icon

Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame

lusinkaj
13. jan 2010

ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵

silvia545
18. jan 2010

marti ok popiseme ak ma moja dcerka k tomu pusti,len sa predbiehame,ktora sa k tomu prva posadi,musime jej kupit notebook,

kiari robia tam PK stoji 150eur a vo FC ze je vraj zadarmo, v GF sa bude pomali platit aj za to,ze vstupite na ich chodbu...

lusi myslim na teba,drz sa. 🙂

lusinkaj
autor
18. jan 2010

ahojte,tak som donka vsetko v poriadku,len ma vsetko boli...
osprchovala som sa,napapala a teraz asi pojdem si lahnut...
nakoniec mam 12 vajok dobrych,teraz sa oplodnuju a zajtra mam volat po 14h.ze kolko su oplodnene a kedy bude et...ale kedze chcem pk,tak v piatok 😉

silvia545
18. jan 2010

lusi gratulujem,dufam,ze sa ti oplodnia vsetky,len oddychuj a nenamahaj sa,kolko stoji u vas PK?

lusinkaj
autor
18. jan 2010

silvi,jooj trosku som pospala ale to stale boli... ☹ PK asi 3000sk alebo az 4000 ... 😝

silvia545
18. jan 2010

lusi aj tak lacnejsie ako v GF,vajka uz sa oplodnuju mali lusinkajkovia alebo lusinkajky,nech ich je co najviac... 🙂

marti ked si prestupila do FC potrebovala si aj nejaky doklad od svojho alebo z GF?

lusinkaj
autor
18. jan 2010

silvi no malicky moji...nech aspon jeden ostane vo mne 9 mes. 😵

silvia545
18. jan 2010

lusi nie jeden ale budu dvaja co ty na to? 🙂

lusinkaj
autor
18. jan 2010

silvi nieeeeeeeee ja necem..len jedno babo 😵

silvia545
18. jan 2010

lusi aaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnoooooooooooooooooo budu dve zmier sa s tym chlapcek a dievcatko 🙂 🙂 🙂

lusinkaj
autor
18. jan 2010

vy ste vsetky take hnusne 😀 nie ja chcem jednoooooooooooooo a basta 😵 😀

martineluska
18. jan 2010

ahojte tak som už doma z roboty . lusi to najhoršie už máš za sebov 😉 12 dobrych vajok to je super teraz už nech sa pekne oplodnia. silvi nepotrebuješ nijake papiere len sa telefonicky objednaš na konzultaciu a potom ti už dr povie že čo potrebuješ ale nežiada žiadne papiere z predošleho centra.iba ak ste maly robenu genetiku ale to by si mala mat u seba.

martineluska
18. jan 2010

lusi neboj budeš mat jedno 😀 a ked dve tak čo už 😉

silvia545
18. jan 2010

lusi tak,ked sa ti nepaci tak budu 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 😅 😀 😝
hovorin ti zmier sa s tym 🙂

lusinkaj
autor
18. jan 2010

marti ahoj... 🙂
silvi,od dnes sa stebou nebavim 😀 tak to uz vobec nie...vsetko sa da preto urobit,cosi v ziadnom pripade

silvia545
18. jan 2010

lusi sranda musi byt,ved aj mne by uplne stacilo jedno,aj ked jedno uz mam,ale to som mala s manzelom,zomrel ked moja dcera mala 5 rokov s priatelom som 9 rokov. 🙂

martineluska
18. jan 2010

lusi zachvilu si ideš po babetká 🙂 to je super pocit však? 😵

lusinkaj
autor
18. jan 2010

silvi jasne ved sranda musi,bat aj ked na chleba nebude 😀 vazne zomrel?joj to musi byt strasne...a druhykrat si sa uz nechcela vydat?
no veru tesim sa,ale tak mierne vies uz som raz sklamana taze pomaly.... 🙂

silvia545
18. jan 2010

ahoj marti,tak diky a genetiku nemam,tak sa tam objednam a uvidime

mirenkam
18. jan 2010

lusinkaj držím pěsti a foukám na bolístky 😉 ... Já měla po tom odběru co dělat abch si došla třeba jen na WC....

lusinkaj
autor
18. jan 2010

mirenkam,ni je to bolest,uz som vzala tab.proti bolesti tak snad zajtra bude omnoho lepsie 🙂

silvia545
18. jan 2010

lusi zatial to nemame v plane,nam by stacilo keby sa nam to uz podarilo a potom hadam aj ano ale to vie len ten co je hore...

martineluska
18. jan 2010

silvi a v gin fiv si mala dlhy či kratky protokol

petronela816
18. jan 2010

ahoj babenky, aj sa pridáva k Vám. V auguste 2009 som podstupila ivf-icsi, bohužial neuspešne. V septembri a novembri ket- uspešne, ale vždy v piatom týždni som potratila. Teraz v piatok idem na pohovor, čo dalej..... Chodím do heliosu- MT. Dufam, že tento rok bude už uspešnejší-len sa nevzdávať...

martineluska
18. jan 2010

ahoj petronela takže už ideš na pohovor? ja som potratila v novembry a na dalšie ivf možem až v maji ktore už dufam dotiahnem do konca 🙂

kiara15
18. jan 2010

lusi super no krasa 12statocnych drzkam palce 😉
silvi aj u nas robia Pk a tiez je to trochu drahsie 😒

petronelka ahoj aj ja chodim do heliosu v MT 2ivf neuspesne a ket uspesny ale v 7tt zlihalo srdiecko 😉

martineluska
18. jan 2010

petronela a maš este mrazačikov?

martineluska
18. jan 2010

ahoj kiara 🙂

lusinkaj
autor
18. jan 2010

vitaj petronela,kiara ahoooj...no mame tolko som zvedava kolko sa oplodni 😉
silvi jasne,ak sa podari babo tak mozno vtedy 🙂

kiara15
18. jan 2010

marti ahoj ako sa mas aj do prace chodis ja som taka unavena ze padnem ako kabela 😀

lusi neboj oplodni saaaaaaa dost aj na mrazenie bude 😉 😉 😉 joj uz zachvilu budes tehu 😉 😉

lusinkaj
autor
18. jan 2010

kiara bodaj by si mala pravdu,ale tak s atesim len na pol.lebo vies to sklamanie velmi boli potom... 🙂