Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
joooj tak vam poviem ze to bolo super....baby ten konik je hrozny... ☹ 😠 ☹
marti presne tak...uz teraz mam brusko,ma tlacia rifle,opasok uz vobec nenosim...co to bude neskor...som teraz kludna,ale teraz zacne stres zase pojdme na krv na prve vyvojove vady ale verim,ze je vsteko ok. 🙂
lusi a už ti nieje zle?
marti tak mi rano,musim sa najest...cez den da sa v pohode ale najnovsie ku veceru mi je zle...ale predychavam to...mentolove cukriky a psenicne chlebicky musim mat doma... 😀
ahojte baby,
prajem vam krasnu sobotu 🙂 baby to kde nas zaradili 😠 ako keby sme my mohli zato ze nemozeme met deti 😠 nepaci sa mi to vobec 😢 akoze my niesme snazilky? a co potom sme ☹
Silvia, uz jste vyssi level 😉 Zas vetsine holek, co chodi do CARu, se nelibilo prohrabavat se spoustou temat "Snazime se od brezna" a "Komu se povedlo na poprve." Sem hodlame presunout vse tykajici se leku, IVF, CARu a jinych metod. Nebo by se ti snad libil nazev Neplodnost vic?
ahoj mmmk..nemyslela som to tak ako si to pochopila...myslela som tym do akej kategorie nas dali...len ten nazov mi nesedi 🙂 neplodnost to uz vobec nie 😒 ale zvykneme si to je len prvy dojem 😉
akoj silvi, presne si reagovala tak ako ja a úplne s tebou súhlasím ani mne sa to vôbec, ale vôbec nepáči 😠 a som z tejto novej verzie sklamaná 😢 ale nech kašlime na to, veď zachvíľu budeme tehuľky a budeme si to užívať niekde inde 😉 🙂 ako sa máš? ja som dnes bola v škole, potom na návšteve, potom vonku so psíkom, mimochodom už nebola nová diera, asi si dáva pauzu a som zvedavá čím nás prekvapí budúci týždeň 😀 no a teraz mám konečne voľno 😉
pozdravujem aj ostatné, asi si úžívete peknú sobotu, tu u nás sa už trošku zamračilo, ja mám umyté okná, tak môže začať pršať 😀 😀 😀
a ešte jednu poznámku musím 😉 prečo do témy nedobrovoľná bezdetnosť nie sú presunuté diskusie napr. Helios a ISCARE , ktoré sú v snažilkách a možno ešte ďalšie, ktoré by som tam teda tiež zaradila 😉 rozdelenie týchto diskusíí podľa mňa do takýchto dvoch tém nie je správne
ahojte,krasnu sobotu prajem...tak mi sme dnes s manzelom makali...nakup sme urobili,potom sup do okien krasne ich sam umyl som na nho pysna 🙂 😀 😀 ja som prezliekla postelne,vyprate uz aj pomaly su suche na balkone pofukuje vetrik tak to hned sa vysusi,mam to rada nemusim mat v byte stojan... 😉 potom povysaval drahy,ja som len pozmyvala,prach utrela a som hotova...idem do sprchy a veget dnes! 🙂 😉
a vy ako sa mate?
ani mne sa ten nazov nepaci,nedobrovolna bezdetnost😠 ☹ take hnusne to je....
ahoj lusi, tak vy ste si pekne mákli 😉 🙂 ešte že máš tekého šikovného mužíka a so všetkým ti pomôže 🙂 to musím povedať môjmu, že aj on bude potom tak pomáhať 😀 ale môj je tiež fajn on pomáha aj teraz 😉 🙂 ešte ho to baví, som zvedavá do kedy 😀
megy moj je uzasny predtym som ho takymi vecami nezatazovala,vsetko som si urobila sama....ale teraz ked je to nevyhnutne tak musi .....ak chce aby sme boli v poriadku 😉
dala som si našu tému do obľúbených a nemusím klikať na ten potupný názov, baby mňa to tak vytáča ako nikoho 😠 idem si urobiť kávičku
lusi to máš super, už sa tiež určite teší ako bude prebaľovať a kúpať 😉 🙂 no pri dvoch bude musieť aj keby sa netešil 😀
megy presne tak,tesime sa...aj ked si to neviem este stale predstavit mat dve....ale hadam bude dobre 🙂
lusi bude to asi frmol ale chce to čas a potom to už pôjde ako po masle, človek si musí zvyknúť a naučiť sa čo ako a všetko si zorganizovať 😉 🙂 ja som vždy hovorila, že by som chcela dvojičky 🙂
megy presne tak,musim si sama urobit svoj system a bude dobre.... 🙂
mi sme vcera len tak na navsteve sa rozpravali,o menach ale nic sme take nevybrali....ake sa vam pacia? 🙂
tak to my už máme mená dávno vybrané a to Sofia a Samuel 🙂
no tak to su pekne....len mi uz sofiu v rodine mame a samuel to ma skoro kazdy 😉 ale je pekne...
ja neviem,asi az ked budeme vediet co to bude vtedy si k tomu sadneme 🙂
ahojte kocky,
dnes som mimo...bola som na pohotovosti,,,rano som chcela dat do poriadku zahradkua nejako mi seklo,,,strasne ma bolel cely chrbat,,,nemohla som ani lezat ani sediet ☹ no hroza ☹ dali mi hned injekciu a dvoje tabletky a budem musiet ist neurologovi ☹ nic som dnes neurobila a tolko som mala toho na plane 😠 pojdem si urobit caj a asi lahnut,,,zacina ma znova boliet,,,jaaaaj uz to nechcem ☹
megy a s tym rozdelenim mas pravdu,,neviem podla coho to rozdelovali 😒 ale ako hovoris aj my budeme tehulky a potom sa presunieme 🙂
lusi, veď to, my už máme tie mená dávno a tiež každý na okolí má už deti a polovica z nich je Sofia a Samuel 😀 takže kým porodím tp určite ešte prehodnotíme 😉
joooj silvi, ja som tušila, že niečo nie je v poriadku, keď sa tak dlho neozývaš ☹ tak to musíš byť teraz opatrná a drahý ťa musí všade na rukách nosiť 😉 🙂 tak pekne oddychuj a zajtra nech je bolesť aspoň o polovicu menšia 😉
silvi cau,tak sup k drahemu a nech to rozmasiruje.... 🙂
megy asi tak,ako vravis....ja neviem vobec uvidi sa 😉
baby dufam ze zajtra mi bude lepsie 😉 toto som este nemala ☹ normalne som az plakala...taka bolest 😢 vidim ze preberate mena 😉 tak ja by som chcela bud vaneska a pre chlapca sa nevieme dohodnut 😀
silvi dúfam aj ja 😉 si sa moc prudko pustila do tej záhradky 🙂 no veď na tie mená máme ešte čas, možno pomenujeme po lekárovi 😀 😀 😀
megy prave ze som len zacala robit a hned som aj dorobila 😀 veru este mame cas 😉 len aby sa ten doktor nevolal bonifac lebo potom neviem neviem 😀 😀 😀
taze silvi aj ty uz mas meno vybrate...aj vanesu mame v rodine.... 🙂
jej silvi, máš nové foto, dobré 😉 🙂 no bonifác to je tak meno pre kocúra 😀 vaneska je pekné meno
lusi, tak samé pekné mená sú už vychytané 😨 ale nejaké sa ešte nájde, vy si musíte nachystať dve a to buď dve dievčatká, dvoch chlapcov alebo kombináciu chlapec a dievča 😉 no môj drahý by chcel hrozne dievčatko, ale bude šťastný aj keď sa podarí chlapec 🙂
lusi mam to meno uz davno 😉 moja neter ma vanesku,ale mne sa to pacilo este skor ako si dala ona to meno 😉 tak ked bude dievcatko budeme mat v rodine 2 vanesky 😀 ten chrbat ma zas boli 😠 uz neviem ci mam sediet alebo chodit ani lezat nemozem 😠
megy nove 😉 dik ze sa ti paci 😉 moj zas by chcel chlapca ale mne je to jedno co by to bolo 😉 len aby sa to uz narodilo a hlavne zdraveeee 🙂
presne tak hlavne nech je zdravé a nech je už tu 😉 🙂

lusi som rada že je všedko ok za chvílu sa nám budeš gúúúúúúúúúúlat 😀