icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
15. jan 2010

marti,tak to mi je moc luto,viem si predstvit aku radost si mala,a potom ta strata,to je najhorsie sa s tym vyrovnat,aj ja zacinaqm byt pomaly nervozna z vysetreni co ma cakaju,ci dopadnu dobre asi si kupim caj na nervy,LUSINKA,tak ti to uz budes mat za sebou,tak sa len pekne drz a dufam,ze sa ti to konecne podari a postupne sa to podari kazdej z nasjavascript:addEmoticon('🙂','vBody')

lusinkaj
autor
15. jan 2010

silvi dakujem...dufam,ze sa podari...ja to beriem tak 50 na 50 lebo ak sa sustredim nato ze sa podari a nahodou nie,tak potom skoncim uz fakt na psychiatrii ☹

silvia545
15. jan 2010

lusi tam kde byvam je psychyatricka liecebna,tak ti to vybavim,je dost znama,ale verim ze ty ju potrebovat nebudes,pretoze budes potrebovat peniaze na vybavicku pre tvoje dietatko co sa narodi...

kiara15
16. jan 2010

lusi gratulujem taka krasna uroda no fakt super 😉

silvi mne uz ich dal von ze na co mi tam budu a aj tak sa tam usadzovala ta tekutina a ta mi odplavila embriko 😒

silvia545
16. jan 2010

kiari mne ju len odsali,dr. v centre mi povedala ze je lepsie mat tam vajickovody,kvoli tvorbe vajicok,ale neverim tomu,lebo aj tak mi zobrali vajicka len z jedneho vajecnika a na tom 2 som nemala ani jedno,tomu som nechapala preco sa mi tam nevytvorili ziadne,lebo na tom sa mi vzdy tvorili najviac.

lusinkaj
autor
16. jan 2010

krasny vikend prajem 😉 silvi 😀 😀 verim,ze nebudem potrebovat 😉
kiari,dakujem pekne 😉
ja mam dnes velke upratovanie,periem,postele prezliekam,vysavam .... atd 😉 a vy ako travite sobotu?dnes je u nas krasne,slnko svieti

silvia545
16. jan 2010

lusi aj u nas svieti slniecko,prave sa chystam poupratovat a potom na nakupy do tesca krasny den prajem vsetkym

lusinkaj
autor
16. jan 2010

silvi,ja uz pratam vo velkom teraz pauza pijem kafe 😉 idem pokracovat dalej...u nas krasne vonku fakt

kiara15
16. jan 2010

silvi mne doky povedal ze dolezite su vajecniky tak ja im uz nerozumiem 😒

lusi ja tiez upratujem varim vsetko naraz 😉 ale robim hranolky a kuriatko 🙂

lusinkaj
autor
16. jan 2010

ja dnes kiari nevarim,dnes len take co da chladnicka...zajtra budem varit slepaciu polievku,svieckovu s knedlikom 😉
vecer idem pichnut pregnyl,boze ten cas leti...a o chvilu pondelok je tu..

kiara15
16. jan 2010

lusi ja ano zajtra chcem mat pokoj idem mamu farbyt a tak budem lobzovat 😀

silvia545
16. jan 2010

kiari ani ja uz nerozumiem tym doktorom,kazdy ti povie uplne nieco ine a teraz si vyber kto ma pravdu a komu mas verit ja som bola u viacerych a kazdy povedal nieco ine

lusi tak zajtra budeme mat rovnaky obed aj ja varim svieckovu uz dlho sme ju nemali len sa drz lusi uz to budes mat za sebou...kolko si dala za injekcie aj ti zostali...

lusinkaj
autor
16. jan 2010

kiara tak ty budes zajtra vegetit...ja dnes som makla a zajtra tiez...joooj
silvi,hej aj ty toto varis?ani mi sme dlho nemali...mala som puregon nieco cez 300e.a sa mi zvysila 1inj.

silvia545
16. jan 2010

lusi myslela som si ze puregon stoji viac,ked niektore baby pisu,ze puregon je drahsi,ja som nemala puregon ale fostimon a decapeptyl spolu ma to vyslo 430,ostalo mi aj z decapeptylu aj z fostimonu,tak som zvedava ci mi to zmenia...

lusinkaj
autor
16. jan 2010

gonal a puregon su na jednej cene najvysej kategorii...ale nie tak stoji ked ja som ho kupovala v oktobri...ale ani teraz neisiel hore taze neviem ako mohli povedat ze viac a za decapepty som nedoplacala...

silvia545
16. jan 2010

lusi som prekvapena,ze si neplatila za decapeptyl,lebo ja som len za fostimon dala 330,tak teda podla coho to beru

lusinkaj
autor
16. jan 2010

silvi v roku 2009 do oktobra bolo ze sa nedoplaca za decapeptyl depot...ty si mala asi ten iny deca.

silvia545
17. jan 2010

ahojte baby,tak ako?obedik sa vari?

lusi co svieckova varis,varis?

lusinkaj
autor
17. jan 2010

Ahojte,peknu nedelu vam prajem..mi mame krasnu bielu iňovať na stromoch a trosku snezi 😉
silvi,jasneeeee varim svieckovu...ty?aj polievocku slepaciu,som kupila sliepku a taku velku nohu ma ze mi strci z hrnca,maly hrniec 😀 😝

lusinkaj
autor
17. jan 2010

silvi,moja svieckova je hotova uz sme aj papali 😀 uz len chvilku necham polievku nech povrie pomaly a vypnem a spapame... 🙂 aj ked by to mlo byt naopak,ale ta toto bolo skor urobene 😀

mirenkam
17. jan 2010

ahoj holky, no já mám za sebou 1 ICSI bez úspěchu (2blastocysty) a teď jsem 4.den po KET (1 blastocysta)...

lusinkaj
autor
17. jan 2010

mirenka,vitaj medzi nami...tak drzkame prsty 🙂 taze si si dala len 1 emb.na ket? 😕

mirenkam
17. jan 2010

ahoj lusinkaj no jo, zbylo nám jen jedno na zamražení,ostatní nebyly dokonale vyvinutý do stadia blastocysty 😒

lusinkaj
autor
17. jan 2010

aha,jasne rozumiem...a co povedal dr.aku ma sancu to jedno emb. 😉

mirenkam
17. jan 2010

tak to neříkal 😒 ... No ono se jim to embryjko při transferu přilepilo k pipetě a při kontrole pipety zjistili, že je pořád tam, tak mi ho zaváděli ještě jednou.... tak si dělal srandu z toho, že když je tak lepkavé a drží se pipety, tak se mě 100%chytne a bude držet zuby nehty.... tak doufejme 😉 .... jinak vše za čas začne nanovo 😒

lusinkaj
autor
17. jan 2010

aha,taks te mali srandu 😀 no vidis asi dobre znamenie 🙂

mirenkam
17. jan 2010

no, já z toho měla napřed hrůzu, jestli se nemůže nějak poškodit, ale snad ne,... když dělají PGD, tak přece musí taky odebrat buňku a nijak embryo neponičí, tak snad to bude OK..... a ty jdeš v pondělí na odběr vajíček?

lusinkaj
autor
17. jan 2010

tak dufajme,ze nie...ved snad oni vedia ze co sa moze co nie...
ano ja pondelok idem na odber vajok 😉

mirenkam
17. jan 2010

budu Ti držet pěsti 😉 My měli na odběru 18 vajíček, 14 se oplodnilo... Měli jsme prodloženou kultivaci 6dni..Z těch 14 se jich 12 vyvíjelo krásně, ale pak 9 z nich se zpomalilo a zbyly nám jen 3 vhodný, tak dvě mi dali a jedno jsme si nechali zamrazit, takže nic moc, z tolika vajíček..... 😒

lusinkaj
autor
17. jan 2010

😵 tak dufam,ze u mna to tak nebude...ale aj ked by jedno ostalo,tak len nech sa aj to jedno uchyti... 😵
mne to staci,aj tak si prajem mat jedno babo...na dve nie som pripravena