Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
dakujem lusi,lebo transfer prebehol ako na pase,tak som sa nestihla vsetko popytat 🙂
a lusi chcela som sa ta opytat ci si v tych prvych dnoch mala nejake priznaky tehotenstva,ako je zmeny chuti,pachov atd,proste nieco so sa odlisuje od beznych dni
strelka nie prve dni nemas mat dovod teh.priznaky 😉 jedine pobolievanie bruska,lebo predsa to bol zakrok....
ja mam skor pocit ako by som mala dostat menzes,teda mam aj ten spravny cas,ale kedze beriem utrogestan,tak viem ze nedostanem
ahojte babule tak ja len tak neskor lebo som aj ochorela ale dnes som volala na vysledky a vseto bolo ok negativne tak som zvedava ako dopadnem 3ivf 😉
Tak tato tema nebude plodna ako sa k nej tak budete stavat...ze tu nikto nechodi 😒
ahojte baby,snazilkujem sa tiez , absolvovala 1 IVF v oktobri 2009,na 10 den po vlozeni som vsak zacala krvacat ☹ nasledoval KET v decembri 2009, tiez neuspesny, teraz cakam na schvalenie ziadosti na 2 IVF a pokracujem dalej,
napriek vsetkemu verím že tento rok bocian poleti aj knam 🙂 🙂
sofi,neboj 2 ivf je stale uspesnejsie....taze bude to tvoje posledne... 😉
ahoj lusi zas reklamuješ? 😀
marti anoooo.....ved to je strasne,ved tu nikto nechodi nemam chut tu ani pisat... 😒
ahojky lusinkaj, našla jsem tě tady na četu, tak co je u tebe nového, už jsi byla v CAR jak je to s drobečkama 🙂
gabulik ahooooj,tak nemam nic nove,este som nebola az 2.3 v utorok idem do CAR aj do poradne tak dvaja lekari na jeden den....tak uvidim ci sa zhodnu 😉 ale dufam,ze sa maju dobre.... 😉
tak to jsem zvedavá tedy ,lusi musíš nám dát hnedle vědět jo 🙂 já jdu 3.3 na genetiku a pak 5.3. ke své tak jsem taky zvědavá jak to dopadne 🙂
jasne hned vam davam vediet po manzelovi,ste druhe na koniku... 😉 tesim sa aj bojim... 😉
tak aj tebe drzim prsty,nech je babo zdrave... 😉
díky moc lusi, tak zatím ahojky a opatrujte se 😉 🙂 🙂
dakujem..aj tebe papa 😉
ahojte ako sa mate co noveho ja som zase nachladnuta 😉
ahojte baby ako sa máte? lusi čo nové? 🙂
ahojte,tak ja som bola dnes na navsteve u kamosky,len pred chvilou som prisla domov...bolo super...
marti nemam nic nove 😉
ahojte,chcem vam len oznamit ze musim do nemocnice lezat,mam ohss vajecniky su velmi zväcsene,aj krv ukazala ze peč.testy su zvysene a to nesmie byt ohrozuje to moje zdravie....tak dnes idem lezat...drzte mi prsty ak sa vratim hned vam pisem... 🙂 nie som s tym nadsena necakala som to ale musim.... 😉
ahoj lusi dufam že všedko bude ok držim palce aby si bola čím skor doma a potom užaj píš. 🙂 budem na teba mysliet 😉
ahojte babule 😉 😉 😉
lusi drzkam palceky nech je vsetko ako ma byt budem na teba myslet nech je vsetko opk 😉
marti ty ako??
ahojte kocky,
LUSI drzim ti vsetky prsteky..aby vsetko bolo OK 😉 a cim skor doma...drz sa aj tvoji drobcekovia.. 🙂
kiari uz si ok?
marti tebe sa to uz blizi 🙂 tak nech je vsetko vporiadku...a ozaj uz si bola na sone kvoli tej cyste?
Ahojte ,
chcela by som sa vás opýtať na vaše skúsenosti, po akej dobe po neúspešnom kete ísť znova do ivf. neviem sa rozhodnúť či hneď ,kvôli nabudenému telu, alebo si dať 2-3mesiace pauzu. Prepáčte, že som sem vtrhla ,ale podľa vašej témy ,by ste mi mohli asi poradiť. ďakujem, a prajem peknú nedeľu. 😵
ahojte krasnu nedelu vám prajem 🙂 ahoj kiara ja som celkom ok aj ked mám dost stesové obdobie ale zvladam to 😅 v stredu ideme do centra dohodnut kedy bude 3 ivf 🙂 manžel papá liečiky o mesiac sa dozvieme či niečo pomohly 🙂 . a ty čo máš nové? Silvy nebola som koli tej ciste lebo som presne mala menzes tak som nemohla íst ale v centre v stredu mi iste dr urobý sono tak sa dozviem 😅 . Ahoj rebeka ja som na ket nebola lebo sme nemaly mrazačikov ale ja by som počkala 2 mesiace a šup do dalšieho ivfka však teraz si nemala stimulaciu hormonmy tak by malo byt všedko ok 🙂
lusi dufam že si ok 🙂
ďakujem martineluška a držím palce na ivf.
lusinkaj drz sa v tej nemocnici a nech si rychlo v poriadku aj stymi malymi... 😵
ahojte kocky,
prajem vám pekny den...mam teraz dost prace po vonku..otepluje sa nam a tak davam do poriadku zahradu..okolo domu zahradku...tak mam toho dost,,este ked pride sadenie..tak padnem vecer mrtva ☹
marti tak ti drzim palce aby ti to dobre dopadlo..vysledky aby boli vynikajuce a hupla do dalsieho ivf 😉
ja skusim zavolat do fc..nech ma objednaju na konzultaciu..aby som vedela ake si mam este dat urobit vysetrenia...moj bude este ale 2 tyzdne robit v ba..a v polovicke aprila maju ist na 6 tyzdnov robit do senici..tak chcem aby som aspon vysetrenia mala spravene..a ked pride tak sup na 2 ivf..a dufam marti...kiari..rebeka ze to bude nase posledne a USPESNE IVF 🙂 🙂 🙂
REBEKA tak ako ti povedala marti a ja by som pockala ale 2 3 mesiace,my po ivf musime pockat najmenej 6 mesiacov..drzim ti palce 😉
LUSI..dufam ze si v poriadku a drobcekovia tak isto..drzte sa 🙂 🙂 🙂

musím upřesnit svoji situaci. Mám za sebou 3.ivf,ale neúspěšné bylo jen tohle 3. Proto jsem z toho tak vedle,když ta předchozí 2 byla napoprvé. Po 1.ivf jsem potratila v 9tt a po 2.ivf mám doma 3letou princeznu. Brala jsem to jako samozřejmost,ještě když vše probíhalo jako u předchozích dvou.