Po neúspešnom IVF,KET sa nevzdávame
ahojte,chcem pozvat vsetky baby do tejto temy co maju za sebou neuspech po IVF alebo KET... a veria,ze tento rok sa im to podari...vytuzene babo 😵
pozyvam Kiara15 a Martineluska...samozrejme a ostatne baby pridajte sa k nam 🙂
šup-šup do písania...tento rok bude nas uspesny 😵 😵
ahojte,tak som donka vsetko v poriadku,len ma vsetko boli...
osprchovala som sa,napapala a teraz asi pojdem si lahnut...
nakoniec mam 12 vajok dobrych,teraz sa oplodnuju a zajtra mam volat po 14h.ze kolko su oplodnene a kedy bude et...ale kedze chcem pk,tak v piatok 😉
lusi gratulujem,dufam,ze sa ti oplodnia vsetky,len oddychuj a nenamahaj sa,kolko stoji u vas PK?
silvi,jooj trosku som pospala ale to stale boli... ☹ PK asi 3000sk alebo az 4000 ... 😝
lusi aj tak lacnejsie ako v GF,vajka uz sa oplodnuju mali lusinkajkovia alebo lusinkajky,nech ich je co najviac... 🙂
marti ked si prestupila do FC potrebovala si aj nejaky doklad od svojho alebo z GF?
silvi no malicky moji...nech aspon jeden ostane vo mne 9 mes. 😵
lusi nie jeden ale budu dvaja co ty na to? 🙂
silvi nieeeeeeeee ja necem..len jedno babo 😵
lusi aaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnoooooooooooooooooo budu dve zmier sa s tym chlapcek a dievcatko 🙂 🙂 🙂
vy ste vsetky take hnusne 😀 nie ja chcem jednoooooooooooooo a basta 😵 😀
ahojte tak som už doma z roboty . lusi to najhoršie už máš za sebov 😉 12 dobrych vajok to je super teraz už nech sa pekne oplodnia. silvi nepotrebuješ nijake papiere len sa telefonicky objednaš na konzultaciu a potom ti už dr povie že čo potrebuješ ale nežiada žiadne papiere z predošleho centra.iba ak ste maly robenu genetiku ale to by si mala mat u seba.
lusi neboj budeš mat jedno 😀 a ked dve tak čo už 😉
lusi tak,ked sa ti nepaci tak budu 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 😅 😀 😝
hovorin ti zmier sa s tym 🙂
marti ahoj... 🙂
silvi,od dnes sa stebou nebavim 😀 tak to uz vobec nie...vsetko sa da preto urobit,cosi v ziadnom pripade
lusi sranda musi byt,ved aj mne by uplne stacilo jedno,aj ked jedno uz mam,ale to som mala s manzelom,zomrel ked moja dcera mala 5 rokov s priatelom som 9 rokov. 🙂
lusi zachvilu si ideš po babetká 🙂 to je super pocit však? 😵
silvi jasne ved sranda musi,bat aj ked na chleba nebude 😀 vazne zomrel?joj to musi byt strasne...a druhykrat si sa uz nechcela vydat?
no veru tesim sa,ale tak mierne vies uz som raz sklamana taze pomaly.... 🙂
ahoj marti,tak diky a genetiku nemam,tak sa tam objednam a uvidime
lusinkaj držím pěsti a foukám na bolístky 😉 ... Já měla po tom odběru co dělat abch si došla třeba jen na WC....
mirenkam,ni je to bolest,uz som vzala tab.proti bolesti tak snad zajtra bude omnoho lepsie 🙂
lusi zatial to nemame v plane,nam by stacilo keby sa nam to uz podarilo a potom hadam aj ano ale to vie len ten co je hore...
silvi a v gin fiv si mala dlhy či kratky protokol
ahoj babenky, aj sa pridáva k Vám. V auguste 2009 som podstupila ivf-icsi, bohužial neuspešne. V septembri a novembri ket- uspešne, ale vždy v piatom týždni som potratila. Teraz v piatok idem na pohovor, čo dalej..... Chodím do heliosu- MT. Dufam, že tento rok bude už uspešnejší-len sa nevzdávať...
ahoj petronela takže už ideš na pohovor? ja som potratila v novembry a na dalšie ivf možem až v maji ktore už dufam dotiahnem do konca 🙂
lusi super no krasa 12statocnych drzkam palce 😉
silvi aj u nas robia Pk a tiez je to trochu drahsie 😒
petronelka ahoj aj ja chodim do heliosu v MT 2ivf neuspesne a ket uspesny ale v 7tt zlihalo srdiecko 😉
petronela a maš este mrazačikov?
ahoj kiara 🙂
vitaj petronela,kiara ahoooj...no mame tolko som zvedava kolko sa oplodni 😉
silvi jasne,ak sa podari babo tak mozno vtedy 🙂
marti ahoj ako sa mas aj do prace chodis ja som taka unavena ze padnem ako kabela 😀
lusi neboj oplodni saaaaaaa dost aj na mrazenie bude 😉 😉 😉 joj uz zachvilu budes tehu 😉 😉
kiara bodaj by si mala pravdu,ale tak s atesim len na pol.lebo vies to sklamanie velmi boli potom... 🙂

marti ok popiseme ak ma moja dcerka k tomu pusti,len sa predbiehame,ktora sa k tomu prva posadi,musime jej kupit notebook,
kiari robia tam PK stoji 150eur a vo FC ze je vraj zadarmo, v GF sa bude pomali platit aj za to,ze vstupite na ich chodbu...
lusi myslim na teba,drz sa. 🙂