Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
lusi lieč sa pekne skus spinkat to je naj liek na chorobu 😉 ja idem do sprchy a kukat tv zajtra pridem ahooooooj 🙂
no rada by som spinkala,ale ked ta boli ze ani zaspat nemozes...ta ako mam spat..na nervy je to 😒 ahoj
LUSI ten sprej mi dali tiez na pohotovosti a medipirin...to som ti pisala...kludne si ho mozes kupit...strieka sa do hrdla a do nosa..vzdy som po nom kychala...ale zabral...tak muzik sup do lekarne 🙂
KIARI ahooj mojko,kedy sa chystas na dalsie snazilkovanie?u mna je to momentalne nedohladne..drahy prisiel z prace a vravel ze od buduceho tyzdna budu chodit na tyzdnovky BA,MYJAVA,SENICA STUPAVA..nepotesil ma...bude to trvat ale 3 mesiace..tak musime pockat..no ale nevadi..myslim si ze telo by si malo po ivf viac oddychnut a nacerpat vela sil do dalsieho boja a dufam ze posledneho... 😵 😵 😵
silvi..viem co je bioparox pouzivala som ho..je hnusny...ale zatial skusam toto caj,med,citrony a uvidime...zajtra budem lezat manzel ma poobede tak snad sa to pohne k lepsiemu... 😉
nic sa neboj,telo nech si odychne od 1ivf.a sup do dalsieho ja som isla na 2ivf po 2r. 😉
to mas pravdu je hnusny 😢 ale ked musis...2 alebo 3 mesiace..hore dole..to je jedno...ked sa to ma podarit tak sa podari skor ci neskor...moj nazor..nesmiem uz na to mysliet...budem mysliet na teba a tvojho drobceka...aby ste to dotiahli do sameho konca 🙂 🙂 🙂
ja sa modlim kazdy vecer,tak snad moje modlitby su vypocute a tentokrat to bude uspesne 🙂
chcem popozerat panelak,dnes zacinaju nove casti a sup do postele... 😉
pocuj dnes volam manzelovi,ze som robila test a su tam // ciarky a on chudacik moj vyhukany a kolko maju byt? 😀
to mu verim chudacik,ved od sameho stastia zostal v soku 😀 takych je viac..aj ja pozeram panelak a uz sa tesim 🙂 tak skore uzdravenie..pekne lahnut pred tv...cajik pri sebe...dobru nocku tebe a malickemu chrustikovi..pa pa
Dobru nocku prajeme aj mi vam 😔 krasne snicky.... 🙂 tak utekam k telke a potom do postielky...
Ahojte,baby kde ste?marti pracuje,aj kiara...ale silvi ty kde si??? 🙂
HUHUHU....kde ste???uz som si aj pospala,ale nie dlho lebo chodim casto na wc.... 😝
lusi veru ja som furt v praci a ty ako tehulkujes potom mi drz fleka 😉
silvi snazilkovanie nehavam na 08 alebo09 este uvidim ako mi to vide 😉 ale teraz 15.2.idem podat ziadost 😉
ahooooj kiara,jasne vsteky mate fleka za mnou...rad radom 😉 pocuj moja,aku mas poistovu?ked teraz poziadas o schvalenie,ved netrva to len pol.roka co mozes absol.ivf.??? 😉
lusi chcem to mat vsetko nachystane a potom sup na to 😉 inak som vo vseobecke 😉
kiari ja sa len pytam,lebo ja mam dôveru a ja som mala schvalenie na pol.roka do vtedy sa muselo absolvovat ivf..inka ziadost prepada....tak preto vies lebo ak chces podat feb.a ked pojdes sep.tak to je uz 7 mes. 😉
lusi ze vraj rok ju mozem mat podanu a kym ju schvalia bude aj mesiac
vazne???lebo mi mame tak ze po schvaleni sa musi ivf absolvovat do pol.roka... 😝
ahojte baby,
LUSI tak ako,uz ti je lepsie? 🙂 a co drobcek..drzi sa?nech len sa drzi..tam mu je dobre 😵
u nas riadna chumelica ☹ uz mam toho dost...mohlo by to uz prestat 😠
AHOOOOJ KIARI,tak sa mi zda,ze budeme zacinat rovnako...moj maju vela roboty...tak 4 mesiace bude mimo domova,podla toho ake bude pocasie...takze vobec neviem kedy sa objedname na konzultaciu ☹ nechcem to moc odkladat..roky pribudaju..a dost to ide na psychiku..kupila som si caj na upokojenie nervov...hadam zaberie 😀 😀 😀
Ahoj.silvi mam sa uz omnoho lepsie...caj s medom a citronom,naparovanie pomohli....uz len smrkam... 😉
taze dobre,drobcek sa ma urcite fajn...tak len nech tam je 9 mes. 🙂 uz sa neviem dockat piatka 😉
a ty kde si sa flakala???co si tu vobec nebola vcera???
ahojte baby lusi dobre že už ti je lepšie ja som teraz došla len na obed domov tak som vas kukla že čo nové 😉 včera sme neboly večer doma a dnes som v robote až do pol osmej večer takže nepridem k pc 😝 Majte sa tu pekne baby .ahooooooooooooj 🙂
Marti ahooj,ta co tak dlho pracujes?vela ludi?tak dobru chut k obedu... 😉
ale dojdu mi dve čo len večer vedia prist tak teraz mam prestavku a večer potiahnem 😝 aj ked sa mi nechce tak dlho 😒
jaj,no tak toto je na nervy...a ty mas tak blizko??ze mozes domov prist??
ja mám kadernictvo 5 min od panelaku 😀 takže super aspon niečo 😉
hej???tak toto je fajn... 🙂
tak sme kupovaly byt aby som to mala blizko do roboty lebo muž chodí autom mimo mesta do práce.inak nakazila som ho chripkov 😎 ja som už ok uplne zdravá teraz on soplí 😅
no tak to mas fajn...a to ako ty si majitelka a mas tam ine kadernicky???
nemam kaderničky som tam sama to je maličké tak akurát pre jednu 🙂 ja som si šefkov sama 😀 teraz som napisala obed a hotovo až na druhu mám objednavku tak este mam chvilu čas 😉
no tak to mas super...jasne mozes si napisat prestavku ako ti vyhovuje.... 🙂 super... 😉 a da sa to ?vychadza financne?
je to lepšie ako keby som chodila niekam do roboty za pár eurikov ale mám aj velké najomne ,odvody ,material ale ked je robota tak to utiahnem a este mi aj celkom dobre zostane zatial 🙂

no uvidim,ako sa budem zajtra citit 😉 mohlo by byt lepsie... 😉