola... ☹ tak ci sa mi chcelo ci nie musela som ist do obchodu... 😠 vonku meter snehu nic neocistene...strasne nieco...
ale aj tak mam cas,manzel v praci ma rannu pride az o 15 taze dovtedy v pohodicke dovarim... 😵
Haaaaaloooooo,kde ste ženy???? 😕 😅 nebavite sa somnou? 😒
AHOJ LUSI,
tak ako testla alebo nie?ja sa asi neviem viac dockat ako ty 😀
No konecne si prisla....pokial som nenapisala,by si sa neozvala???cely den snazilkujes??? 😵 😀 😀
nie netestla...az zajtra... 🙂
teraz odisla dcera s frajerom,tak na chvilu som nakukla 😉
tak ti drzim vsetky vseeeeeeeeeeeetky prsty co mam aby tam boli //...a inak ako sa mi mas?
dcera a frajer???kolko ma rokov 16? 😝 to uz jej tak dovolis?
mam sa fajn...chcem by te tehulka uz konecne....dakujem 🙂
v juni 17,no co uz...ale davam pozor...poucena je...vies my mame s dcerou aj kamaratsky vztah a nie len rodicovsky...takze jej verim...radim...a som rada,ze si takto rozumieme...aspon nic predomnou netaji ona veri mne a ja zas jej...to zas kazda mama nema vytvoreny taky vztah
ano toto mas pravdu...tak to ma byt... 🙂 ak ja raz budem mat,tak to si to predstavujem...
lebo ja som toto u mojej mamy nemala,ziadne kamaratky len ako mama...a bolo to strasne,neverila mi,ked som meskala 5 min,uz isla po mna...a take sceny mi robila.....daco strasne,ale pocula som aj o horsich 😒 ☹
ani ja som to nemala..takze ked som mala problem radili kamaratky 😒 a nie vzdy poradili dobre...tak si to u dcery vynahradzujem... 😵 a co sa tyka frajera este nedoslo k tutu mutu...som spokojna..nic jej neujde...najprv skolu dokoncit,chcem aby si spravila maturitu...takze vsetko som jej vysvetlila co ju este caka...aby si pre jeden vystrel nepokazila zivot
ahojte baby teraz sme prišly domov od piatku večera sme boly na dedine . lusi už som utekala k pc pozriet či si netestla a ty nič 😅 už mam nervy aj za teba. 😝
ahoooooj marti,
tak ty si bola troska vegetit 😀 a co choroba ustupila?je ti lepsie? 😵
už mi je lebšie ale este to nieje ok mam ešte nadchu 😒 už mám červený nos znej 😝
silvi tak toto je super,to sa mi take paci 🙂 taky vztah s dcerou 😉
MARTI 😉 no konecne,si vegetila super...aj vas zavialo?nie este som netestla,az zajtra....az ma brucho boli z vas... 😀
tak to poznam aj ja to mavam a niekedy mi ide az krv,ked mam nadchu tak aj 2 tyzdne 😖 ozaj marti este sa ta chcem spytat,ked som bola v gf v decembri som vyplnila ziadost na 2 ivf,teraz neviem ci je schvalene,lebo som tam mala ist na krv teraz v januari..nesla som,ked chcem ist do fc,tak teraz neviem co a ako...
lusi aj mna boli aj zaludok...nervozita z teba 😀 😀 😀
lusi o kolkej budeš testovat? lebo ja o 8.45 odchadzam do roboty a až večer pridem k pc. to stihaš zatial? 😀 😅 😕
silvi to neviem ako je lebo ja som 2 žiadost podala už vo fc.
baby neznervoznujte ma 😀 😀
tak neviem marti,ja asi budem este spinkat...neviem kedy vstanem...taze az vecer...alebo daj cislo ti napisem 😀
baby mna boli hrdlo,neviem co nato...kedze nic nemozem... 😠
dik marti,takze som na bode mrazu,lebo neviem ako to chodi ak tam uz mam ziadost schvalenu,co mam teraz urobit...poradte mi prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😲 😲 😲

lusi ty mas pevne nervy...pri prvom ivf som netestla...ale pri 2 to urcite nevydrzim...nech sa ti kazdy den sniva o kolacoch aby si bola tehulka...a inak ako sa citis? 😉